Hoe Topher Grace miljoenen verdiende met 'That '70s Show

Inhoudsopgave:

Hoe Topher Grace miljoenen verdiende met 'That '70s Show
Hoe Topher Grace miljoenen verdiende met 'That '70s Show
Anonim

Het maken van een ster op televisie brengt een aantal voordelen met zich mee, waaronder in veel gevallen een enorm salaris. Sterren als Jennifer Aniston en Dwayne Johnson hebben geld verdiend met hun tv-projecten, en dit maakt het idee om in een show te spelen heel aantrekkelijk voor acteurs.

Topher Grace werd een tv-ster tijdens het spelen van Eric Foreman in That '70s Show, en de acteur, ondanks dat hij een onbekende was toen de show begon, verdiende een fortuin terwijl hij elke aflevering een geweldige uitvoering leverde.

Laten we Topher Grace eens nader bekijken en zien hoeveel de acteur al die jaren geleden verdiende.

Topher Grace is een succesvolle acteur

Succes vinden op zowel het grote als het kleine scherm is geen sinecure, en toch heeft Topher Grace dit met succes voor elkaar gekregen tijdens zijn tijd in entertainment. Ja, het v alt niet te ontkennen dat de acteur vooral bekend is om zijn televisiewerk, maar hij heeft succes gehad op het grote scherm, wat helpt om het volledige verhaal van zijn carrière te vertellen.

In de filmwereld is Topher Grace verschenen in films als Traffic, Ocean's Eleven, Mona Lisa Smile, Spider-Man 3, Valentine's Day, Predators, Interstellar en BlacKkKlansmen. Dat is een onmiskenbaar indrukwekkende lijst met films, en Grace heeft er nog meer in de maak.

Op het kleine scherm kent iedereen de grote show waar hij deel van uitmaakte, maar de acteur is ook in andere shows geweest. Grace is betrokken geweest bij shows als King of the Hill, Robot Chicken, The Simpsons, The Muppets, Workaholics, Black Mirror en The Twilight Zone. Momenteel speelt hij de hoofdrol in Home Economics, dat net is opgehaald voor een tweede seizoen.

Als we het echter over Grace's carrière hebben, is er geen manier om de jaren die hij aan That '70s Show doorbracht over het hoofd te zien.

Hij speelde in 'That 70s Show'

In augustus 1998 maakte de wereld officieel kennis met That '70s Show, en vanaf dat moment was niets meer hetzelfde. De sitcom uit die periode was precies waar het televisiepubliek naar op zoek was, en het was in staat om de bliksem in een fles te vangen terwijl hij naar de top reed.

Met namen als Topher Grace, Mila Kunis en Ashton Kutcher, had That '70s Show een perfecte cast die elke aflevering op briljante wijze tot leven bracht. Op dat moment was Topher Grace een complete en totale onbekende, en toch had hij het niet beter kunnen doen tijdens het spelen van Eric in de show.

Grace had het geluk om zelfs maar een auditie te doen, en hij maakte het beste van zijn gouden kans.

Dankzij het feit dat de show een enorme hit was, is het logisch dat hij een stevig salaris binnenhaalde. Wat sommigen echter niet weten, is dat de acteur miljoenen verdiende aan de show.

Topher Grace verdiende miljoenen

Dus, hoeveel was Topher Grace bezig met de rol van Eric Foreman in That '70s Show? Dankzij het feit dat de show een enorm succes was, kon Grace miljoenen dollars verdienen, en dat was nog voordat de syndicatie begon.

Volgens Celebrity Net Worth, "Hoewel het salaris van Topher Grace schommelde in de loop van" That 70's Show ", verdiende hij naar verluidt tussen $ 250.000 en $ 350.000 per aflevering."

Over een indrukwekkend salaris gesproken. Nee, het is niet helemaal in dezelfde marge als het salaris van $ 1 miljoen dat de cast van Friends verdiende tijdens de bloei van de show, maar wie in de wereld zou klagen over het verdienen van dit soort geld om jarenlang te schitteren in een succesvolle televisieshow ?

Uiteindelijk zou Grace de serie vroegtijdig verlaten en kon hij een aantal opmerkelijke filmrollen binnenhalen die ongetwijfeld zijn vermogen hebben vergroot. Celebrity Net Worth schat dat de acteur een indrukwekkend vermogen van $ 14 miljoen heeft. We stellen ons voor dat hij nog steeds serieus geld verdient met That '70s Show, en Grace zelf heeft zelfs gesproken over hoe het geld van de serie zijn leven heeft veranderd en zijn verlangen heeft aangewakkerd om met echte auteurs te werken terwijl hij selectief is over zijn projecten.

"Voor mij, vijf of zes jaar geleden, keek ik rond in mijn leven en ik had net de vrouw ontmoet die nu mijn vrouw is. Ik voelde me echt zelfverzekerd en goed, en het kwam bij me op dat ik Ik heb echt geluk gehad dat ik al heel wat jaren in een sitcom heb gezeten. Ik realiseerde me toen dat ik niet echt veel meer geld nodig had ", zei de acteur enige tijd geleden.

Die show uit de jaren 70 zette Topher Grace financieel voor het leven, en sindsdien leidt hij een goed leven.

Aanbevolen: