Rick Moranis heeft onthuld dat hij misschien wel de aardigste man van Hollywood is nadat zijn vrouw stierf

Inhoudsopgave:

Rick Moranis heeft onthuld dat hij misschien wel de aardigste man van Hollywood is nadat zijn vrouw stierf
Rick Moranis heeft onthuld dat hij misschien wel de aardigste man van Hollywood is nadat zijn vrouw stierf
Anonim

Van 1976 tot 1984 was SCTV een van de meest edgy en grappigste shows op televisie. Een Canadese sketchcomedyshow die vaak wordt vergeleken met Saturday Night Live, net als zijn Amerikaanse tegenhanger, speelde SCTV veel mensen die comedylegendes werden. SCTV speelde bijvoorbeeld John Candy, Martin Short, Catherine O'Hara, Eugene Levy en Rick Moranis.

Nadat hij SCTV achter zich had gelaten, werd Rick Moranis een grote filmster. Moranis speelde tenslotte in veel uiterst succesvolle films, waaronder Honey, I Shrunk the Kids, wat een enorme hit was, hoewel Disney zich zorgen maakte omdat het was geschreven door een horrorschrijver. Helaas voor de toegewijde fans van Moranis, verdween de geliefde acteur na jaren van succes. Het blijkt dat de afwezigheid van Moranis in Hollywood alleen maar bewijst waarom hij misschien wel de aardigste man in de geschiedenis van Hollywood is.

Waarom Rick Moranis zijn carrière in Hollywood opofferde

In deze tijd zijn er massa's mensen die op elk moment als beroemdheden kunnen worden omschreven, of het nu beroemde acteurs, atleten, muzikanten, influencers of iets anders zijn. Met dat in gedachten kan het soms lijken alsof een beroemdheid niet zo speciaal is als het ooit was. In werkelijkheid heeft echter iedereen die beroemd is geworden werkelijk geestdodende kansen overwonnen om die plek te bereiken. Daarom is het logisch dat mensen graag lezen over de gekke manieren waarop sterren beroemd werden.

Na jarenlang door hoepels te hebben gesprongen om beroemd te worden, moeten sterren dan de eindeloze strijd aangaan om in de publieke belangstelling te blijven. In feite zijn er veel voorbeelden van sterren die niet bereid zijn te accepteren dat ze niet meer beroemd zijn, ook al is dat feit voor iedereen duidelijk. Aan de andere kant van het spectrum liep Rick Moranis ooit vrijwillig weg van roem en fortuin en de afgelopen jaren praat de geliefde acteur graag over het feit dat hij niet langer een ster is.

Van 1983 tot 1997 speelde Rick Moranis in de ene klassieke film na de andere. Moranis was bijvoorbeeld een onvergetelijk onderdeel van films als Strange Brew, Ghostbusters, Little Shop of Horrors, Spaceballs en nog veel meer. Sinds 1997 heeft Moranis, afgezien van het lenen van zijn stem aan een drietal projecten, geen deel uitgemaakt van films. Op het moment dat Moranis het publieke oog verliet, hadden de meeste mensen geen idee waarom hij wegliep. Toen hij in 2005 met USA Today sprak, onthulde Moranis echter de ongelooflijk bewonderenswaardige reden waarom zijn acteercarrière uit het niets stopte.

“Ik stopte met het maken van films rond '96 of '97. Ik ben een alleenstaande ouder, en ik ontdekte gewoon dat het te moeilijk was om mijn kinderen op te voeden en te reizen met het maken van films. Dus nam ik een kleine pauze. En het kleine beetje pauze veranderde in een langere pauze, en toen ontdekte ik dat ik het echt niet had gemist."

Voor iedereen die niet bekend is met het verhaal van het leven van Rick Moranis, kan het vreemd lijken dat het zijn van een alleenstaande ouder plotseling belangrijk was voor de acteur in de late jaren '90. Het is echter volkomen logisch dat Moranis op dat moment prioriteit geeft aan zijn kinderen. Moranis werd tenslotte pas een alleenstaande ouder toen zijn vrouw in 1991 aan kanker stierf.

Toen de vrouw van Rick Moranis en de moeder van zijn kinderen in 1991 stierven, bleef hij een paar jaar consequent werken. Het is echter belangrijk op te merken dat filmsterren zoals Moranis bijna altijd jaren aan projecten van tevoren hebben opgesteld. Als gevolg hiervan had Moranis vrijwel zeker al getekend voor de meeste projecten die hij maakte direct na het overlijden van zijn vrouw. Daarna, van 1995 tot 1997, speelde Moranis slechts in twee films voordat hij besloot om weg te lopen uit Hollywood.

In een ideale wereld zou elke ouder het welzijn van zijn kinderen belangrijker vinden dan al het andere. Als de wereld echt zo was, zou de beslissing van Rick Moranis om weg te lopen uit Hollywood om er voor zijn kinderen te zijn onopvallend zijn. In werkelijkheid is de waarheid echter dat er veel mensen in Hollywood zijn die meer om hun carrière geven dan om iets anders. Met dat in gedachten zegt het feit dat Moranis jaren thuis heeft doorgebracht met het opvoeden van zijn kinderen, terwijl hij een rijke en beroemde filmster had kunnen zijn, veel over wie hij is als persoon.

Meer bewijs dat Rick Moranis echt een aardige vent is

Natuurlijk kan iemand een liefhebbende en zorgzame ouder zijn en tegelijkertijd een eikel zijn voor alle anderen in hun leven. Op basis van al het beschikbare bewijs lijkt het echter heel duidelijk dat Rick Moranis voor iedereen een geweldige kerel is. Tijdens de acteercarrière van Moranis werkte Rick bijvoorbeeld steeds opnieuw met veel van dezelfde acteurs. Als Moranis moeilijk was om mee te werken, zou dat zeker niet het geval zijn geweest.

Bovenop dat veel sterren enthousiast zijn om keer op keer met Rick Moranis samen te werken, is het opmerkelijk dat geen van de vroegere co-sterren van de acteur iets slechts over hem te zeggen heeft in de pers. Toen Moranis in 2020 in de krantenkoppen belandde, stonden zijn collega's zelfs achter hem.

Op 1 oktober 2020 wandelde Rick Moranis in New York City toen iemand de acteur plotseling volledig zonder aanleiding aanviel. Toen beelden van die persoon die Moranis uit het niets in het gezicht sloeg, op sociale media verschenen, uitten acteurs als Chris Evans en Josh Gad hun verontwaardiging over wat er met Moranis gebeurde. Zoals iedereen die bekend is met Hollywood al weet, wordt er veel geroddeld. Met dat in gedachten, als Moranis een reputatie had als een eikel in Hollywood, zouden zijn medeacteurs minder snel verontwaardigd over hem zijn.

Aanbevolen: