James Bond' kostte Daniel Craig bijna zijn beste rol

Inhoudsopgave:

James Bond' kostte Daniel Craig bijna zijn beste rol
James Bond' kostte Daniel Craig bijna zijn beste rol
Anonim

Weinig personages in de geschiedenis van de film zijn zo iconisch als James Bond, en een aantal geweldige artiesten hebben de iconische spion de afgelopen decennia gespeeld. Mannen als Sean Connery en Roger Moore hielpen de nalatenschap van het personage op het grote scherm, en in 2006 nam Daniel Craig de rol van Bond over.

Craigs werk als de klassieke spion was geweldig en het heeft veel deuren voor hem geopend in Hollywood. Het heeft ook voor wat problemen gezorgd voor de acteur, namelijk om andere rollen op zich te kunnen nemen die veel potentieel hebben. Zijn rol in Knives Out, bijvoorbeeld, kwam in gevaar vanwege zijn tijd als James Bond.

Dus, hoe in de wereld kwam No Time to Die bijna in de weg van Daniel Craig met de hoofdrol in Knives Out? Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd.

Daniel Craig is een iconische James Bond geweest

Daniel Craig heeft een solide carrière achter de rug in Hollywood en heeft projecten van elke omvang aangenomen. Hoewel hij in staat is om elk personage te spelen, heeft de man echt geschenen tijdens het spelen van James Bond op het grote scherm. Mensen waren sceptisch over zijn casting, maar toen Casino Royale eenmaal viel, realiseerden fans zich al snel dat hij perfect was voor de rol.

Er zijn door de jaren heen een aantal geweldige Bond-films geweest en Craigs eerste blijft een van de beste ooit gemaakt. Het luidde een geheel nieuw tijdperk in voor de klassieke spion, en het zette de toon voor wat Craig heeft bereikt door het personage te spelen in verschillende films die grote zaken hebben gedaan aan de kassa.

In totaal heeft Daniel Craig James Bond gespeeld in vier verschillende films, met als meest recente Spectre uit 2015. Die film bracht wereldwijd 880 miljoen dollar op en vormde het toneel voor No Time to Die, dat de laatste Bond-film van Craig zal worden.

Buiten de franchise heeft de acteur geweldig werk geleverd in recente hits zoals Logan Lucky. Toevallig was Craig een hoofdrolspeler in wat uiteindelijk een van de beste films van 2019 werd.

Hij was briljant in 'Knives Out'

In 2019 gaf Rian Johnson de wereld Knives Out, dat veel lovende kritieken kreeg en uiteindelijk een succes werd aan de kassa. Mensen kunnen zeggen wat ze willen over The Last Jedi, maar na het zien van Knives Out werd één ding duidelijk: Rian Johnson is een geweldig goede filmmaker.

Met grote namen als Daniel Craig, Lakeith Stanfield, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Ana de Armas en nog veel meer, nam de ensemblecast van deze film het briljante script van Johnson en voerde het feilloos uit terwijl de camera's bezig waren rollen. Serieus, deze film was een kunstwerk.

Momenteel heeft de film 97% van de critici op Rotten Tomatoes en 92% van de fans, wat betekent dat de overgrote meerderheid van de mensen geweldig vond wat deze film deed.

Hoe geweldig alle artiesten ook waren, mensen konden niet stoppen met zoemen over Daniel Craig en zijn optreden als Benoit Blanc. Simpel gezegd, de man werd verpletterd in de film, maar op een gegeven moment leek het er helemaal niet op dat hij erin zou verschijnen.

Hij miste bijna de film

Filmsterren hebben waanzinnige schema's, aangezien het filmen over maanden zal plaatsvinden, en dit omvat niet eens een aantal pre-productieaspecten. Ondanks dat Rian Johnson Craig aan boord wilde krijgen, verhinderde zijn toewijding aan de volgende Bond-film dat dit daadwerkelijk plaatsvond.

Hoe frustrerend dit voor iedereen ook moet zijn geweest, uiteindelijk kwamen de dingen vanzelf in wat een noodlot leek.

Volgens Rian Johnson: "Toen was het een heel toevallig moment toen de Bond-film drie maanden doordrong. Dit was niet zoals de blessure die hij had; dit was daarvoor. Het was gewoon een logistiek ding, ze duwden hun schema, dus hij had plotseling een raam open en we gingen meteen naar binnen en hij zei meteen ja, en we waren meteen de film aan het maken."

En zomaar, Daniel Craig kon de rol van Benoit Blanc op zich nemen en een geweldige prestatie leveren in Knives Out. Hij had een grote rol in de film als een van de beste van het jaar, en hij speelde de cast briljant.

Daniel Craig komt terug voor het vervolg op Knives Out, en dat is allemaal te danken aan een onverwachte onderbreking van het spelen van de beroemdste spion in de geschiedenis.

Aanbevolen: