Wat heeft de cast van 'Scream' gedaan sinds hun horrorfilm?

Inhoudsopgave:

Wat heeft de cast van 'Scream' gedaan sinds hun horrorfilm?
Wat heeft de cast van 'Scream' gedaan sinds hun horrorfilm?
Anonim

Zelfs na bijna drie decennia, de horrorfilm uit 1996, is Scream erin geslaagd zijn plaats te veroveren als een van de beste Halloween-films aller tijden. Naast het veranderen van de hele horrorfilmscène zoals we die kennen, werd Scream ook herhaaldelijk bekroond voor zijn huiveringwekkende inhoud.

Hoewel de fan-favoriete thriller een paar bekende acteurs bevatte, bracht het ook de namen van enkele anderen op het wereldtoneel. Afhankelijk van of hun personages de eerste film hebben overleefd, speelden ze meestal de hoofdrol in de sequels van de film. Hier kijken we naar wat ze allemaal hebben uitgespookt sinds het laatste deel van de film uitkwam in 2011.

8 Drew Barrymore

Het is moeilijk om de uitvoering te negeren die Drew Barrymore opvoerde als Casey Becker in Scream, ook al was ze toen pas 21. Het leek erop dat Scream haar de stuipen op het lijf joeg, terwijl ze verder speelde in andere filmgenres, waaronder The Wedding Singer, 50 First Dates en Fever Pitch. Vorig jaar vertakt de ster zich naar nieuw terrein en begon haar eigen talkshow genaamd The Drew Barrymore Show. Berrymore heeft momenteel veel voor haar in petto, aangezien ze ook haar dochters Frankie en Olive samen met haar ex-man Will Kopelman opvoedt.

7 Neve Campbell

Amerikaanse actrice Neve Campbell speelde de rol van Sidney Prescott, de hoofdpersoon van de film. Campbell heeft alle drie de sequels van de film doorstaan en zal in het komende vijfde deel te zien zijn. Dit roept de vraag op: 'Is dit het einde van haar verhaal over de show?' we zullen er snel genoeg achter komen. Terwijl de sequels van Scream aan de gang waren, was Campbell te zien in tv-shows en films, waaronder Grey's Anatomy, House Of Cards en Mad Men.

6 David Arquette

David Arquette begon zijn carrière met in de hoofdrol hitshows, waaronder 90210, The Outsiders en Friends. Zijn verschijning op Scream lijkt echter zijn doorbraakrol te zijn geweest. En de verhuizing bracht hem niet alleen in de schijnwerpers, maar bracht hem ook samen met Courteney Cox, met wie hij kort daarna trouwde. Na Scream zette Arquette zijn acteercarrière voort en verscheen hij in films als Never Been Kissed, Eight Legged Freaks en Never Die Alone. In 2020 deelde de acteur een inzicht in zijn leven met een documentaire genaamd You Cannot Kill David Arquette.

5 Skeet Ulrich

Tijdens het werken aan Scream had Skeet Ulrich ook een paar andere acteeroptredens, waaronder Albino Alligator, Last Dance en The Craft. Kort daarna kon de acteur de wereld zijn ongelooflijke talenten als acteur laten zien. Dit leidde ertoe dat hij veel belangrijke rollen op tv belandde. Sindsdien is hij te zien in shows als Riverdale en Jericho.

4 Matthew Lillard

Voor Scream werkte Matthew Lillard al op de ladder van succes in Hollywood. Vervolgens nam hij de rol van Stu Macher op zich in Scream, die hem uiteindelijk in de schijnwerpers zette als een van de acteurs die met Scream hun grote doorbraak maakten. Hij speelde kort daarna ook in andere projecten, waaronder Tarantella, Scooby-Doo en Mad Love. Hierna waagde Lillard zich in de wereld van animaties en speelde hij de stem van verschillende personages. In de afgelopen jaren kreeg Lillard de rol van Dean Boland op NBC's Good Girls en zoals verwacht, heeft hij het genageld. Momenteel leeft de ster gelukkig met zijn vrouw, Heather Helm, en hun drie kinderen.

3 Rose McGowan

Rose McGowan maakte haar debuut in zowel tv als film in de jaren negentig en speelde kleine rollen. Kort daarna werd ze gecast om deel uit te maken van Scream, wat haar ultieme grote doorbraak was. In de loop der jaren heeft McGowan haar fans herhaaldelijk verblind met optredens in films zoals Charmed, Planet Terror en Jawbreaker.

Naast een succesvolle actrice is McGowan ook een mensenrechtenactivist die zich richt op het helpen van medeslachtoffers van seksueel geweld. In 2017 werd de ster door Time Magazine uitgeroepen tot TIME-persoon van het jaar, wat een toevoeging was aan haar toch al indrukwekkende lijst met prestaties.

2 Courteney Cox

Hoewel ze min of meer nieuw was in de Hollywood-scene, maakte Courteney Cox al naam voordat ze zich bij de cast van Scream voegde, aangezien ze al beroemd was omdat ze Monica speelde in de populaire sitcom Friends. Daarnaast maakte ze ook andere tv-optredens, waaronder Family Ties, Murder en Seinfield.

De ster hernam haar rol als Gale Weathers in de sequels van Scream, terwijl ze ook in veel andere shows te zien was. Cox heeft de laatste tijd veel uitgespookt, aangezien ze zich onlangs bij de rest van de Friends-cast heeft gevoegd om fans een epische reünie te bezorgen.

1 Henry Winkler

Voordat hij de rol van Principal Himbry in Scream kreeg, was Henry Winkler al een factor om rekening mee te houden in de entertainmentindustrie. Winkler wordt trouwens nog steeds herhaaldelijk geïdentificeerd door zijn rol uit de jaren 70 als Arthur Fonzarelli in de populaire sitcom Happy Days. Maar dit was slechts het begin voor Winkler, want hij speelde verder in P. U. N. K. S, Here Comes The Boom, Click, The Waterboy en verschillende anderen. Een paar jaar en meer films later ging de ster over in tv-shows en is sindsdien verschenen in de shows Parks and Recreation en Arrested Development. Momenteel leeft Winkler de huwelijksdroom met zijn vrouw Stacy en hun kinderen.

Aanbevolen: