Hoe een skydiving-ervaring Leonardo DiCaprio bijna zijn leven kostte

Inhoudsopgave:

Hoe een skydiving-ervaring Leonardo DiCaprio bijna zijn leven kostte
Hoe een skydiving-ervaring Leonardo DiCaprio bijna zijn leven kostte
Anonim

Als je Leonardo DiCaprio bent, leid je het goede leven nadat je een superster in Hollywood bent geworden. DiCaprio had een lange weg naar het sterrendom en hoewel er kansen zijn gemist en zelfs enkele mislukte visioenen, is de man een legende geworden waar maar weinig mensen ruzie mee hebben.

Tijdens zijn tijd in de schijnwerpers heeft DiCaprio het allemaal gedaan en hij heeft om verschillende redenen de krantenkoppen gehaald. Op een gegeven moment had de ster de kaken van de mensen op de grond nadat hij enkele close calls had gedaan die hij buiten de camera's heeft geconfronteerd.

Laten we meer te weten komen over de bijna-doodervaringen van Leonardo DiCaprio.

Leonardo DiCaprio is nog steeds een grote ster in Hollywood

Als je zou discussiëren over wie de grootste ster van de 21e eeuw is, zou je ontdekken dat veel mensen Leonardo DiCaprio tot hun keuze zullen maken. De man staat in brand sinds hij in de jaren negentig uitbrak en uiteindelijk werd hij misschien wel de grootste filmster ter wereld die een gedenkwaardige carrière heeft opgebouwd.

DiCaprio had eerder succes in zijn carrière met projecten als The Basketball Diaries, maar alles veranderde toen hij speelde in Romeo + Juliet. Die film veranderde hem in een tieneridool en de uiteindelijke release van Titanic veranderde hem in een wereldwijde superster.

Tegenwoordig is hij een van de meest succesvolle acteurs aller tijden, en hij heeft eindelijk zijn Academy Award. Met verschillende grote projecten aan dek, zal DiCaprio nog een tijdje aan zijn legende blijven toevoegen.

DiCaprio ha alt normaal de krantenkoppen met zijn acteerwerk, maar zijn persoonlijke leven heeft ook veel aandacht gekregen. Fans waren zelfs stomverbaasd toen ze hoorden dat de acteur behoorlijk wat close calls heeft gehad.

DiCaprio had wat close calls

Er was een close call tijdens het vliegen, en het verhaal is eng genoeg om mensen te laten gissen naar hun aanstaande vakantieplannen.

"Ik zat in business class en er ontplofte een motor voor mijn ogen. Het was vlak nadat 'Sully' Sullenberger in de Hudson was geland. Ik zat daar naar de vleugel te kijken, en de hele vleugel explodeerde in een vuurbal. Ik was de enige die naar buiten keek op het moment dat deze gigantische turbine explodeerde als een komeet. Het was te gek. Ze zetten alle motoren een paar minuten uit, dus je zit daar maar te glijden zonder absoluut geen geluid, en niemand in het vliegtuig zei iets. Het was een surrealistische ervaring. Ze startten de motoren weer en we maakten een noodlanding op JFK, "onthulde de ster.

Er was weer een close call toen Leo onverwachts in het vizier kwam van een van de gevaarlijkste roofdieren van de natuur.

"Een grote witte sprong in mijn kooi toen ik aan het duiken was in Zuid-Afrika. De helft van zijn lichaam lag in de kooi en hij snauwde naar me. Ik viel min of meer op de bodem [van de kooi] en probeerde plat te liggen. De grote witte nam ongeveer vijf of zes snaps op een armlengte afstand van mijn hoofd. De jongens daar zeiden dat dat nog nooit is gebeurd in de 30 jaar dat ze het deden. Het klapte zichzelf er weer uit. Ik heb het op video. Het is krankzinnig, "zei hij.

Ja, hij overleefde een beer op het scherm, en hij overleefde een haai in het echte leven. De natuur kan gewoon niet knoeien met de Oscarwinnaar.

Deze verhalen zijn krankzinnig, maar Leo herinnerde zich een bijzonder verhaal toen hij terecht dacht dat zijn leven voorbij was.

Zijn parachutespringenverhaal

Dus, wat is er precies gebeurd met Leo? Welnu, de dappere acteur besloot te skydiven, en dit bracht hem op ramkoers met de confrontatie met zijn sterfelijkheid.

"De andere was het skydiving-incident. Het was een tandemduik. We trokken de eerste parachute. Die zat vast. De heer met wie ik was, sneed het vrij. We hebben nog een vrije val gemaakt voor nog eens 5, 10 seconden. Ik dacht niet eens aan de extra parachute, dus ik dacht dat we gewoon naar onze dood kelderden. Hij trok aan de tweede, en die zat ook in de knoop. Hij bleef het maar schudden en schudden in de lucht, zoals al mijn vrienden waren, weet je, wat voelde als een halve mijl boven me, en ik stort neer naar de aarde. [Lacht.] En uiteindelijk ontrafelt hij het in de lucht, "herinnerde de acteur zich.

Dit klinkt als een nachtmerrie die uitkomt, en Leo had eigenlijk de indruk dat zijn leven ten einde liep. Hij kan er nu om lachen, maar op dat moment moest het zowel surrealistisch als angstaanjagend zijn geweest.

Leonardo DiCaprio is erin geslaagd een aantal angstaanjagende momenten te overleven, dus ik hoop dat hij de afgelopen jaren de zaken heeft afgezwakt.

Aanbevolen: