Een slechte auditie heeft de carrière van Bradley Cooper gered van een kassaramp

Inhoudsopgave:

Een slechte auditie heeft de carrière van Bradley Cooper gered van een kassaramp
Een slechte auditie heeft de carrière van Bradley Cooper gered van een kassaramp
Anonim

Acteurs die het groot maken krijgen een aantal kansen die onervaren acteurs simpelweg niet krijgen. Deze kansen kunnen leiden tot enorme hits, maar ze kunnen ook leiden tot gigantische flops. Het is een worp van de dobbelstenen aan de kassa voor grote sterren, en sommige films kunnen een blijvende vlek op iemands carrière achterlaten.

Bradley Cooper is al een tijdje een grote ster, met zijn tijd in de Hangover-films en de MCU als grote prestaties. Op een gegeven moment legde Cooper een ei tijdens een auditie, wat hem uiteindelijk redde van een ramp op het grote scherm.

Dus, uit welke film redde een slechte auditie Bradley Cooper? Laten we eens nader bekijken hoe de dingen zijn verlopen dankzij zijn matte auditie.

Bradley Cooper is een grote ster

In dit stadium van zijn carrière is Bradley Cooper iemand die van alles een beetje heeft gedaan. De man heeft bewezen dat hij zich in elk genre staande kan houden, en alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, heeft hij bewezen een geweldige acteur, regisseur en zelfs een indrukwekkende zanger te zijn.

Cooper was niet meteen een ster, maar toen hij eenmaal de kans kreeg om te schitteren, kon hij een aantal geweldige credits verzamelen. Cooper speelde in films als Wedding Crashers, The Hangover, Silver Linings Playbook en A Star Is Born. Nog steeds niet onder de indruk? Hij vertolkt ook Rocket Raccoon in de MCU.

Het is duidelijk dat Bradley Cooper enorm veel succes heeft geboekt in zijn Hollywood-reis, maar dit betekent niet dat Cooper immuun is geweest voor zijn behoorlijke aantal blunders op het grote scherm.

Hij heeft wat lauwe films gehad

Nu zullen alle acteurs onvermijdelijk terechtkomen in projecten die tegenvallen aan de kassa, maar dit doet niets af aan hun algehele prestaties. Natuurlijk kunnen sommige films carrières ruïneren, maar een blindganger aan de kassa betekent niet altijd een ramp.

In het geval van Bradley Cooper heeft de ervaren artiest een aantal films die sommige fans liever zouden vergeten. Hij verscheen in films als The Comebacks, The Rocker, The A-Team en Aloha. Deze films waren niet bepaald enorme hits, en ze deden de acteur niet helemaal ontsporen.

Eerder in zijn carrière kreeg Cooper veel grote kansen, waaronder de kans om auditie te doen voor een superheldenfilm. Hoe geweldig dit ook klinkt, de acteur verpestte zijn auditie, waardoor hij een kans miste die aanvankelijk een gouden kans leek.

Een slechte auditie heeft hem gered van 'Green Lantern'

Dus, wat een slechte auditie deed Bradley Cooper voor Green Lantern ?

Toen hij sprak over de auditie, zei Cooper: "Ik kreeg de kans om het uit te proberen, wat geweldig was om zelfs maar een kans te krijgen. Ryan Reynolds snapte het - wie trouwens, als ik regisseerde de film, ik zou hem casten. Hij is perfect. Hij ziet er echt uit als een superheld."

Nu vraag je je misschien af hoe een doorgewinterde acteur als Cooper een auditie zou verknoeien, maar het bleek dat hij niet kon stoppen met het spelen van een Batman-stem.

"Ik kon Christian Bale's Batman niet doen toen ik de auditie deed. Ik weet niet wat het was! Ik zette een masker op en de regisseur zei: 'Oké Bradley, wees regelmatig en praat.' En ik dacht: 'Ja, ik snap het… [met een diepe, ernstige Batman-stem] luister, Sally, we zullen je familie moeten meenemen als je niet naar me luistert!' Trouwens, dat is de slechtste Batman [impressie] ooit. Mijn excuses, "onthulde hij.

Als je dacht dat het daar eindigde, zou je het mis hebben. Cooper gaf niet alleen een slechte auditie, maar hij kreeg uiteindelijk de kans om ernaar te kijken en echt te genieten van hoe vreselijk het was.

"Op een gegeven moment liep ik terug en zag het, omdat ze het op de monitor hebben terwijl je auditie doet. Ik zag een klein fragment terwijl ze het terugspoelden, en ik dacht: 'Oh mijn god, dat kan niet.' Het leek wel een Saturday Night Live-schets! Ik dacht: 'Oh, ik snap dit niet! Nu kan ik echt mijn Batman doen! Wie geeft een s---?'"

Hoewel dit destijds misschien slecht was, werd dit een zegen voor Cooper. Green Lantern wordt beschouwd als een van de slechtste moderne superheldenfilms ooit gemaakt, en tegenwoordig is het meestal niet meer dan een clou. Praten over het ontwijken van een gigantische smaragdkleurige kogel.

Aanbevolen: