The Good Place Cast gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

The Good Place Cast gerangschikt op nettowaarde
The Good Place Cast gerangschikt op nettowaarde
Anonim

The Good Place eindigde eerder dit jaar en het was een enorm succes. Het was een zeer originele show, en het raakte zo veel belangrijke onderwerpen. Het ging over filosofie en morele dilemma's, terwijl de luchtige toon van een komedie behouden bleef en de kijkers werden geboeid.

Het werd een beetje verwarrend naarmate de seizoenen vorderden, en sommige fans waren bang dat het einde niet bevredigend zou zijn, maar de serie had een perfect laatste hoofdstuk en liet geen losse eindjes achter. Wat betreft de cast, ze waren allemaal ongelooflijk en ze werden zeer goede vrienden. Dit zijn hun vermogen en wie is de rijkste acteur.

10 Maribeth Monroe - $500, 000

De goede plek, Mindy St. Claire
De goede plek, Mindy St. Claire

Als het moeilijk werd, wisten de vier vrienden dat ze altijd naar het huis van Mindy St. Claire in de beruchte Medium Place konden gaan. Ze hielp elke keer dat ze opnieuw werden opgestart en ontsnapten. De actrice die verantwoordelijk was voor het uitbeelden van Mindy was Maribeth Monroe, en ze is $ 500.000 waard. Haar grootste rol voor The Good Place was Alice Murphy, de hoofdrolspeler in de serie Workaholics, die ze speelde van 2011 tot 2017. Afgezien daarvan was Maribeth te zien in afleveringen van Volgens Jim, Hannah Montana en Good Luck Charlie.

9 Mark Evan Jackson - $1,5 miljoen

De goede plek, Shawn
De goede plek, Shawn

Mark Evan Jackson's vertolking van Shawn, de kwaadaardige demon die zich helemaal aan het einde hervormt, was ongelooflijk. Hij slaagde erin het personage zo te spelen dat niemand kon ontkennen dat hij een schurk was, maar fans konden hem nooit haten. The Good Place was een heel belangrijk hoofdstuk in zijn carrière, maar hij heeft talloze geweldige rollen gespeeld in zijn leven. Zijn beroemdste rol is waarschijnlijk Kevin Cozner in Brooklyn Nine-Nine, en het vergelijken van de twee rollen bewijst echt hoe getalenteerd hij is en wat een groot bereik hij heeft.

8 Tiya Sircar - $2 miljoen

De goede plek, Vicky
De goede plek, Vicky

De sterke, onafhankelijke zuurslang in het skinsuit van een sterke, onafhankelijke vrouw is $ 2 miljoen waard. Tiya Sircar speelde Vicky, een demonenactrice die zeer toegewijd was om het nieuwe martelsysteem te laten werken. In het begin probeert ze Michaels leven zuur te maken, maar uiteindelijk helpt ze de mensheid te redden.

Tiya is verschenen in vele andere belangrijke producties, zoals Terminator: The Sarah Connor Chronicles, The Suite Life on Deck, ze is de stem van Sabine Wren in Star Wars Rebels en verscheen in The Vampire Diaries.

7 D'arcy Carden - $2 miljoen

De goede plek, Janet
De goede plek, Janet

Het is betwistbaar dat D'arcy Carden de moeilijkste rol speelde in de serie. Haar karakter, Janet, was niet eens een persoon. Ze was een antropomorf vat dat alle kennis van het universum bevatte. En ze hoefde niet één Janet te spelen; er waren goede Janets, slechte Janets, neutrale Janets en zelfs één disco Janet. Ze speelde ze allemaal perfect, en ze verdient zeker haar nettowaarde van $ 2 miljoen. Ze speelde haar grootste rol in The Good Place, maar ze was ook te zien in shows als Inside Amy Schumer en Crazy Ex-Girlfriend.

6 Jameela Jamil - $ 3 miljoen

De goede plek, Tahani
De goede plek, Tahani

Jameela Jamil speelde Tahani Al-Jamil, een Britse miljonair die werd verteerd door haar jaloezie op haar zus. Tijdens de show leert ze een onbaatzuchtig persoon te worden en gebruikt ze haar geld en macht om anderen echt te helpen in plaats van te doen alsof ze voor de foto's staan. Jameela's nettowaarde van $ 3 miljoen is het resultaat van jarenlang hard werken als model, presentator en actrice. Op dit moment wijdt ze zich echter aan activisme. In die zin zou ze niet meer kunnen verschillen van Tahani. Ze is de oprichter van de I Weigh-gemeenschap, die tot doel heeft het bewustzijn over diverse sociale kwesties te vergroten.

5 William Jackson Harper - $4 miljoen

De goede plek, Chidi
De goede plek, Chidi

Chidi Anagonye, de besluiteloze universiteitsprofessor die altijd buikpijn had, werd gespeeld door William Jackson Harper. Zijn optreden was ongelooflijk en kreeg geweldige kritieken. De acteur is $ 4 miljoen waard. Afgezien van The Good Place, maakte William deel uit van de PBS-serie The Electric Company, verscheen in een aflevering van Law & Order: Criminal Intent, speelde in horrorfilms Midsommar en Dark Waters, speelde in Zoe Kazan's toneelstuk After the Blast at Lincoln Center's Claire Tow Theatre, en heeft zelfs deelgenomen aan een Broadway-musical met de titel All the Way.

4 Adam Scott - $8 miljoen

De goede plek, Trevor
De goede plek, Trevor

Adam Scott speelde Trevor de demon. Hij was het soort personage dat niet zo belangrijk leek, maar er altijd was om problemen te veroorzaken. Zoals de meeste demonen keerde hij zich tegen Michael en wilde hem vernietigen. Zijn vermogen is $ 8 miljoen.

Adam is het meest bekend van zijn rol in Parks and Recreation, de NBC-komedie. Hij was ook de hoofdrolspeler in de serie Party Down. Wat films betreft, verscheen hij in Torque, Knocked Up en Our Idiot Brother.

3 Maya Rudolph - $10 miljoen

De goede plek, de rechter
De goede plek, de rechter

Maya Rudolph speelde de alwetende Rechter die weegt op alle belangrijke zaken in het universum en een enorme oogje heeft op Chidi. Haar rol was cruciaal in de show en omdat ze besloot de vier vrienden een kans te geven om te bewijzen dat ze zichzelf konden verbeteren, konden ze het hiernamaals opnieuw ontwerpen om het eerlijk te maken. Maya bouwde haar vermogen van $ 10 miljoen op vele manieren op: ze was een castlid in Saturday Night Live van 2000 tot 2007, ze speelde als Ava Alexander in Up All Night van 2011 tot 2013 en ze was medeoprichter van het productiebedrijf Animal Pictures met Natasha Lyonne.

2 Kristen Bell - $40 miljoen

De goede plek, Eleanor
De goede plek, Eleanor

Eleanor Shellstrop, de reden dat alles gebeurde. Eleanor ging van verbetering voor haar eigen voordeel naar het soort persoon dat zichzelf graag zou opofferen voor anderen. De vrouw achter dit personage is Kristen Bell en ze heeft een vermogen van $ 40 miljoen. Ze begon als Broadway-actrice en was daar redelijk succesvol, maar ze kreeg al snel rollen aangeboden op het grote scherm. Een van haar belangrijkste rollen is haar hoofdrol in Veronica Mars, haar rol als stemacteur in de hitfilm Frozen en natuurlijk Eleanor Shellstrop.

1 Ted Danson - $80 miljoen

De goede plek, Michael
De goede plek, Michael

Ted Danson, die 80 miljoen dollar waard is, portretteerde de Bad Place-architect Michael. Hij begon de show als een boze demon die gewoon mensen wilde martelen, maar met vriendschap (en filosofielessen) leerde hij de wereld anders te zien. Uiteindelijk was hij degene die het meeste moest opofferen voor andere mensen. Afgezien van deze, speelde hij vele rollen in zijn lange carrière, maar degenen die het meest opvallen zijn Sam Malone op Cheers, Dr. John Becker op Becker, en D. B. Russell op CSI: Crime Scene Investigation.

Aanbevolen: