Dit is wat Madonna tot een van de meest invloedrijke beroemdheden aller tijden maakt

Dit is wat Madonna tot een van de meest invloedrijke beroemdheden aller tijden maakt
Dit is wat Madonna tot een van de meest invloedrijke beroemdheden aller tijden maakt
Anonim

The Queen of Pop, Madonna, is buitengewoon iconisch, niet alleen vanwege de enorme schittering die ze op haar naam heeft staan, maar ook vanwege haar woeste levensstijl, zowel op als naast de camera. Door de grenzen van het zwoegen te verleggen, heeft Madonna in de loop van de tijd haar nalatenschap naar het grote verder gebracht. De entertainmentindustrie beschouwt haar als 'alomtegenwoordig', een van de meest herkenbare gezichten in de geschiedenis. Om zo te zeggen, alle magie begon met haar muziek, maar het zou een mislukking zijn als haar grootsheid en originele stijl haar niet naar zulke grote hoogten hebben gebracht.

De wijdverbreide en diepe culturele impact van de legende heeft sociale wetenschappers en historici aangemoedigd om de formule van zo'n onwaarschijnlijke glorie te vinden.

New York Times viert haar 60

th verjaardag en schrijft ter ere van haar sterke aanwezigheid: "Power. Innovatie. Identiteit. Madonna heeft dit alles en nog veel meer vermengd tot een unieke carrière in muziek, mode, films en daarbuiten heeft grenzen overschreden en de status-quo uitgewist." Op een bepaalde manier veegde Madonna de ziekelijke gedachten weg door revolutionaire innovatie teweeg te brengen vanuit het perspectief van de generatie.

De brokken van haar algehele carrière tonen haar veerkracht en pure toewijding, anders gezegd, ze volgde de hele tijd de code van de soldaat. Ze is niet bang om af te wijken van de competitie en bestaande opvattingen in het algemeen. Ze veranderde het hele beeld van een vrouwelijke superster, ze leerde ze om sterke, fitte en gespierde spieren te zijn, elke keer dat mogelijk was. Tijdens haar live-optredens concentreerde de aandacht zich op haar terwijl ze pronkte met haar biceps en gescheurde lichaam. Natuurlijk voor iemand die van yoga en pilates houdt! Madonna heeft haar best gedaan in haar eigen stijl, niet gemakkelijk, maar als het gemakkelijk was geweest, zou het het karakter van de dame niet goed definiëren.

Over het algemeen kan een beroemdheid met zo'n hoog profiel het zich niet veroorloven om zo serieus bot en onorthodox te zijn, ondanks dat Madonna het allemaal gebruikte om te prediken waar ze altijd in geloofde. Ze sprak in de media openhartig over het feit dat ze meerdere abortussen had ondergaan. Of je het nu leuk vindt of niet, dit is precies hoe ze met de camera omgaat - waarheid of durf.

Haar carrière dient als een encyclopedie voor iedereen die de ladder naar roem wil beklimmen. Maar blijkbaar is haar pad niet alleen rozengeur en maneschijn.

Madonna's gameplay droeg het idee van originaliteit en vooruitgaan met niets anders dan zichzelf in het zicht, waardoor ze vaak in controversiële situaties belandde. Een paar voorbeelden zijn de uitgave van haar koffietafelboek - Seks en de boot van MTV krijgen voor haar video 'Justify My Love'. De genoemde voorbeelden zijn gevallen van afkeuring van wat Madonna geloofde, maar gek genoeg hield ze vol. De koningin had ook het talent om door tegenslagen heen te loodsen om te schitteren.

Ze stopte op geen enkel moment. Hoewel ze nog steeds oud werd, verwierp ze het idee dat oudere vrouwen er niet toe deden. Ze ging onconventioneel en bleef sexy in concurrentie met de jonge sterren, en ze deed het vrij goed. Een ding dat zichtbaar is in haar jurken, is haar extreme zelfvertrouwen en aanraking, zoals blijkt uit haar eerste grote rol op het grote scherm, 'Desperately Seeking Susan'. Ze pronkte met een stijl die werd gevoed door een uniek gevoel voor mode waarvan de wereld zich niet helemaal bewust was. De film was een hit en haar trend ook.

Naast het transformeren van 'innerwear' in outerwear, bracht Madonna Cone Bras wereldwijd schande op een moment dat het concept net werd overreden door beroemdheden en modeontwerpers overal ter wereld. Er zijn talloze voorbeelden van vergelijkbare aard. Haar prestaties in de industrie spreken boekdelen over haar moed om dingen te proberen die als controversieel werden beschouwd.

De betekenis van Madonna's carrière is enorm en veelzijdig en een les uit haar werk kan het pad effenen naar groot succes. Een bewezen feit! Zoals eerder vermeld, is het een encyclopedie voor aspiranten in de showbusiness. De lijst met beroemdheden die Madonna als een grote invloed op zichzelf beschouwen, lijkt oneindig te worden.

Algemeen bekend als Black Madonna, beschouwt Rihanna Madonna als haar idool en grootste invloed. De inspiratie voor extreem succesvolle beroemdheden als Adele, Katy Perry, Justin Bieber, Taylor Swift en Lady Gaga is wederom niemand minder dan Madonna, wat het zekere succes bevestigt, vooropgesteld dat Madonna als inspiratiebron dient. En de lijst blijft zich maar ontrollen.

Bovendien heeft Madonna nog nooit een periode gehad met een afvlakkende grafiek, er zijn momenten geweest waarop het aantal daalde vanwege een aanzienlijke daling in haar uiterlijk, maar de koningin is altijd klaar om terug te komen.

Madonna blijft intensiteit gieten in alles wat ze doet; of het nu mode, muziek, films of zelfs wandelen is. Het is decennia geleden dat Madonna haar fans over de hele wereld een krachtige dosis entertainment heeft gegeven. Als een obstakel haar in de weg stond, plukte ze het eruit of sprong eroverheen. De Amerikaanse ster heeft een voorbeeld gegeven van originaliteit en echt doorzettingsvermogen door de droom waarvoor ze geboren is.

Aanbevolen: