Donald Trump geroosterd nadat is onthuld dat hij luisterde naar deuntjes om zijn woede te kalmeren

Donald Trump geroosterd nadat is onthuld dat hij luisterde naar deuntjes om zijn woede te kalmeren
Donald Trump geroosterd nadat is onthuld dat hij luisterde naar deuntjes om zijn woede te kalmeren
Anonim

We hebben problemen! Er is onthuld dat Donald Trump tijdens zijn tijd als president van de Verenigde Staten altijd jamde om deuntjes te laten zien.

Ex-perssecretaris Stephanie Grisham publiceerde een allesomvattend boek, waarin ze haar tijd in het Witte Huis naast Trump documenteerde. In haar boek, I'll Take Your Questions Now, schreef ze dat er een assistent van het Witte Huis was die de 'Music Man' werd genoemd. Het was zijn taak om showdeuntjes, zoals "Memory" uit de veelgeprezen musical Cats, in het Oval Office te spelen wanneer Trump in een vlaag van woede verkeerde.

Hierdoor waren fans nieuwsgierig om te weten: op wiens vertolking was Trump aan het jammen? Barbara Streisand of Elaine Paige?

Hoewel de assistent in de roman bij naam bleef, zinspeelt Grisham erop dat de werknemer haar ex-vriendje is. Verkooppunten zoals Business Insider, New York Times en Politico hebben de "Music Man" geïdentificeerd als de 32-jarige assistent Max Miller.

Critici waren geschokt toen ze dit nieuws hoorden en velen gingen naar sociale media om hun mening over de situatie te uiten. Iemand schreef hilarisch: "Op het moment dat je je realiseert dat een van de weinige dingen die ons van een nucleaire oorlog afhielden, een muziekman was die "Memory" van Cats speelde."

Een ander twitterde: "Ik heb meer details nodig over hoe 'The Music Man' precies in de praktijk werkte", samen met het iconische beeld van John Cusack die een boombox omhoog houdt buiten het raam van zijn geliefde in de film Say Anything uit 1989.

Onnodig te zeggen dat deze kleine blik achter de schermen van het gedrag van Trump in het Witte Huis veel commentatoren heeft geamuseerd. Sommigen wijzen erop dat de musical The Music Man, zoals bekend, draait om een oplichter die een klein stadje binnengaat onder het mom van een verkoper. De musical zelf heeft een rotsachtig verleden, aangezien recentelijk de Broadway-revival, met in de hoofdrol Hugh Jackman en Sutton Foster, is uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie, en de controversiële producer, Scott Rudin, moest de show verlaten na een groot aantal van beschuldigingen van misbruik kwamen aan het licht.

Er zijn meer problemen a-brewing, de eerder genoemde assistent, is ook een vermeende misbruiker. De schrijver, Grisham, is geïdentificeerd als een van zijn slachtoffers. The Daily Beast verwees naar Miller als "de gouden jongen van president Donald Trump" en documenteerde zijn geschiedenis met misbruik, die teruggaat tot "meerdere arrestaties in de twintig."

Er werd gespeculeerd dat Grisham Miller tijdens hun tijd samen ervan beschuldigde haar te hebben bedrogen. In ruil daarvoor duwde hij haar tegen een muur en sloeg haar. Andere niet-geïdentificeerde bronnen hebben aangehaald dat Miller "woedeproblemen" heeft.

Aanbevolen: