Kanye West 'nog steeds hoopvol' voor een 'Kimye'-reünie terwijl hij wordt gespot met trouwring

Kanye West 'nog steeds hoopvol' voor een 'Kimye'-reünie terwijl hij wordt gespot met trouwring
Kanye West 'nog steeds hoopvol' voor een 'Kimye'-reünie terwijl hij wordt gespot met trouwring
Anonim

Kanye West "is nog steeds hoopvol" voor een hereniging met ex-vrouw Kim Kardashian.

Zo erg zelfs dat hij zijn trouwring droeg - twee weken nadat zijn realityster-ex de echtscheiding had aangevraagd.

De rapper leek stressvrij voor een man die gaat scheiden. De vader van vier ging naar zijn kantoor in Calabasas en had duidelijk nog steeds zijn trouwring om. Kanye sprong uit zijn zwarte SUV toen hij in zijn studio aankwam in een blauwe wijde broek met een grijs sweatshirt.

Hij was aan het bellen terwijl hij zijn telefoon met zijn rechterhand omhoog hield terwijl zijn linkerhand - en ringvinger - op het volledige scherm werden getoond toen hij het autoportier sloot.

De 43-jarige is de afgelopen weken in Los Angeles geweest nadat hij het afgelopen jaar op zijn ranch in Wyoming had doorgebracht.

Insiders vertelden Entertainment Tonight dat de Grammy-winnende artiest "hoop heeft" dat hij en Kim "zich uiteindelijk zullen verzoenen", hoewel "hij dat niet in de nabije toekomst verwacht."

Ondertussen heeft Kim laten doorschemeren dat ze misschien wat milder wordt tegenover Kanye.

De 40-jarige KUWTK werd donderdag om 6 uur 's ochtends vroeg in de sportschool gezien met haar personal trainer Melissa Alcantara. Ze droeg ook een paar Yeezy-sneakers, ontworpen door haar vervreemde echtgenoot West, wat erop wijst dat de twee op goede voet staan.

Ondertussen zou Kanye West $12,5 miljoen hebben verspild.

De totale kosten van zijn mislukte bod op het Witte Huis zijn onthuld, volgens een rapport van de Federale Verkiezingscommissie.

West heeft het grootste deel van zijn run zelf gefinancierd, die officieel pas vier maanden voor de stemdag begon.

Terwijl de uiteindelijke winnaar, Joe Biden, de eer had om de eerste presidentiële campagne te worden die een miljard dollar aan donaties ontving, haalde West slechts $ 2 miljoen op voor externe donateurs.

De "Gold-Digger"-artiest, 43, verdiende 66.000 stemmen op nationaal niveau - zijn uiteindelijke campagnekosten kwamen uit op bijna $ 200 per stem.

Sommige bronnen zeggen dat West het delen van intieme details over hun huwelijk tijdens de kick-off van zijn campagne, Kim ertoe bracht om een echtscheiding aan te vragen.

West's campagne - die hij voerde onder de vlag van de Verjaardagspartij, was gericht op christelijke waarden, fiscaal conservatisme en hervorming van het strafrecht.

Maar dat is niet wat de krantenkoppen haalde.

De Grammy-winnende artiest vertelde de aanwezigen dat Kim ooit had overwogen om hun eerste dochter, North, te aborteren.

Kanye vertelde de menigte dat Kim 'pillen in haar hand had'.

Hij deelde: "Weet je, deze pillen die je neemt en het is een wikkel - de baby is weg."

Aanbevolen: