Hier is hoe R.L. Stine zich echt voelt over zijn Netflix 'Fear Street'-trilogie

Inhoudsopgave:

Hier is hoe R.L. Stine zich echt voelt over zijn Netflix 'Fear Street'-trilogie
Hier is hoe R.L. Stine zich echt voelt over zijn Netflix 'Fear Street'-trilogie
Anonim

Horrorfans zijn enthousiast om meer te weten te komen over de inspiratie achter R. L. Stine's Fear Street-horrortrilogie, aangezien de Netflix-films grote hits waren. Met een film die zich afspeelt in 1994, een andere in een zomerkamp in 1978, en de laatste film waarin Sarah Fier in 1666 wordt beschuldigd van hekserij, is het geen wonder dat liefhebbers van horror zo geïnvesteerd zijn.

Net zoals mensen willen weten hoe Goosebumps een tv-show werd, willen horrorfans weten wat R. L. Stine vindt van de films op basis van zijn werk die deze zomer zo populair zijn geworden. Laten we eens kijken.

Wat R. L. Stine denkt

Er was één grote uitdaging bij het filmen van Goosebumps, en het is altijd interessant als schrijvers en producenten de problemen delen waar ze tegenaan lopen. Maar als het op Fear Street aankomt, klinkt het hele proces erg soepel.

Op de vraag hoe Fear Street een Netflix-trilogie werd, vertelde R. L. Stine aan The Guardian: "Zoals alle films worden gemaakt, komen ze naar je toe en zeggen: 'We willen graag een film maken.'"

Stine vervolgde dat de bewegingen "trouw zijn aan het gevoel van de boeken", dus het klinkt zeker alsof de productieve auteur blij is met de aanpassing, en hij heeft er een geweldige, positieve houding tegenover.

Stine zei in hetzelfde interview dat delen één, twee en drie van Fear Street mensen meer bang zullen maken dan kippenvel: "Niemand sterft ooit in Goosebumps, en veel mensen sterven in Fear Street. veel tieners. En de films zijn enger dan de boeken."

Stine legde uit aan The Guardian: "Het is pas 30 jaar geleden sinds Fear Street, dus het duurde niet zo lang. Het is altijd leuk om te zien wat andere auteurs met mijn werk doen: ze verzonnen een 300- jaar geschiedenis, die helemaal teruggaat tot de koloniale tijd. Maar het is trouw aan het gevoel van de boeken, die gaan over een vervloekte plek in een heel normale stad."

R. L. Stine's carrière

R. L. Stine vertelde dat hij redacteur was van een tijdschrift voor humor toen hij naar de universiteit ging in Ohio State. In een interview met The Verge zei hij dat hij geen lessen bijwoonde omdat hij zo geïnvesteerd was in en gepassioneerd was door wat hij deed. Hij verdiende genoeg geld met het tijdschrift dat hij naar New York City trok en hij zei: "Eigenlijk dacht ik destijds dat als je schrijver wilde worden, je in New York moest gaan wonen. Je had geen keus. Juist. ?"

Als je denkt aan Goosebumps en Fear Street, kunnen horrorfans zien dat de laatste geweld heeft en de eerste niet, aangezien Fear Street het bloedbad van Camp Nightwing in 1978 omvat en het publiek personages op behoorlijk afschuwelijke en gruwelijke manieren ziet sterven. Stine vertelde The Verge dat wanneer hij nadenkt over het debat over geweld in de popcultuur: "Ik denk gewoon dat kinderen, mensen kinderen niet genoeg krediet geven om te weten dat ze slim genoeg zijn om het verschil te weten tussen echt geweld en echt gevaar en fictief gevaar."

In een interview met NPR deelde Stine hoe hij Fear Street begon te schrijven, en het is echt een geweldig, leuk verhaal.

Stine zei dat hij ging lunchen met zijn vriend, die redacteur was, en dat ze ruzie had gehad met een tiener-horrorschrijver. Hij grapte: "Wie zal naamloos blijven. Christopher Pike." Stine herinnerde zich dat zijn vriend tegen hem zei: "Ik werk niet meer met hem samen. Ik wed dat je goede horror kunt schrijven. Ga naar huis en schrijf een roman voor tieners. Noem het Blind Date."

Stine vervolgde: "Ze gaf me zelfs de titel. Het is beschamend! Het was niet mijn idee."

Fans van R. L. Stine's waren enthousiast om de drie Fear Street-films te zien, ook al zijn ze niet gebaseerd op een boek en zijn ze een lossere bewerking. Gillian Jacobs vertelde Comicbook.com: "Ik kan je niet vertellen hoeveel R. L. Stine-boeken ik heb gelezen toen ik opgroeide. Het was zo leuk. Leigh [Janiak], die drie films achter elkaar schreef en regisseerde, echt de onderneming, ze zijn nog in post-productie op hen. Ze deed het ongelooflijk. De cast daarop is zo geweldig. En het was echt heel leuk en ik denk dat mensen van ze gaan houden. En als R. L. Stine-fan uit mijn kindertijd was ik zo opgewonden om deel uit te maken van hen", aldus Cinemablend.com.

Stine heeft meer dan 100 Fear Street-boeken geschreven, wat geweldig is om over na te denken, en het klinkt alsof de Netflix-aanpassing echt succesvol is geweest.

Het is geweldig om te horen dat R. L. Stine de Fear Street-trilogie van Netflix een goede bewerking vindt, en fans van zijn werk kunnen het hier zeker mee eens zijn.

Aanbevolen: