Margot Robbie verdiende miljoenen voor 'Birds of Prey

Inhoudsopgave:

Margot Robbie verdiende miljoenen voor 'Birds of Prey
Margot Robbie verdiende miljoenen voor 'Birds of Prey
Anonim

De grootste franchises op het grote scherm weten allemaal hoe ze een bank moeten maken terwijl ze hun sterren tevreden houden met enorme betaaldags. De MCU betaalde bijvoorbeeld Robert Downey Jr. waanzinnige bedragen om het gezicht van de franchise te zijn terwijl ze zich een weg baanden door de Infinity Saga op het grote scherm.

De DCEU is niet zo succesvol geweest als de MCU, maar het v alt niet te ontkennen hoe populair Margot Robbie is geweest als Harley Quinn in de franchise. Natuurlijk heeft DC Robbie miljoenen betaald.

Laten we Robbie's Harley Quinn eens nader bekijken en zien hoeveel ze werd betaald om te schitteren in Birds of Prey.

Margot Robbie is een populaire actrice

Nadat Margot Robbie weer aan de slag was gegaan in haar geboorteland Australië, vond ze haar weg over de hele wereld op zoek naar internationaal succes. Zodra de actrice de kans kreeg om te schitteren in spraakmakende projecten, zou ze een begrip worden en zou ze beginnen met het samenstellen van een uitzonderlijke carrière in Hollywood.

2013's The Wolf of Wall Street was de film die de actrice introduceerde bij het reguliere publiek, en bijna onmiddellijk was de actrice de nieuwe 'it girl' in Hollywood. Ze had altijd de looks, maar ze leverde een geweldige prestatie in de Scorsese-film, en vanaf dat moment zou het alleen maar beter voor haar worden.

2015's Focus was weer een succes voor Robbie, en haar cameo in The Big Short was op zijn zachtst gezegd gedenkwaardig. Hoewel die film namen had als Christian Bale, Brad Pitt en Ryan Gosling, zullen veel mensen terugkijken en zich vooral de cameo herinneren die Robbie in de film had.

In de jaren die volgden, zou Margot Robbie haar naam in Hollywood blijven opbouwen door de juiste projecten op het juiste moment binnen te halen. Toevallig gaf het samenzijn met DC haar het perfecte karakter om mee te werken.

Ze is briljant geweest als Harley Quinn

In 2016 kwam Suicide Squad in de bioscoop, en dit was veel eerder in de DCEU. Guardians of the Galaxy waren al vertrokken naar de MCU en het rag-tag-team van DC stond klaar om zelf wat lawaai te maken. Margot Robbie werd gecast als Harley Quinn en haalde snel de krantenkoppen, en zelfs voordat de film uitkwam, waren mensen ervan overtuigd dat ze het geweldig zou doen met het personage.

Hoewel Suicide Squad geen kritische lieveling was, slaagde het erin om meer dan $ 740 miljoen te verdienen aan de kassa. Critici waren misschien niet dol op de film, maar iedereen hield van wat Margot Robbie deed met Harley Quinn. Ze gaf zo'n geweldige prestatie en mensen wilden meer films met het personage.

Sinds het succes van Suicide Squad verscheen Margot Robbie in nog twee DC-films. Sommige mensen dachten dat ze zich opmaakte om een langere pauze te nemen van het personage, maar Robbie is altijd bereid om haar opnieuw te spelen.

"Ik heb Birds of Prey en The Suicide Squad back-to-back gedaan, dus dat was veel van Harley in een periode van een jaar, maar dat is nu al een tijdje geleden. Ik ben altijd klaar voor meer Harley, "zei de acteurs.

Robbie was briljant als Harley Quinn, en het spreekt voor zich dat ze het financieel goed voor zichzelf heeft gedaan door het personage te spelen.

Ze verdiende tussen de $9-10 miljoen voor 'Birds Of Prey'

Birds of Prey, die in 2020 werd uitgebracht, was een film waar fans niet op konden wachten, omdat Harley Quinn zwaar in de hoofdrol zou spelen. Het zou Robbie's eerste DC-film worden sinds Suicide Squad en de fans waren klaar om de actrice opnieuw als het personage te zien.

Er is gemeld dat Robbie tussen de $ 9-10 miljoen is betaald om het personage opnieuw te spelen, wat een enorm bedrag is om naar beneden te halen. Franchises willen ervoor zorgen dat ze hun grootste sterren tevreden houden, en we kunnen ons niet voorstellen dat Robbie niet onder de indruk is van zo'n lucratief contract met DC.

Birds of Prey was lang niet zo succesvol als Suicide Squad, maar Margot Robbie leverde opnieuw een geweldige prestatie als Harley Quinn. Ze zou dit opnieuw doen in The Suicide Squad in 2021, en als ze ervoor zou kiezen om nog een keer Harley te spelen, kun je maar beter geloven dat de fans volledig aan boord zullen zijn.

Margot Robbie is een enorm succes geweest als Harley Quinn, en nu ze miljoenen heeft verdiend als personage, is het mogelijk dat ze haar salaris kan blijven verhogen door haar in toekomstige DC-films te spelen.

Aanbevolen: