Ana de Armas verdient lovende recensies voor Bond Girl-rol in 'No Time To Die

Inhoudsopgave:

Ana de Armas verdient lovende recensies voor Bond Girl-rol in 'No Time To Die
Ana de Armas verdient lovende recensies voor Bond Girl-rol in 'No Time To Die
Anonim

Nieuwe Bond-girl Ana de Armas heeft "lovende recensies" verdiend voor haar rol in No Time To Die.

Ana de Armas staat bekend om haar geweldige rollen in onder meer Blade Runner 2049, Knives Out, Overdrive en Knock Knock, maar recentelijk staat de Cubaans-Spaanse actrice bekend als de nieuwste Bond Girl.

Armas schittert als Paloma in de komende James Bond-film, de 25e in de langlopende serie.

Ana de Armas versloeg haar rol

In No time To Die wordt de inmiddels gepensioneerde James Bond benaderd door CIA-officier Felix Leiter voor zijn hulp bij het zoeken naar een vermiste wetenschapper. Nadat is onthuld dat de wetenschapper daadwerkelijk is ontvoerd, ontdekt Bond dat hij het moet opnemen tegen een schurk die miljoenen mensen gaat vermoorden.

Op 28 september ging de film eindelijk in première in de Royal Albert Hall in Londen. Ana droeg een verrukkelijke, op maat gemaakte Louis Vuitton-jurk met een dijhoge split en een diepe halslijn voor het evenement.

Critici waren lovend over Ana de Armas en haar optreden in de film, en velen van hen vroegen om een spin-off rond haar personage.

Filmcriticus Vinnie Mancuso pleitte ervoor dat Armas haar eigen solo-spionagefilm had.

“NO TIME TO DIE is een heel stuk film. Fukunaga regisseert de absolute st uit dit ding, de actie riiiiiiiiiiips, en het is een GEWELDIG laatste hoofdstuk voor Daniel Craig. De schurk van Rami Malek is anderhalve minuut. Zet Ana de Armas in de hoofdrol van een spionagefilm onmiddellijk” deelden ze.

Scott Tobias deelde: “Ana de Armas neemt de Rebecca Ferguson-operareeks “actiejurk” die volgende evolutionaire stap voorwaarts. Dit is mijn oogverblindende inzicht in de nieuwe James Bond-foto.”

Yolanda Machado zei: “GEEF ANA DE ARMAS ELKE ROL OOIT. Ik wou dat ze meer in NoTimeToDie was, maar mijn god, ze was perfect! Hilarisch en een slechte kont.”

Eerder bracht de 007-film beelden uit waarin de actrice twee machinegeweren in een balzaaljurk met twee machinegeweren hanteert, in de rol van Cubaanse agent Paloma.

Hoewel Armas eerder zei dat ze niet geloofde dat ze Bond girl-materiaal kon zijn, beweerde de actrice later dat Paloma een "echt compleet personage" was en in tegenstelling tot alles wat ze in de vorige films had gezien - "zeer actief, erg stoer.”

Aanbevolen: