Wat heeft de cast van 'Julie And The Phantoms' gedaan sinds de afsluiting van seizoen 1?

Inhoudsopgave:

Wat heeft de cast van 'Julie And The Phantoms' gedaan sinds de afsluiting van seizoen 1?
Wat heeft de cast van 'Julie And The Phantoms' gedaan sinds de afsluiting van seizoen 1?
Anonim

Julie and the Phantoms is een geliefde Netflix-serie die het talent en de passie voor muziek laat zien die wordt gedeeld tussen een jong meisje en haar drie nieuwe en onverwachte vrienden. Deze show heeft muzikale nummers, drama en komedie, waardoor het een breed publiek aanspreekt. De berichten zijn vaak warm en opbeurend en trekken aan het hart van de kijkers.

Seizoen één werd uitgebracht in september 2020, waardoor er tussen nu en dan meer dan een jaar tijd over was voor de acteurs om nieuwe rollen na te streven. Een uniek aspect van deze serie is dat iedereen die werd gecast erin kwam met verschillende ervaringsniveaus. Madison Reyes, de ster en het titulaire personage van de show, had nog nooit aan film- of tv-projecten gewerkt voordat hij bij de Julie-familie kwam. Andere acteurs, zoals Jeremy Shada en Booboo Stewart, hadden lange cv's toen ze werden aangenomen.

Ongeacht hun verleden voor de show, het lijdt geen twijfel dat de serie een hit was. Om die reden willen fans overal weten: wat heeft de cast gedaan sinds de afsluiting van seizoen 1?

9 Sacha Carlson jaagt op muziek

Sacha Carlson portretteerde de middelbare school hartenbreker Nick, die, hoewel lief en aardig, de show begon door te daten met het populaire gemene meisje. Naarmate de afleveringen vorderden, werd hij al snel een van Julie's grootste supporters. Op Julie and the Phantoms pakte Sacha nooit een instrument op of zong hij geen enkele noot, maar blijkbaar heeft hij een hart voor muziek, aangezien hij video's van zichzelf op zijn Instagram plaatst waarin hij zingt en gitaar speelt. Fans zijn enthousiast om te zien waar deze passie hem naartoe brengt.

8 Jadah Marie werd in 3 projecten gegoten en ging op tournee

Jadah Marie en ster Madison Reyes waren niet alleen besties in de show, maar vormden dezelfde band buiten het scherm. Jadah vergezelde Maddie voor een korte "Besties Tour" om Madison's nieuwe nummer "Main Thing" te promoten, waarin Jadah te horen was. Naast hun reisplannen, is ze ook gecast in twee televisieseries (Home Invasion en Family Reunion) evenals een korte titel No Safe Place die momenteel in pre-productie is.

7 Cheyenne Jackson speelt nu in een tv-show en podcastserie

Cheyenne Jackson was al een ster voordat hij bij de Julie-familie kwam. Sinds de afsluiting van seizoen 1 is hij gecast in nog acht andere projecten, variërend van televisieshows tot films tot een podcastserie. Zijn meest terugkerende rol is die van hoofdpersoon in de tv-show Call Me Kat naast Mayim Bialik en Swoosie Kurtz. Hij werd ook gecast in een podcastshow genaamd Hot White Heist, waarin hij tot nu toe heeft bijgedragen aan zes afleveringen.

6 Savannah Lee May maakt nog steeds muziek en acteert

Savannah Lee May was de koploper van haar meidengroep 'Dirty Candy' in de show, en ze deelde haar zang graag met iedereen die maar wilde luisteren. Sinds het einde van het eerste seizoen is ze gecast in twee films, Keep Moving en A Cowgirl's Song. Beide projecten zijn momenteel in postproductie, dus er is nog niet veel informatie beschikbaar, maar dankzij haar BTS Instagram-bericht weten we dat Savannah zingt en gitaar speelt in de tweede film.

5 Booboo Stewart werkt aan verschillende projecten en deelt zijn kunst

Booboo Stewart had verschillende werken op zijn cv voordat hij in de show werd gecast, en hij heeft er sinds het einde nog een aantal toegevoegd. Na de release van seizoen één in september 2020, is Booboo in nog 14 projecten gegoten, momenteel twee in postproductie, vier in pre-productie en één zojuist aangekondigd. Naast het feit dat hij bezig is met zijn acteercarrière, stort hij zich op zijn kunstwerken en deelt hij zijn tekeningen met vrienden en fans op zijn Instagram-pagina.

4 Jeremy Shada heeft een soloalbum uitgebracht en gaat door met stemacteren

Jeremy Shada speelde al lang muziek voordat hij bij Sunset Curve of Julie and the Phantoms kwam. Hij zat eerder in een band genaamd Make Out Monday voordat hij vertrok om een solocarrière na te streven. In oktober 2021 bracht Jeremy zijn eerste soloalbum uit getiteld Vintage. Hij is ook gecast voor nog vier andere animatieprojecten: een videogame, tv-miniserie, standaardtelevisieserie en een andere zojuist aangekondigde videogame MultiVersus, waarin hij zijn geliefde personage Finn uit Adventure Time opnieuw zal belichamen.

3 Owen Joyner heeft vrij genomen om te reizen

Owen Patrick Joyner, de lieve en zachtaardige drummer "Alex" in de show, heeft het meeste uit zijn vrije tijd gehaald na de lange uren op de set voor JATP. Omdat vrijwel de hele cast sinds het filmen erg hecht is geworden, reist hij met co-ster Charlie Gillespie en regisseur Kenny Ortega om steden in Italië en Spanje te bezoeken. Hij filmt momenteel ook een project dat is gemarkeerd als Un titled Country Film Project op IMDb.

2 Charlie Gillespie werd gecast in 3 titels

Charlie Gillespie heeft het druk gehad sinds het inpakken van seizoen één. Hij reisde niet alleen door Europa met zijn vrienden/vorige collega's, maar hij werd ook in drie andere projecten gegoten. Alle zijn momenteel in post-productie, en het zijn allemaal drama's. Charlie heeft grote rollen in elk van deze films, waardoor hij veel regels moet onthouden. Hij beoefent ook muziek, want dat is al jaren een van zijn passies.

1 Madison Reyes is opgeblazen sinds haar debuutrol

Sinds het debuut van Julie and the Phantoms heeft Madison Reyes een absolute levensverandering ondergaan. Hoewel ze onmiskenbaar getalenteerd was, was ze vóór de show onbekend, omdat dit haar eerste kans op blootstelling was. Na de release in september 2020 is Madison doorgegaan met het maken van muziek. Ze bracht haar eigen liedjes en muziekvideo's "Main Thing" en "Te Amo" uit op YouTube, startte haar eigen kledinglijn (Mariposa van Madi) en werd gecast in de komische musical Allie Mitchell Must Win, die momenteel in pre-productie is.

Aanbevolen: