De cast van 'After Life' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'After Life' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'After Life' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Verbazingwekkend genoeg is het drie jaar geleden sinds Netflix's After Life officieel werd uitgezonden en in die tijd is de show uitgegroeid tot een van de grootste realityshows op de streaming platform, allemaal dankzij de ongewone verhaallijn. De show volgt het leven van een lokale journalist terwijl hij omgaat met het verlies van zijn vrouw aan borstkanker en besloot zijn woede de wereld in te sturen, maar hij wist niet dat het leven andere plannen voor hem had.

In de meeste gevallen, wanneer een film- of televisieprogramma bovenaan de hitlijsten staat en belangrijke benchmarks ha alt, leidt dit meestal tot meer geld voor het project. Terwijl After Life grote hoeveelheden geld binnenha alt, geldt dat ook voor de castleden. Hier zijn enkele van de rijkste castleden van After Life.

10 Ricky Gervais - $140 miljoen

Van zijn geschatte nettowaarde van $ 140 miljoen, kun je waarschijnlijk zien dat Gervais geen nieuweling is in de entertainmentindustrie. Hij is een actieve entertainer sinds de jaren 80 en hoewel hij succesvol was in verschillende projecten, kwam het grootste deel van zijn succes eind jaren 90 en begin 2000 toen hij in The Office te zien was als David Brent, een rol die hij steeds opnieuw vertolkte door de jaren heen. Buiten acteren heeft Gervais ook banden met verschillende zakelijke entiteiten en heeft hij onlangs ook interesse gekregen in het maken van muziek.

9 Roisin Conaty - $12 miljoen

Roisin Conaty's roem was bijzonder intrigerend, vooral omdat ze de Best Newcomer Award op het Edinburgh Festival won voor niet één rol, maar voor een verscheidenheid aan uitvoeringen in verschillende genres. Hoewel ze nog steeds een professionele acteur was, hield Conaty van productie en schrijven, wat ertoe leidde dat ze in beide hoedanigheden in de sitcom GameFace diende. Momenteel wordt het vermogen van Conaty geschat op $ 12 miljoen.

8 Ashley Jensen - $7 miljoen

Als acteur en verteller heeft Ashley Jensen veel aandacht gekregen in de industrie en dat leidde tot een Emmy Award-nominatie voor haar rol in de hitserie Extra's. Terwijl ze bezig was, pakte de ster zichzelf ook een nettowaarde van $ 7 miljoen. Afgezien van haar tijd met acteren, lijkt de ster terug te zijn in de datingscene, aangezien ze naar verluidt betrokken is geweest bij acteur Kenny Doughty, na haar scheiding van Terence Beesley in 2017.

7 Penelope Wilton - $6 miljoen

Penelope Wilton is vooral bekend van haar rol in de BBC-sitcom Ever Decreasing Circles en haar vertolking van Homily in The Borrowers en The Return of The Borrowers. Na haar succesvolle carrière in de kunst heeft ze verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Screen Actors Guild-awards. Daarnaast werd Wilton in 2004 ook aangesteld als Officier in de Orde van het Britse Rijk (OBE) voor dienst aan drama, en vervolgens in 2006 werd haar positie verheven tot Dame Commandeur in de Orde van het Britse Rijk (DBE). Afgezien van de erkenningen, bleef het geld maar komen, aangezien ze nu $ 6 miljoen waard is.

6 David Bradley - $5 miljoen

David Bradley is momenteel een van de meest succesvolle acteurs in de filmindustrie, ook al kwam zijn grote doorbraak veel later in zijn carrière. Hij is vooral bekend om zijn vertolking van Argus Vilder in de Harry Potter-filmreeks. Hij portretteerde ook Walder Frey in de fantasieserie van HBO, Game of Thrones. In de loop der jaren heeft hij verschillende andere belangrijke rollen gekregen die praktisch alle filmgenres hebben doorkruist. Samen hebben deze projecten hem een nettowaarde van $ 5 miljoen opgeleverd.

5 Diane Morgan - $5 miljoen

Diane Morgan begon haar acteercarrière in 2001 met een kleine rol in de serie Phoenix Nights. Nog een paar tv-shows en korte films en toen kreeg ze haar grote doorbraak met het spelen van Philomena Cunk in Charlie Brooker's Weekly Wipe. Terwijl acteren geweldig voor haar werkte, koos ze ervoor om de ruimte voor scenarioschrijven te testen met de BBC-comedyserie, Mandy. Nu is Morgan $ 5 miljoen waard.

4 Mandeep Dhillon - $3 miljoen

Net zoals de meeste van de grootste namen in de acteerscene, begon Mandeep Dhillon haar carrière in het theater. Een tijdje daarna maakte ze haar weg naar de grote competities in film met Some Dogs Bite. Vanaf dat moment bleven de rollen non-stop komen in verschillende genres. Buiten de film nam Dhillon ook deel aan een aantal radioproducties en hoewel deze haar hielpen haar vermogen van $ 3 miljoen te vergaren, won het haar ook een aantal prijzen.

3 Kerry Godliman - $3 miljoen

Normaal gesproken is Kerry Godliman's dagelijkse baan een fulltime komiek en omdat ze goed is in haar werk, heeft ze verschillende stand-upshows over de hele wereld gedaan en zelfs Live at the Apollo. In 2005 lanceerde ze echter de televisie en speelde ze in veel shows, waaronder Law of the Playground en Rush Hour. Ongetwijfeld beta alt acteren goed, maar Godliman verdiende het grootste deel van haar geld op tournee en is nu $ 3 miljoen waard.

2 David Earl - $3 miljoen

Zelfs met verschillende projecten die verband houden met Ricky Gervais, is de meest opvallende rol van David Earl tot nu toe zijn vertolking van het komische personage Brian Gittins. In de loop van de tijd heeft Earl met verschillende creatievelingen gewerkt, en naast Ricky Gervais is een van die anderen Joe Wilkinson, de strip. Samen schreven ze de comedyserie The Cockfields en sitcom Rovers. Earls carrière in de entertainmentindustrie heeft hem een geschat vermogen van $3 miljoen opgeleverd.

1 Paul Kaye - $ 1,1 miljoen

Hoewel de naam 'Paul Kaye' misschien niet helemaal bekend is bij veel HBO-fans, zullen de meeste mensen hem waarschijnlijk kunnen identificeren van zijn rol in Game of Thrones als Thoros of Myr. Terwijl dat zijn grote doorbraak was, is hij ook bekend van The Sunday Show voor zijn vertolking van Dennis Pennis. Kaye is uitzonderlijk succesvol geweest in zowel film als televisie met meer dan twintig credits op zijn naam. Vandaag is zijn nettowaarde gekoppeld aan $ 1.1 miljoen.

Aanbevolen: