Elke keer dat Tom Holland met een wreker werkte (buiten de MCU)

Inhoudsopgave:

Elke keer dat Tom Holland met een wreker werkte (buiten de MCU)
Elke keer dat Tom Holland met een wreker werkte (buiten de MCU)
Anonim

Tom Holland is een getalenteerde acteur die sinds het begin van zijn carrière in talloze films is gecast. Hij speelde onder meer in thrillers, drama's, historische stukken, animaties en komedies. Tom begon met acteren toen hij jong was en verscheen in zijn eerste film toen hij nog maar een tiener was. Terwijl hij bleef groeien, werkte hij samen met verschillende spraakmakende acteurs en voegde hij indrukwekkende titels toe aan zijn cv.

The Marvel Cinematic Universe deed wonderen om Toms carrière een boost te geven en zijn populariteit te vergroten. Hij speelde in drie Spider-Man-films, verscheen in twee Avengers-films en debuteerde voor het eerst in de franchise in Captain America: Civil War. Hij is nu grondig verankerd in Marvel, maar zijn talent leidt hem ver buiten de superheldenmuren.

Na met zo'n geweldig talent op de MCU-set te hebben gewerkt, is het geen verrassing dat de acteurs constant in andere films willen schitteren. Tom Holland heeft met verschillende Marvel-acteurs en -actrices gewerkt, en velen van hen speelden de hoofdrol als Avengers. Hier is elke keer dat Tom met een Avenger buiten de Marvel-franchise werkte.

8 Tom Holland & Sebastian Stan werkten samen aan 'The Devil All The Time'

Sebastian Stan, die Bucky Barnes of de Winter Soldier speelt in de MCU, voegde zich bij Tom Holland op de set van The Devil All the Time. Deze film is een spannend drama dat in september 2020 uitkwam en werd geproduceerd door een andere Marvel-ster: Jake Gyllenhaal. In deze film is Tom de hoofdpersoon: een jonge man die zichzelf tot taak heeft gesteld zijn gezin te beschermen in een gevaarlijk naoorlogs tijdperk.

7 Tom Holland heeft opnieuw contact met Robert Downey Jr. voor 'Dolittle'

Ook uitgebracht in het jaar 2020, Dolittle met in de hoofdrol Tom Holland en zijn Marvel-mentor Robert Downey Jr. kwam in de bioscoop. Deze film is weer een recreatie van The Story of Doctor Dolittle die als kinderboek is ontstaan door Hugh Lofting. Downey speelde in deze film de rol van het titulaire personage en Tom sprak zijn rechterhand uit, Jip de hond.

6 Tom Holland & Chris Pratt speelden in Disney Pixar's 'Onward'

Onward is een Pixar-animatie die ook in 2020 is uitgebracht voor streaming. De twee hoofdrollen waren Tom Holland en Chris Pratt, die Star-Lord/Peter Quill speelt in de MCU. Deze film volgt het verhaal van twee elvenbroers in een fantasiewereld, de een die het leven zo vol mogelijk wil leven en de ander worstelt met vertrouwen en richting. Samen doen ze een grote ontdekking, gaan ze op een levensveranderend avontuur en beseffen ze hoe belangrijk het is om op elkaar te leunen.

5 Tom Holland werkt samen met Chris Hemsworth voor 'In The Heart Of The Sea'

In december 2015 stapte de MCU-acteur die Thor Odinson (Chris Hemsworth) speelt in de hoofdrol van In the Heart of the Sea. Deze film zit vol avontuur en actie terwijl de personages van Chris en Tom Holland in het jaar 1820 vechten om te overleven op een schip uit New England. De film is gebaseerd op een gelijknamige roman van Nathaniel Philbrick, gebaseerd op ware gebeurtenissen die inspireerde uiteindelijk het schrijven van Moby-Dick.

4 Tom Holland werkte samen met Karen Gillan om te stemmen in 'Spies In Disguise'

Spies in Disguise is een geanimeerde familiekomedie die in 2019 werd uitgebracht. Tom Holland werkte opnieuw samen met Karen Gillan, die Nebula speelt in het Marvel Cinematic Universe, met een sterrencast. De film volgt een superspion, gespeeld door Will Smith, die in een duif verandert, en de enige manier waarop hij zijn werk gedaan kan blijven krijgen, is door de hulp van een nerdy techneut die wordt ingesproken door Tom.

3 Tom Holland en Benedict Cumberbatch werden beide gecast in 'The Current War'

Benedict Cumberbatch, die Dr. Stephen Strange speelt in de Marvel-films, werd samen met Tom Holland gecast voor de hoofdrol in The Current War. Dit geschiedenisdrama ging in première in 2019 en draaide om het verhaal van Thomas Edison en George Westinghouse, de grootste uitvinders van hun tijd en van het hele industriële tijdperk.

2 Tom Holland ontmoette Paul Bettany voor het eerst in 'Margin Call'

In oktober 2011 werd Margin Call uitgebracht in de bioscoop. Deze film is een intense dramathriller met verschillende acteurs uit de A-lijst, waaronder Paul Bettany, die Jarvis en Vision speelt in de MCU. Tom Holland speelde geen hoofdrol, maar hij deed wel ac in de film met zijn Marvel-costar. De verhaallijn voor Margin Call volgt twee investeringsanalisten die extreme maatregelen nemen om hun sporen uit te wissen wanneer ze informatie ontdekken die hen dreigt te ruïneren.

1 Eervolle vermelding: Tom Holland & Tom Hardy werkten allebei aan 'Locke'

Hoewel hij momenteel geen Avenger is, integreert Eddie Brock/Venom officieel in het Marvel Cinematic Universe. Tom Hardy en Tom Holland traden in 2013 voor het eerst samen op voor de dramatische thriller Locke. Deze film draait om een personage dat een bouwplaats verliet om naar een andere stad te rijden om aanwezig te zijn bij de geboorte van zijn kind, ook al was het kind het resultaat van een onvoorzichtige one-night-stand.

Aanbevolen: