Hoe het leven van Eddie Deezen een dramatische en criminele wending nam nadat hij in Grease speelde

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Eddie Deezen een dramatische en criminele wending nam nadat hij in Grease speelde
Hoe het leven van Eddie Deezen een dramatische en criminele wending nam nadat hij in Grease speelde
Anonim

Gedurende de hele geschiedenis van Hollywood is er een zeer lange lijst van musicals die zijn uitgebracht. Sterker nog, de krachten in Hollywood lijken er zo van te houden ze te produceren dat er op elk moment veel musicals in de maak zijn. Ondanks de populariteit van het genre, blijft de waarheid dat slechts een handvol muziekfilms als klassiekers worden beschouwd.

Als mensen praten over de beste filmmusicals aller tijden, denken veel mensen dat Grease het verdient om bovenaan die lijst te staan. Sterker nog, er zijn veel fans die Grease de perfecte musical vinden. Als gevolg hiervan heeft iedereen die betrokken was bij het maken van de film iets om trots op te zijn, inclusief Eddie Deezen. Helaas voor Deezen, maar na jaren van succes in de acteerwereld, nam zijn leven onlangs een dramatische wending toen hij werd beschuldigd van ernstige misdaden.

Waar staat Eddie Deezen bekend om?

In Hollywood is er een lange traditie van acteurs die schijnbaar geboren zijn om een ster te worden die de filmindustrie stormenderhand verovert. Aan de andere kant, vanaf het moment dat Eddie Deezen een professionele acteur werd, leek het heel duidelijk dat hij voorbestemd was om een succesvolle karakteracteur te worden. Gezegend met de perfecte look en stem om het soort stereotype nerd te spelen dat in films van de afgelopen decennia verscheen, eindigde Deezen met een lange lijst met rollen.

In het jaar 1978 maakte Eddie Deezen zijn filmdebuut in een paar films. Terwijl een van die films met de titel Laserblast grotendeels is vergeten, werd de andere film beschouwd als een klassieker aller tijden, Grease. Gecast als Eugene Felsnic in Grease, was Deezen zeker niet de hoofdster van de film, maar hij maakte optimaal gebruik van elke seconde dat hij op het scherm verscheen. Het resultaat was dat Deezen de rol opnieuw vertolkte in het veel minder geprezen vervolg Grease 2. uit 1982.

Natuurlijk is Eddie Deezen in veel films verschenen die niets met Grease te maken hadden. Deezen had bijvoorbeeld rollen in films als 1941, Midnight Madness, Wargames, I Wanna Hold Your Hand en The Polar Express onder anderen. Ook een succesvolle televisieacteur, Deezen verscheen in shows als Magnum P. I. en Punky Brewster. Veel meer in het bijzonder leende Deezen zijn stem aan shows als Duckman, Dexter's Laboratory, Life with Louie, Kim Possible, Johnny Bravo en The Weird Al Show.

Eddie Deezen's recente juridische problemen

Aangezien Eddie Deezen sinds het einde van de jaren zeventig tot op zekere hoogte in de publieke belangstelling staat en nooit problemen heeft gehad, was er geen reden om te verwachten dat hij schandalig zou worden. Ondanks dat, nu Deezen in de zestig is, bevindt de acteur zich schokkend in ernstig juridisch gevaar, schijnbaar uit het niets.

Op 16 september 2021 ging Eddie Deezen naar een restaurant in Maryland. Als een van de vaste gasten of werknemers in dat restaurant vóór die avond wist wie Deezen was en opgewonden was om hem in het echt te zien, dan hadden ze dat zeker niet lang zo gevoeld. Het restaurant eindigde tenslotte met het vertellen van Deezen om om onbekende reden te vertrekken en de acteur weigerde. Als gevolg hiervan werd de politie gebeld om Deezen te laten vertrekken.

Volgens een TMZ-rapport over wat er gebeurde toen de politie arriveerde om Eddie Deezen een restaurant in Maryland te laten verlaten, weigerde de acteur de instructies van de politie op te volgen. In plaats daarvan verstopte Deezen zich naar verluidt achter een vrouw en gooide hij naar verluidt borden, kommen en eten naar de politie, waarbij hij een van hen sloeg. Toen een van de agenten werd geraakt door iets dat Deezen gooide, werd hij gearresteerd, naar de gevangenis gebracht en beschuldigd van tweedegraads mishandeling, wanordelijk gedrag en huisvredebreuk.

Aangezien Eddie Deezen voor 2021 nog nooit in de problemen was gekomen, was het gemakkelijk om aan te nemen dat zijn restaurantarrestatie een vreemde hap uit zijn leven was. Het zou echter blijken dat dat niet het geval was, aangezien de acteur in 2022 opnieuw werd gearresteerd en de tweede keer werd beschuldigd van een nog ernstiger misdrijf. Per slot van rekening werd Eddie Deezen, volgens de politie van Maryland, beschuldigd van vierdegraads inbraak, twee tellingen van huisvredebreuk en één telling van verstoring van de vrede.

Toen People de politie van Maryland om een verklaring vroeg, beschreven ze de situatie die ertoe leidde dat Eddie Deezen werd beschuldigd van die misdaden.

"Volgens een voorlopig onderzoek opende een vrouw de deur en duwde Deezen zich naar binnen. Ze adviseerde Deezen om ongewenst de woning binnen te komen en bijna in een van de kamers van de woning te komen voordat ze hem konden pakken om de woning te verlaten. Ze adviseerde Deezen toen naar buiten te gaan, maar weigerde het pand te verlaten, dat is geplaatst met een bord met verboden toegang." Verder verklaarde de politie dat er "verschillende problemen zijn geweest met Deezen die items in de woning heeft achtergelaten en verschillende soorten notities bij de items."

Op 9 augustus 2022 werden de recente strafrechtelijke vervolgingen van Eddie Deezen in een nieuw perspectief geplaatst. Op die dag werd immers bekend dat Deezen voor behandeling zou worden overgebracht naar het Maryland Department of He alth nadat hij niet bekwaam was bevonden om terecht te staan. Volgens gerechtelijke documenten wordt Deezen beschouwd als een gevaar voor zichzelf en anderen. Hopelijk krijgt Deezen de behandeling die hij nodig heeft.

Aanbevolen: