Waarom liefde en hiphop: Atlanta is misschien wel een van de meest geënsceneerde realityshows aller tijden

Inhoudsopgave:

Waarom liefde en hiphop: Atlanta is misschien wel een van de meest geënsceneerde realityshows aller tijden
Waarom liefde en hiphop: Atlanta is misschien wel een van de meest geënsceneerde realityshows aller tijden
Anonim

Hoewel 'reality'-shows een relatief recent fenomeen zijn, bestaan ze zeker lang genoeg om enkele belangrijke trends waar te nemen. Dankzij de franchises Real Housewives en Bachelor is het bijvoorbeeld overduidelijk dat spin-offs een enorm onderdeel van het genre zijn geworden. Net als beide franchises, zijn er in de loop der jaren, na te zijn begonnen als een enkele show, steeds meer versies van Love & Hip Hop de lucht in te gaan.

Hoewel de Love & Hip Hop-franchise shows in New York, Hollywood en Miami omvat, is het de Atlanta-versie waar vaak het meest over wordt gesproken. Toen Karlie Redd bijvoorbeeld werd gekoppeld aan de beroemde basketballer Lamar Odom, waren alle ogen weer gericht op Love & Hip Hop: Atlanta. Helaas is echter alle aandacht die wordt besteed aan Love & Hip Hop: Atlanta een probleem gebleken, aangezien het er nu op lijkt dat de show een van de nepste 'reality'-shows ooit is.

Hoe nep zijn realityshows?

Toen 'reality'-shows de wereld voor het eerst veroverden, is er één ding dat kijkers vooral van hen verwachtten, namelijk dat ze echt zouden zijn. Helaas is dat in de loop der jaren echter drastisch veranderd. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar de titel van een 'reality'-show te googlen, gevolgd door het woord nep en alle resultaten te bekijken die je krijgt.

In sommige gevallen kan het overdreven zijn om sommige 'reality'-shows nep te noemen. Immers, 'reality'-shows doorlopen het bewerkingsproces en hoewel dat dingen kan overdramatiseren of situaties op misleidende manieren kan weergeven, zou het een hele opgave zijn om een serie alleen daarom nep te noemen. Bovendien noemen sommige mensen 'reality'-shows nep, simpelweg omdat producenten gekke situaties hebben gecreëerd om de sterren van hun show in te zetten. Dat lijkt ook behoorlijk belachelijk, want zolang de reacties van de sterren oprecht zijn, zou dat alleen niet genoeg moeten zijn om een show nep te noemen.

Aan de andere kant van het spectrum lijken sommige 'reality'-shows echt door en door nep. Maar zelfs in die gevallen kan het vaak buitengewoon moeilijk zijn om te bevestigen dat die shows worden opgevoerd. Dan is er Love & Hip Hop: Atlanta, een 'reality'-show waarvan schijnbaar is bewezen dat deze grotendeels nep is.

Waarom liefde en hiphop: Atlanta misschien wel de nepste realityshow is

Als een 'reality'-ster impliceert of ronduit zegt dat de show die hen beroemd heeft gemaakt nep is, nemen de meeste mensen hun beweringen voor waar aan. In werkelijkheid is dat echter oneerlijk tegenover de producenten van die show. Immers, ook al zijn de meeste mensen geneigd te geloven dat alle 'reality'-shows nep zijn, mensen moeten er rekening mee houden dat voormalige sterren misschien een bijl te slijpen hebben. Als een voormalige 'reality'-ster boos is op de show die hen om welke reden dan ook beroemd heeft gemaakt, is een van de gemakkelijkste dingen die ze kunnen doen om wraak te nemen, beweren dat de serie nep is.

In 2015 maakten een Love & Hip Hop: Atlanta-sterren heel duidelijk dat de show eigenlijk een script was. In dit geval is er alle reden ter wereld om ze te geloven, aangezien ze extreem ernstige gevolgen kunnen hebben als zou blijken dat ze om welke reden dan ook logen. De beweringen dat Love & Hip Hop: Atlanta nep zou zijn, werden immers vermeld in officiële gerechtelijke procedures.

Een paar jaar na haar hoofdrol in Love & Hip Hop: Atlanta, werd Joseline Hernandez in 2015 door haar co-ster Althea Eaton voor de rechter gedaagd. Volgens Eaton sloeg Hernandez haar in elkaar terwijl ze onder invloed was van een illegale substantie toen de twee vrouwen aan het filmen waren voor Love & Hip Hop: Atlanta. Op het eerste gezicht lijkt het er zeker op dat de algemene details van die rechtszaak Love & Hip Hop: Atlanta niet hadden mogen onthullen als een scriptserie. De rechtszaak deed echter schijnbaar precies dat.

Uiteindelijk kwam de rechtszaak tussen Joseline Hernandez en haar Love & Hip Hop: Atlanta-co-ster Althea Eaton neer op één probleem, of hun gevecht nu wel of niet in het script stond. Terwijl hij onder ede over die kwestie getuigde, legde Hernandez verschillende verklaringen af die het bijna onmogelijk maakten om te ontkennen dat Love & Hip Hop: Atlanta nep is.

"Nou, met reality-tv is het meestal - weet je, het wordt 'realiteit' genoemd, maar het is veel acteren in de realitywereld. De realityshow laat, weet je, veel zien van wie we niet zijn En ik zeg dat omdat je gewoon nooit weet wat er op reality-tv gebeurt. Ze zullen je muziek laten zien, ze zullen bepaalde dingen laten zien, maar dat is niet wie Joseline Hernandez is."

Aanbevolen: