De cast van 'Good Luck Charlie' gerangschikt op nettowaarde in 2021

Inhoudsopgave:

De cast van 'Good Luck Charlie' gerangschikt op nettowaarde in 2021
De cast van 'Good Luck Charlie' gerangschikt op nettowaarde in 2021
Anonim

Fans moesten in 2014 afscheid nemen van Charlie. Veel castleden van de show beleefden hun eerste re altime acteeroptreden in Disney's Good Luck Charlie. Mia Talerico begon met de show toen ze 11 maanden oud was en bleef daar tot ze ongeveer vier was. Charlie Duncan was echter niet de enige baby in het gezin. Teddy, Gabe, PJ en ouders, Bob en Amy verwelkomden een nieuw familielid in het derde seizoen van de show. Babyjongen Toby Duncan werd geboren en maakte in totaal zeven Duncans! De zwangerschapsaankondiging van Amy Duncan vond plaats tijdens de film, Good Luck Charlie, It's Christmas.

Het is leuk om terug te kijken op oude films en tv-programma's die zo populair waren. In de jaren 2010 was Good Luck Charlie daar met Wizards Of Waverly Place met Selena Gomez, Jessie met Debby Ryan en Shake It Up! met in de hoofdrol Zendaya naast Bella Thorne. Het verhaal volgde Teddy Duncan terwijl ze haar leven als tiener filmde ter voorbereiding op haar jongere zus Charlie. Elke aflevering zou eindigen met haar kenmerkende regel van de show, "veel geluk Charlie." Dus, waar zijn Teddy en de rest van de familie Duncan vandaag?

8 Jason Dolley - $500, 000

Jason Dolley staat bekend als een van de meest bewonderde sterren van Disney Channel. Na in meerdere Disney-shows en films te zijn verschenen, was die titel onvermijdelijk. Van 2007 tot 2008 was Dolley te zien in Cory in the House en verhuisde uiteindelijk naar de rol van de oudste broer in Good Luck Charlie in 2009.

7 Raven Goodwin - $500, 000

Raven is vooral bekend door het spelen van Tangie in de originele tv-serie van Nickelodeon, Just Jordan. Ze dook ook in Disney Channel met haar vertolking van Teddy Duncan's beste vriend, Ivy Wentz, op Good Luck Charlie. Meer in het bijzonder speelde Goodwin een van de dames in Quinn's Club in de hitserie Glee van Fox.

6 Mia Talerico - $1,5 miljoen

Van 2010 tot 2014 speelde Mia als Charlie Duncan in deze originele serie van Disney Channel. In 2018 begon Talerico te spelen als Paige Rogge in de show Mani. Haar acteercarrière begon eigenlijk bij de geboorte en ze is sindsdien niet meer gestopt!

5 Leigh-Allyn Baker - $2 miljoen

Baker begon haar acteercarrière in 1994 en heeft sindsdien een succesvolle run gehad. Haar meest prominente rol is de moeder van Charlie in Disney's Good Luck Charlie. Gedurende haar carrière is Baker verschenen in Charmed en Will & Grace. In de Nickelodeon-serie, Back at the Barnyard, was Leigh-Allyn Baker de stem van Abby. Onlangs heeft Baker zich in een of ander drama op de sociale media verdiept nadat hij een gedurfd standpunt had ingenomen tegen het maskermandaat van scholen.

“Mijn kinderen zijn die zeldzame kinderen die het vaccin gewoon niet kunnen krijgen. En toch zou ik ze nooit in een masker stoppen omdat hun hersenen zuurstof nodig hebben om te groeien, wat de neurologen kunnen bevestigen." Ze voegde eraan toe: "Hoe dan ook, het echte deel van de clownshow is dat jullie allemaal denken dat je de autoriteit hebt om dit te verplichten. Omdat er deze boeken zijn die ik heb en ik heb ze als een geschenk voor jou: de Grondwet, de Onafhankelijkheidsverklaring, de Bill of Rights, de Federalist Papers en ook de Bijbel. Deze garanderen mijn vrijheid en die van jou en onze kinderen om zuurstof in te ademen.”

4 Bridgit Mendler - $2 miljoen

Bridgit Mendler is een actrice, zangeres, muzikant en songwriter. Ze speelde in Good Luck Charlie en meer recentelijk verscheen ze in Merry Happy Whatever samen met Ashley Tisdale, Brent Morin en Dennis Quaid. De show werd helaas geannuleerd na het eerste seizoen en fans waren er kapot van. Een andere hit van Mendler was in de klassieke Disney Channel-film Lemonade Mouth.

3 Bradley Steven Perry - $3 miljoen

Perry speelde de hilarische Gabe Duncan in Good Luck Charlie. Bradley is nu helemaal volwassen en heeft zijn Disney-dagen in het verleden verlaten. Meer recentelijk verscheen Bradley in Adam Sandler's Netflix-film Hubie Halloween in 2020. Fans zijn enthousiast om te zien wat deze voormalige Disney-ster in petto heeft.

2 Eric Allan Kramer - $4 miljoen

Eric Allan Kramer voelde zich de sukkelige, liefhebbende vader van iedereen in de oude Disney Channel-dagen. Kramer speelde Bob Duncan in de serie Good Luck Charlie en heeft een indrukwekkende acteercarrière achter de rug. Hij speelde gastrollen en terugkerende rollen in vele, vele andere tv-shows, waaronder My Name Is Earl, How I Met Your Mother, Mike & Molly, Wizards of Waverly Place en CSI: Crime Scene Investigation.

1 Shane Harper - $4 miljoen

Ten slotte is het hoogste vermogen van Good Luck Charlie niemand minder dan dat van Shane Harper. Hij speelde Spencer Walsh, Teddy Duncan's romantiek op het scherm en toevallig romantiek buiten het scherm in die tijd. Van 2011 tot 2015 had Shane een relatie met medester Bridgit Mendler, maar hun relatie hield geen stand. Momenteel maakt Harper muziek en werkt hij aan zijn zangcarrière.

Aanbevolen: