Komt de cast van 'Good Luck Charlie' nog steeds met elkaar over?

Inhoudsopgave:

Komt de cast van 'Good Luck Charlie' nog steeds met elkaar over?
Komt de cast van 'Good Luck Charlie' nog steeds met elkaar over?
Anonim

Het is meer dan tien jaar geleden dat Good Luck, Charlie in première ging op Disney Channel. De show markeerde de kindertijd van een hele generatie met zijn komische maar relevante en boeiende plot. Het volgt het leven van de familie Duncan, die uit vier (en uiteindelijk vijf) kinderen bestaat, waarvan Charlie de jongste is. Als ze geboren is, besluit Teddy, de oudere zus, dat ze een videodagboek wil maken voor Charlie om naar te kijken en van te leren als ze ouder is, en elk hoofdstuk begint en eindigt met Teddy die elk nieuw avontuur vastlegt dat zij en de familie hadden., De cast van Charlie vond het geweldig om de show te fotograferen, en dat kwam grotendeels omdat ze onderweg heel dichtbij kwamen. Maar wat gebeurde er met hun vriendschap nadat de show was afgelopen? Bijna iedereen in de cast was vrij jong, dus ze gingen allemaal verder met hun leven en carrière, maar dat betekent niet dat ze elkaar vergaten.

6 De cast van 'Good Luck Charlie' kon het vanaf het begin met elkaar vinden

Hoewel het gebruikelijk is dat cast-mates vrienden worden naarmate een show vordert, is het niet altijd zo dat de acteurs vanaf het begin met elkaar opschieten. Dat was echter het geval met de Good Luck, Charlie. Volgens Bridgit Mendler vonden ze elkaar meteen leuk en werden ze close. Ze ontwikkelden zelfs kleine tradities en rituelen op de set.

"Ik denk dat we zelfs in het begin allemaal een klik hadden en we genieten allemaal van elkaars gezelschap", zei ze. "We hebben veel leuke tradities op de set, zoals onze vader in de show, Eric Allan Krammer, die graag voor ons kookt en we hebben verkleeddag op dinsdag, die we de laatste tijd niet meer bij kunnen houden, maar we hebben echt goede verkleeddagen gehad."

5 Bridgit Mendler en Jason Dolley hebben een sterke band

In de show speelden Jason Dolley en Bridgit Mendler PJ en Teddy, de twee oudste broers en zussen van de familie Duncan. Terwijl PJ technisch gezien de oudere broer was, was Teddy verreweg de meer volwassen broer, en dat veranderde vaak de dynamiek tussen hen twee. In het echte leven voelt Bridgit zich als het kleine zusje van Jason. En ze houden van die relatie.

"Jason is geweldig! Hij is als een broer voor mij, en we hebben veel plezier in de show", vertelde Bridgit. "We spelen graag veel games. Jason is geweldig in games, dus hij verslaat iedereen bij elke game. Ik versloeg hem laatst bij Boggle, dus daar ben ik best trots op."

4 De jongens zijn als broers in het echte leven

Op het scherm is de relatie tussen PJ en zijn jongere broer Gabe niet zo goed. Het is allemaal in het belang van de komedie, natuurlijk, maar ze zijn niet zo close als PJ en Teddy of Teddy en Charlie. Daarom is het een beetje verrassend om te zien hoe hecht Jason en Bradley Steven Perry in het echt zijn. Je hoeft alleen maar hun Instagram-accounts te controleren om te zien hoeveel ze van elkaar houden en hoeveel ze rondhangen. Er is zelfs een foto van Jason die Bradley bezoekt toen hij op school zat.

3 De cast heeft nog steeds wederzijdse vrienden

Zelfs nadat de show was afgelopen, bewoog de cast zich nog steeds in dezelfde kringen en had ze dezelfde vrienden. Een paar jaar geleden woonde de cast de bruiloft van hun vriendin Lea Boscarino bij. De reden dat ze er allemaal waren, is dat Lea de zus van Samantha Boscarino is. Samantha was een terugkerend personage in Good Luck, Charlie, en ze speelde Skyler, PJ's vriendin en Teddy's vriend.

De broers en zussen op het scherm hebben elkaar op de bruiloft ingehaald en ze kwamen zelfs Shane Harper tegen, de acteur die Spencer, Teddy's vriend, speelde. Wetende dat fans gek zouden worden als ze erachter kwamen dat ze met elkaar omgingen, plaatsten ze er overal sociale media over.

2 Ze zijn herenigd op de bruiloft van Bridgit Mendler

Eind 2019 trouwde Bridgit Mendler met de liefde van haar leven, en natuurlijk was haar tweede familie daar voor zo'n belangrijk moment. Ze trouwde met haar oude vriend Griffin Cleverly in een afgelegen, intieme strandbruiloft. "Het was magisch," zei ze dromerig.

"Er was een geweldige zonsondergang en er was zelfs een kerel die een zandkasteel achter ons bouwde terwijl we gingen trouwen - in zijn boardshort, dit prachtige, geweldige zandkasteel bouwend. Terwijl we onze geloften doen, ik kon hem net in mijn ooglijn zien."

Op de foto's die Jason plaatste, kunnen fans Leigh-Allyn Baker (Amy Duncan, de moeder), Bradley en zelfs Charlie zelf, de jonge Mia Talerico, plezier zien maken op het feest. Hij schreef: "Je grote broer is er altijd voor je, B. Ik hou van je en wens je het allerbeste. Gefeliciteerd!"

1 Ze zijn herenigd (online) tijdens quarantaine

2020 was niet alleen het jaar van het begin van de pandemie, maar het was ook de tienjarige verjaardag van de première van Good Luck, Charlie. Veel beroemdheden hebben tijdens de lockdown dingen gedaan om zich dichter bij hun fans te voelen en ze op te vrolijken, en met de verjaardag van de show in aantocht, besloot de cast een speciaal online-evenement te organiseren om hun favoriete momenten van de show te herinneren en wat te delen BTS-verhalen. De hele familie Duncan verscheen via een videogesprek, inclusief Mia, die nog maar een baby was terwijl de show werd gemaakt, en ze hadden een geweldige tijd. Jason plaatste een bericht met de tekst: "Ik vond het geweldig om de familie weer te zien!" En Bridgit schreef dat ze "zo dankbaar is om jou (de cast) te kennen en je familie te noemen."

Aanbevolen: