Ana De Armas' meest beroemde rollen voor de nieuwe James Bond-film

Inhoudsopgave:

Ana De Armas' meest beroemde rollen voor de nieuwe James Bond-film
Ana De Armas' meest beroemde rollen voor de nieuwe James Bond-film
Anonim

Cubaans-Spaanse actrice Ana de Armas is momenteel vooral bekend door het spelen van Bond-girl Paloma in de nieuwe James Bond-film No Time to Die. De 33-jarige is de afgelopen jaren echter internationaal bekend geworden als actrice en velen hebben de ster zeker gezien in een paar beroemde blockbusters.

Vandaag bekijken we voor welke rollen de actrice beroemd was voordat ze het nieuwe Bond-meisje werd. Van het spelen met Hollywood-hunks zoals Chris Evans en Bradley Cooper tot het werken met beroemde actrices als Penélope Cruz en Jamie Lee Curtis - blijf scrollen om enkele van de meest memorabele rollen van Ana de Armas te zien!

10 Marta Cabrera In 'Knives Out'

De aftrap is Ana de Armas als Marta Cabrera in de mysteriefilm Knives Out uit 2019. Naast Ana zijn er in de film ook hoofdrollen voor Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell en Christopher Plummer. Momenteel heeft Knives Out - dat het verhaal vertelt van een excentrieke familie - een 7,9 rating op IMDb.

9 Bel In 'Knock Knock'

De volgende op de lijst is de actrice als Bel in de erotische thriller Knock Knock uit 2015. Naast Ana de Armas zijn er in de film ook Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Aaron Burns, Ignacia Allamand en Colleen Camp te zien. Knock Knock vertelt het verhaal van een vader die twee jonge vrouwen probeert te helpen en heeft momenteel een beoordeling van 4,9 op IMDb.

8 Iz In 'War Dogs'

Laten we verder gaan met Ana de Armas als Iz in de duistere misdaadkomedie War Dogs uit 2016. Naast Ana zijn er in de film ook Jonah Hill, Miles Teller, Bradley Cooper, Kevin Pollak, Patrick St. Esprit, Shaun Toub en Barry Livingston te zien.

War Dogs - dat het verhaal vertelt van twee wapenhandelaars die een contract van het Amerikaanse leger ter waarde van $300 miljoen ontvangen - heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb.

7 Ana Margarita Martínez In 'Wasp Network'

De volgende op de lijst is de dramafilm Wasp Network uit 2019 waarin Ana de Armas Ana Margarita Martínez speelt. Naast de getalenteerde actrice zijn er in de film ook Penélope Cruz, Édgar Ramírez, Gael García Bernal, Wagner Moura, Leonardo Sbaraglia en Tony Plana te zien. Momenteel heeft Wasp Network - dat het verhaal vertelt van vijf Cubaanse politieke gevangenen die gevangen zitten in de Verenigde Staten - een 5,9 rating op IMDb.

6 Doe mee in 'Blade Runner 2049'

De neo-noir sci-fi-film Blade Runner 2049 uit 2017 is de volgende. Daarin portretteert Ana de Armas Joi en schittert zij naast Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista en Jared Leto. Blade Runner 2049 vertelt het verhaal van de jonge Blade Runner K - en heeft momenteel een 8.0 rating op IMDb.

5 Felicidad Iglesias In 'Hands Of Stone'

Ana de Armas portretteerde Felicidad Iglesias in de biografische sportfilm Hands Of Stone uit 2016. Naast Ana speelden ook Édgar Ramírez, Robert De Niro, Usher, Oscar Jaenada, Jurnee Smollett-Bell, Ellen Barkin en Rubén Blades in de hoofdrollen. Momenteel heeft Hands Of Stone - dat het verhaal vertelt van voormalig professionele bokser Roberto Durán - een beoordeling van 6,6 op IMDb.

4 Carolina Larriera In 'Sergio'

Een andere rol waar Ana bekend om staat, is haar vertolking van Carolina Larriera in de biografische dramafilm Sergio uit 2020. Naast Ana zijn er in de film ook hoofdrollen voor Wagner Moura, Garret Dillahunt, Clemens Schick, Will D alton, Bradley Whitford, Brían F. O'Byrne, Vithaya Pansringarm en Alice Assef.

Sergio vertelt het verhaal van de diplomaat van de Verenigde Naties Sérgio Vieira de Mello - en het heeft momenteel een 6,1 beoordeling op IMDb.

3 Sofia Koslow In 'The Informer'

De volgende op de lijst is Ana de Armas als Sofia Koslow in de misdaadthrillerfilm The Informer. Naast Ana zijn in de film ook Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Common, Clive Owen, Eugene Lipinski, Ruth Bradley, Sam Spruell, Aylam Orian en Mateusz Kościukiewicz te zien. Momenteel heeft The Informer - dat het verhaal vertelt van een ex-gedetineerde die undercover werkt - een beoordeling van 6,6 op IMDb.

2 Stephanie In 'Overdrive'

De actiethriller Overdrive 2017 is de volgende op de lijst van vandaag. Daarin portretteerde Ana de Armas Stephanie en speelde ze samen met Scott Eastwood, Freddie Thorp, Gaia Weiss, Clemens Schick, Joshua Fitoussi, Lester Makedonsky, Philippe Ohrel, Simon Abkarian en Kaaris. Overdrive vertelt het verhaal van twee autodiefbroers en heeft momenteel een 5,4 rating op IMDb.

1 Isabel de La Cruz In 'Exposed'

En tot slot, het afronden van de lijst is de 2016-thrillerfilm Exposed. Daarin portretteert Ana de Armas Isabel de La Cruz en speelt ze samen met Keanu Reeves, Christopher McDonald, Big Daddy Kane, Mira Sorvino, Venus Ariel, Ariel Pacheco, Laura Gómez, Michael Rispoli, Danny Hoch en Ismael Cruz Córdova. Exposed vertelt het verhaal van een detective die de dood van zijn partner onderzoekt - en het heeft momenteel een 4,3 rating op IMDb.

Aanbevolen: