Dit is hoe Justin Theroux zich echt voelt over zijn ex, Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Justin Theroux zich echt voelt over zijn ex, Jennifer Aniston
Dit is hoe Justin Theroux zich echt voelt over zijn ex, Jennifer Aniston
Anonim

Jennifer Aniston zou lessen moeten geven over hoe je vrienden kunt worden met je exen.

Natuurlijk was ze extreem gekwetst toen ze in 2005 scheidde van haar eerste echtgenoot, Brad Pitt, maar Vince Vaughn hielp haar er doorheen, en nu zijn Pitt en Aniston als beste vrienden. Ze is ook nog steeds bevriend met de meeste van haar vroegere vriendjes, waaronder Owen Wilson (een korte affaire), Gerard Butler (ook een affaire), Paul Rudd (ook een affaire, maar ze sturen elkaar verjaardagswensen), John Mayer (hij heeft nog steeds haar posts op Instagram leuk vindt), en Vaughn.

Hoe onderhoudt ze vriendschappelijke relaties met al haar exen?

Vriendschappelijk zijn is één ding. FaceTiming en sms'en zijn een andere. Blijkbaar is Aniston zelfs nog hechter met haar tweede ex-man, Justin Theroux. Ze gingen nu pas vier jaar geleden uit elkaar, maar blijkbaar hebben ze hun mislukte huwelijk zo goed onder het tapijt geveegd dat ze elkaar nu sms'jes en FaceTime kunnen sturen. Ja, wij begrijpen het ook niet. Maar het is nog steeds leuk om te zien.

Hier is alles wat we weten over hun dynamiek na de scheiding.

De pers probeerde hun minnelijke splitsing te dramatiseren

Tijdens de zesjarige relatie van de ex-koppels onderzocht de pers elke beweging die ze maakten. Ze verzonnen verhalen over hen en dramatiseerden alles. Ze vroegen zich af waarom het zo lang duurde om de knoop door te hakken, waarom ze hun tijd niet verdeelden tussen New York en L. A., enz. Dus je kunt waarschijnlijk zien dat de aandacht spanningen op hun relatie legde.

Maar toen ze in 2017 hun splitsing aankondigden, verstomde de pers niet; het werd alleen maar erger. Ze bliezen alles buiten proportie.

De gezamenlijke verklaring van de ex-koppels luidde: "We hebben besloten om onze scheiding aan te kondigen. Deze beslissing was wederzijds en liefdevol genomen eind vorig jaar. We zijn twee beste vrienden die hebben besloten om als koppel uit elkaar te gaan. maar kijk ernaar uit om onze dierbare vriendschap voort te zetten."

Maar net zoals de pers hun huwelijk dramatiseerde, dramatiseerden ze hun scheiding. Verhalen zullen niet verkopen als een van de top A-listers in Hollywood een minnelijke scheiding zou hebben. Er zijn geen sappige details. Dus ze hebben weer dingen verzonnen.

Sommigen beweerden dat de woonsituatie van het stel een van de grootste factoren was in de ondergang van hun huwelijk. Volgens hen wilde Theroux in New York wonen omdat hij Hollywood "haatte" en niet bij de levensstijl paste, terwijl Aniston wilde blijven. Theroux verpletterde deze geruchten door tegen Esquire te zeggen: "Dat is een verhaal dat voor het grootste deel niet waar is."

"Mensen creëren verhalen waardoor ze zich beter voelen of dingen voor hen vereenvoudigen. Dat hele 'Deze persoon houdt van rock 'n' roll, die persoon houdt van jazz. Natuurlijk!' Dat is gewoon niet het geval. Het is een te grote vereenvoudiging."

Uiteindelijk is het paar gewoon uit elkaar gegroeid. De constante achtervolging van de pers hielp waarschijnlijk ook niet bij de spanningen. Maar het staat allemaal in hun verklaring. Er staat niets in dat niet is uitgekomen. Ze hebben nog steeds een 'gekoesterde vriendschap'.

Theroux onthulde dat ze bellen en FaceTimen

In hetzelfde interview met Esquire had Theroux het vandaag over zijn relatie met Aniston. "Ik zou zeggen dat we vrienden zijn gebleven", zei hij. "We praten niet elke dag, maar we bellen elkaar. We FaceTimen. We sms'en."

"Of je het nu leuk vindt of niet, we hadden niet die dramatische breuk en we houden van elkaar", vervolgde hij. "Ik ben oprecht als ik zeg dat ik onze vriendschap koester. We kunnen niet samen zijn en elkaar toch vreugde en vriendschap brengen. Ze maakt me ook heel, heel hard aan het lachen. Ze is een hilarisch persoon. Het zou een verlies zijn als we hadden geen contact, voor mij persoonlijk, en ik zou hetzelfde voor haar willen denken."

Waarom hebben ze het overleefd als vrienden, vraag je je misschien af, vooral als het buitengewoon ongebruikelijk is dat exen elkaar ooit weer willen zien. Het draait allemaal om het hebben van goede relaties, ongeacht wat voor Theroux. De liefde sterft nooit.

"Ik denk dat als je goed wordt in relaties - en hier ben ik, single - als je van de persoon houdt op dezelfde manier als je van hem hield in de relatie, het zou passen om op dezelfde manier van hem te houden de relatie", legde hij uit waarom hij en Aniston vrienden zijn gebleven. "Wie wil er schijten terwijl je de deur uitloopt?"

Theroux vertelde Today dat hij nog steeds verbluft is door de hoeveelheid media-aandacht die zijn relatie met Aniston kreeg terwijl ze getrouwd waren en vier jaar na hun splitsing nog steeds krijgt.

Toen hij voor het eerst met Aniston begon te daten, dacht hij: "Ik ben eigenlijk een soort acteur en schrijver, er is niet veel." Destijds gaf Jason Bateman hem goed advies.

"Hij zei: 'Kijk, aan die kant van de entertainmentindustrie staat een personage op het punt geboren te worden. En dat personage ben jij, maar jij bent het niet. Dat personage is boos. Dat personage heeft een probleem Dat karakter is lief. Het is gewoon deze kleine soap die in de kantlijn wordt geschreven, "legde Theroux uit. Bateman zei tegen Theroux: "Mijn advies is om de verhaallijn van die man niet te volgen."

Het volstaat te zeggen dat Theroux het advies van zijn vriend opvolgde.

Helaas kan Theroux niet eens naar buiten om zijn hond uit te laten zonder de volgende dag de krantenkoppen te lezen: "Jennifer Aniston's ex-echtgenoot Justin Theroux snijdt een eenzaam figuur in NYC." Zelfs de eenvoudigste dingen worden gedramatiseerd. Hij kan niet eens een vriend ontmoeten in het park. Evenzo kan Aniston niet eens haar achtertuin in zonder drones en helikopters die enkele foto's van haar maken. We denken dat ze een pauze moeten nemen van het stalken van het ex-paar.

Aanbevolen: