Britney Spears gaat zitten voor verklaring over 'kinderveiligheid en drugsgebruik' als Jamie zijn zin krijgt

Inhoudsopgave:

Britney Spears gaat zitten voor verklaring over 'kinderveiligheid en drugsgebruik' als Jamie zijn zin krijgt
Britney Spears gaat zitten voor verklaring over 'kinderveiligheid en drugsgebruik' als Jamie zijn zin krijgt
Anonim

Britney Spears moet misschien gaan zitten voor een verklaring die een breed scala aan onderwerpen zal raken als haar vader zijn zin krijgt. De vader van de zanger, Jamie Spears, schreef een e-mail aan de advocaat van Britney waarin hij de Toxic-zanger vroeg om een datum vast te stellen voor de depo, die vragen zal bevatten over "kinderveiligheid" en "drugsgebruik".

Jamie Spears wil dat zijn dochter Britney Spears gaat zitten voor een verklaring nadat ze gedurfde beweringen had gedaan over zijn ambtstermijn als conservator

TMZ heeft een e-mail ontvangen waarin Jamie's advocaat schreef: "dat we van plan zijn om uw cliënt af te zetten en dat we een wederzijds aanvaardbare datum willen bespreken om de afzetting uit te voeren."

Jamie stemde ermee in om te gaan zitten voor een verklaring met betrekking tot Britney's jarenlange conservatorschap, die uiteindelijk vorig jaar werd beëindigd. De e-mail beweerde verder dat Jamie eerst zou gaan zitten voor zijn verklaring, gevolgd door zijn dochter de volgende dag of later diezelfde week. Advocaten van de popprinses zeggen dat ze willen dat de verklaringen al in maart plaatsvinden.

De verklaring zou naar verluidt een breed scala aan onderwerpen bestrijken, en bronnen dicht bij de vader van popicoon zeggen dat ze onder andere vragen zullen stellen over "kinderveiligheid en mogelijk drugsgebruik".

Jamie's team wil ook dat de gezondheidsdossiers van Britney worden ontsloten en zegt dat het publiek "het recht heeft om te weten" meer context over het conservatorium van de zanger.

Britney zegt dat haar vader haar geld heeft gestolen en haar verbiedt om meer kinderen te krijgen

Aan de kant van Britney wil haar team Jamie ondervragen over zijn vermeende wanbeheer van het conservatorium voor zijn eigen persoonlijk gewin. De Princess of Pop beweerde eerder deze maand dat haar vader tijdens de 13-jarige conservatorium $ 6 miljoen had verzameld. Erger nog, ze beweert dat hij bijna $ 30 miljoen aan juridische kosten heeft uitgegeven, die hij van de inkomsten van de zanger heeft genomen.

Volgens juridische documenten verkregen door TMZ, schreef Britney's advocaat dat Jamie "zich bezighield met zelfhandel, financieel en zakelijk wanbeheer … zich schuldig maakte aan beledigend en pestgedrag jegens zijn dochter, zijn dochter beroofde van fundamentele burgerlijke vrijheden." Hij beschuldigde Jamie ook van "chronisch alcoholmisbruik", wat zijn vermogen om zijn rol als conservator goed te vervullen, ondermijnde.

Onder het voogdijschap beweert Britney dat het haar wettelijk was verboden om nog een baby te krijgen. Ze beweerde ook dat haar vader een geheim luisterapparaat in haar kamer had geplaatst. Sinds ze het conservatorium heeft verlaten, is Britney verloofd met Sam Asghari, en er gaan geruchten dat de twee zouden proberen hun gezin uit te breiden met een baby.

Aanbevolen: