De cast van 'Money Heist' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Money Heist' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Money Heist' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Het is vier jaar geleden dat crimineel meesterbrein "The Professor" ons voorstelde aan de groep sympathieke overvallers met hun Dali-maskers in Netflix's Money Heist. De serie volgt de groep terwijl ze navigeren door de Koninklijke Munt van Spanje en de Bank van Spanje te midden van de snelle en adrenaline-pompende overvallen, evenals hun persoonlijke leven.

Nu de serie zich opmaakt voor het vijfde en laatste deel, is het de beste tijd om terug te blikken op hoe de populariteit van de serie de cast heeft geholpen om wereldwijd een enorme aanhang en vermogen te krijgen. Hier is de cast van Money Heist, gerangschikt op hun geschatte nettowaarde, volgens Celebrity Net Worth en CheatSheet.

10 Enrique Arce (ongeveer $1 miljoen)

Enrique Arce
Enrique Arce

Voordat hij zich bij de overval aansloot als het zeer hatelijke personage in de serie, speelde Enrique Arce in verschillende Spaanse series en tv-acts, volgens zijn IMDb-pagina. De 48-jarige acteur geniet een nettowaarde van ongeveer $ 1 miljoen, dankzij zijn briljante optreden in Money Heist, Knightfall (2017) en A Long Way Down (2014).

9 Jaime Lorente (ongeveer $1 miljoen)

Jaime Lorente
Jaime Lorente

Als je Jaime Lorente als Denver in Money Heist leuk vindt, stem dan af op Elite op Netflix om de acteur met Fernando 'Nano' Domínguez te vinden. De 29-jarige acteur uit Murcia, Spanje, heeft bijna hetzelfde vermogen vergaard als Enrique Arce. Hij speelde ook in de Spaanse telenovela El Secreto de Puente Viejo voor meer dan 27 afleveringen.

8 Itziar Ituño (ongeveer $1 miljoen)

Itziar Ituno
Itziar Ituno

Itziar Ituño werd beroemd voor haar vertolking van de liefdesbelang van The Professor, inspecteur Raquel Murillo, in Money Heist. Daarvoor sprongen de voormalige Basauri Theatre School-alumni jarenlang van de ene kleine rol naar de andere voordat ze haar grote doorbraak beleefden. Enkele van haar essentiële werken vóór Money Heist zijn Loreak (2014), Lasa eta Zabala (2014) en Goenkale (2001)

7 Esther Acebo (ongeveer $ 1,1 miljoen)

Esther Acebo
Esther Acebo

Na haar debuut op de nationale tv met Angel o Demonio, was actrice Esther Acebo ook presentatrice en presentatrice voor Movistar+. Nu Money Heist een wereldwijd fenomeen is geworden, heeft de in Madrid gevestigde actrice een vermogen van ongeveer $ 1,1 miljoen dankzij haar briljante vertolking van Mónica Gaztambide en verschillende productaanbevelingen van hier en daar.

6 Miguel Herrán (ongeveer $ 1,1 miljoen)

Miguel Herran
Miguel Herran

Voordat de wereld hem kende als Rio in Money Heist, was Miguel Herrán al een held uit zijn geboortestad. De netto-waarde acteur $ 1,1 miljoen genoot van de Goya Award voor Beste Nieuwe Acteur van Niets in ruil. Hij voegde zich ook bij collega-castmate Jaime Lorente in Netflix's Elite als Christian Varela. Naast acteren ondersteunde Herrán ook verschillende merken door te schitteren in tv-commercials, zoals de Indiase muziekstreamingservice Gaana.

5 Alba Flores (ongeveer $1,5 miljoen)

Alba Flores
Alba Flores

Alba González Villa, professioneel bekend als Alba Flores, kreeg internationale erkenning door haar werk in Money Heist als Nairobi. Geboren in een kunstfamilie, geniet de voormalige Vis a Vis-actrice een nettowaarde van $ 1,5 miljoen dankzij haar indrukwekkende cv in acteren. Ze verzorgt ook voice-overs voor de natuurdocumentaire Night on Earth van Netflix.

4 Paco Tous (ongeveer $ 1,5 miljoen)

Paco Tous
Paco Tous

Voordat Paco Tous ons voorstelde aan het personage "Moskou" in Money Heist, was Paco Tous al een bekende naam in zijn land. Hij is vooral bekend als Paco uit Los Hombres de Paco, een van de langstlopende series in Spanje, die van 2005 tot 2010 negen seizoenen liep. 19 crisis eindigt.

3 Pedro Alonso (ongeveer $2 miljoen)

Berlijn
Berlijn

Als Berlin en Pedro Alonso één ding gemeen hebben, dan is het wel de charismatische opvoeding. Alonso, die in het echte leven ook vier talen vloeiend spreekt, is ook een vaste klant van Gran Hotel, de historische serie als Diego Murquía. De acteur geniet een nettowaarde van ongeveer $ 2 miljoen dankzij zijn indrukwekkende portfolio in acteren, productaanbevelingen en schrijven waarbij hij het pseudoniem Pedro Alonso O'choro gebruikt.

2 Álvaro Morte (ongeveer $2 miljoen)

Professor
Professor

Na het succes van de show geniet de acteur achter 'Professor', Álvaro Morte, van een grote aanhang op sociale media. Met meer dan tien miljoen volgers op Instagram is de acteur een van de meest betaalbare acteurs van Spaanse afkomst. De voormalige Puente Viejo-acteur werd aanvankelijk afgeschreven van de show, omdat de schrijvers al een andere acteur op het oog hadden tijdens het schrijven van The Professor's character arc. Uiteindelijk werd hij echter gekozen voor de rol en de rest is geschiedenis.

1 Úrsula Corberó (Ongeveer $3 miljoen)

Ursula Corbero
Ursula Corbero

Money Heist wordt verteld vanuit het oogpunt van Tokio, dus het heeft alleen zin als Úrsula Corberó uiteindelijk de best beoordeelde actrice van de show wordt. Corberó, die ook bekend staat om het vertolken van Margarita de Austria in Isabel en Ruth Gomez in Fisica O Quimica, debuteerde haar Engelstalige rol in Snatch, samen met Rupert Grint en Luke Pasqualino in 2018.

Aanbevolen: