Vanessa Hudgens en Skylar Grey gutsen van trots terwijl Britney Spears uit de hand loopt

Inhoudsopgave:

Vanessa Hudgens en Skylar Grey gutsen van trots terwijl Britney Spears uit de hand loopt
Vanessa Hudgens en Skylar Grey gutsen van trots terwijl Britney Spears uit de hand loopt
Anonim

Britney Spears loopt weer uit de hand en deze keer voegt ze wat extra entertainmentwaarde toe voor haar fans.

Ze plaatste een video waarin ze ronddraait in wat een zwakke poging tot dansen lijkt te zijn, en ze heeft ervoor gekozen om Skylar Grey's erg coole, erg donkere versie van Addicted To Love te gebruiken als favoriete soundtrack.

Iedereen die dit nummer heeft gehoord, is bekend met hoe angstaanjagend deze vertolking is, wat heel passend is gezien het feit dat Britney's persona is blijven escaleren op de griezelige, vreemde schaal van dingen.

Ondanks het feit dat verwarring het standaardthema is als het gaat om de berichten van Britney Spears, is deze vooral vreemd, vanwege het feit dat beroemdheden opmerkingen hebben gemaakt op manieren die suggereren dat ze niet beseffen dat iets gevaarlijk mis met deze vervaagde popster.

Skylar Grey gutst met trots

Skylar Gray is een fenomenaal getalenteerde artiest. Haar kenmerkende geluiden zijn te zien geweest naast grootheden als Eminem, Rihanna en Beyonce, ze is zeker geen onbekende in de muziekscene en heeft een toegewijde aanhang van trouwe fans die haar elke beweging en post volgen. Een op zichzelf staande artiest die succes heeft gezien zoals zij, zal in het verleden zeker door veel andere artiesten zijn bezwijmd. Maar om de een of andere reden lijkt ze buitengewoon enthousiast over haar erkenning door Britney Spears.

Het feit dat haar nummer op de achtergrond werd gespeeld terwijl Britney zichzelf in de vergetelheid dreef, lijkt erg veelbetekenend voor Grey. “Britten!!!!!! Koningin!!!!! Omg ik ga dood ik hou van je!!!!!!’ schreef ze met trots. Fans reageerden onmiddellijk en vroegen Gray of ze beseft hoe "ernstig mentaal onstabiel" Britney is. Op basis van dit commentaar dat Gray plaatste, lijkt het echt alsof ze zo gefixeerd was op de herkenning en zo opgetogen was dat ze door Britney werd geplugd, dat hij zich niet bewust was van de controverse rond Spears.

Vanessa Hudgens ‘Get It’

Hoewel de overduidelijke vernietiging van Britney Spears misschien niet gemakkelijk werd geïdentificeerd door Skylar Grey, is er één beroemdheidsfan die zeker heeft opgemerkt dat deze berichtgeving ongelooflijk vreemd en weliswaar verontrustend is. Vanessa Hudgens leek net zo enthousiast over deze video als Skylar Gray, maar haar commentaar op deze Instagram post dat ze in ieder geval heeft opgemerkt dat dit een bizarre weergave van Britney Spears is. Zij schreef; "Yessss spooky vibessss lol ️", wat aangeeft dat ze zich bewust is van het griezelige gevoel dat door deze videoclip wordt geportretteerd.

Het v alt niet te ontkennen, de video's zijn griezelig en dat heeft helemaal niets te maken met het Halloween-seizoen. Britney Spears blijft gewoon uit de hand lopen.

Aanbevolen: