Een slechte auditie zorgde ervoor dat Ryan Gosling niet in dit tv-programma zat

Inhoudsopgave:

Een slechte auditie zorgde ervoor dat Ryan Gosling niet in dit tv-programma zat
Een slechte auditie zorgde ervoor dat Ryan Gosling niet in dit tv-programma zat
Anonim

In dit stadium van zijn carrière is Ryan Gosling iemand die heeft bewezen een uitzonderlijke acteur te zijn die een beetje van alles kan. Het lijkt erop dat Gosling, ongeacht het genre of het onderwerp, het voortouw kan nemen bij een groot project en een uitvoering kan leveren die het geweldig maakt.

Gilmore Girls was ondertussen een hitshow tijdens zijn topjaren op televisie, en de show bevatte een aantal getalenteerde artiesten, waarbij Melissa McCarthy echt tot bloei kwam tijdens de show. Een geweldige serie en een geweldige acteur lijken een perfecte match, maar toen Ryan Gosling auditie deed voor de serie, bleek hij slecht te passen bij wat de show zocht.

Laten we terugkijken op hoe Gosling Gilmore Girls heeft gemist.

Ryan Gosling acteert al sinds zijn kindertijd

Sommige mensen lijken gewoon voorbestemd om het te maken in entertainment, en zelfs vanaf jonge leeftijd was het vrij duidelijk dat Ryan Gosling ergens naartoe ging. Misschien was het niet helemaal duidelijk dat hij ooit genomineerd zou worden voor een Oscar, maar de acteur had altijd het vermogen om indruk te maken terwijl hij op het scherm stond.

In 1993 maakte Gosling zijn televisiedebuut in The Mickey Mouse Club, met namen als Justin Timberlake, Britney Spears en Christina Aguilera. Gedurende de jaren 90 zou Gosling een heleboel televisiewerk blijven doen en verscheen hij in shows als Are You Afraid of the Dark?, Goosebumps, Flash Forward en Breaker High. Hij kreeg zelfs de hoofdrol in Young Hercules.

De jaren 2000 zagen een grote verschuiving in zijn carrière en de acteur maakte een naadloze overgang naar filmacteren. Gosling zou verschijnen in films als Remember the Titans, Murder by Numbers, The Notebook en Fracture. Plotseling was Gosling een filmster die steeds populairder werd.

Terwijl Gosling in de jaren 2000 furore maakte op het grote scherm, was een show met de naam Gilmore Girls druk bezig met het doen van grote dingen op het kleine scherm.

Gilmore Girls was een enorme hit

Gilmore Girls debuteerde in 2000 en liep tot 2007. Het was een grote hit voor de CW, en het was in staat om zijn plaats in de televisiegeschiedenis te etsen tijdens zijn grootste jaren. Met in de hoofdrollen Lauren Graham en Alexis Bledel, kon Gilmore Girls in de loop van de 7 seizoenen ten noorden van 150 afleveringen uitzenden.

Zelfs nadat de show ten einde was gekomen, had hij nog steeds een enorme aanhang, en in 2016 kwam Gilmore Girls: A Year in the Life naar Netflix en blies de geliefde serie nieuw leven in. Het kan op een gegeven moment nog steeds terugkomen voor meer, maar zelfs als dat niet het geval is, is zijn erfenis al goed ingeburgerd.

Terwijl fans door de jaren heen te zien kregen, kwamen een aantal getalenteerde artiesten op een gegeven moment naar Gilmore Girls, en de casting van de show was een enorme reden waarom het zo'n succes was. Het blijkt dat er ooit een moment was waarop Ryan Gosling een rol wilde spelen in de hitshow.

Hij had een slechte auditie voor 'Gilmore Girls'

Bij hun deelname aan een podcast raakten castingdirectors Jami Rudofsky en Mara Casey een aantal dingen aan, waaronder dat Gosling niet in staat was om de landing te houden voor een rol op Gilmore Girls.

"Weet je wie… auditie deed voor Gilmore Girls? Ik had een man ontmoet tijdens een heel kleine, onafhankelijke film die ik deed en ik was geobsedeerd door hem," zei Rudofsky.

"En, ik heb zoiets van, Mara, Amy, deze man is een grote ster, jullie gaan van hem houden", ging ze verder.

Die jonge acteur was Ryan Gosling, die was binnengekomen om een rol voor te lezen als voetbalheld. Helaas voor de jonge Gosling was hij niet geschikt voor wat de casting directors op dat moment zochten.

"Hij heeft niet de Gilmore Girls-vibe, dus hij voelde het niet. Ik denk niet dat hij het voelde - hij wist dat het niet de juiste pasvorm was, " onthulde Rudofsky.

Op een Gilmore Girls-fanfestival vertelde Rudofsky over de auditie van Gosling.

Volgens Rudofsky: "Ik rolde met mijn ogen omdat hij te laat was, en hij was blond."

Gosling viel plat, volgens Rudofsky, en hij verscheen nooit in de show. Dit is het bewijs dat het niet gaat om het vinden van de beste acteur; het draait allemaal om het vinden van de juiste acteur. Hoewel Gosling Stars Hollow nooit heeft gehaald, slaagde hij er toch in om een enorm succesvolle carrière op te bouwen. Het bleek dat de show helemaal in orde was zonder de jonge ster al die jaren geleden te casten.

Aanbevolen: