Waar was de cast voordat ze 'Outer Banks' op Netflix landden?

Inhoudsopgave:

Waar was de cast voordat ze 'Outer Banks' op Netflix landden?
Waar was de cast voordat ze 'Outer Banks' op Netflix landden?
Anonim

Het is gek om te bedenken dat deze tieners een ander leven hadden voordat ze door Noord-Carolina renden op zoek naar verborgen schatten. Outer Banks ging in première op Netflix, die de show nog niet officieel heeft verlengd voor een derde seizoen. Met het enorme succes van de eerste twee seizoenen, lijkt het een goed idee voor de streamingdienst om ze nog een keer te proberen. De show volgt het leven van John B. Routledge, de leider van de Pogues, en zijn liefdesbelang Sarah Cameron, de dochter van Ward Cameron en een Kook-gedraaide Pogue. De beste vrienden van John B, Kie, Pope en JJ, zijn net zo loyaal als ze komen en gaan voor alles wat een beetje gevaar inhoudt.

Deze show toont de betekenis van vriendschap en hoe ver ze zullen gaan om de mensen van wie ze houden te beschermen. Outer Banks geeft fans hun O. C. repareren met een vleugje mysterie. De cast werkt zo goed samen dat het moeilijk is voor te stellen dat iemand anders hun personages speelt. Laten we eens kijken waar deze cast van knappe koks en pogues oorspronkelijk vandaan kwam!

7 Chase Stokes leefde uit zijn auto

Chase Stokes was dakloos en leefde uit zijn auto voordat hij de rol in dit hitdrama kreeg. Stokes was gewoon een jongen die de eindjes aan elkaar probeerde te knopen en de fans konden niet meer opgelucht zijn dat hij onze geliefde John B werd. De acteur was klaar om zijn droom op te geven na eindeloze hoeveelheden bartending-optredens… totdat hij de oproep kreeg voor Outer Banken !

"En zo begon ik de reis. Ik had twee paar ondergoed, drie t-shirts en een korte broek", zei Stokes.

6 Madelyn Cline speelde een gastrol op 'Stranger Things'

Madelyn Cline verscheen een paar keer in series voordat ze een van onze favoriete Netflix-actrices werd. Cline maakte een cameo in Stranger Things en was ook te zien in de series The Originals, Day by Day en Maid to Order. In 2018 speelde ze in de film Boy Erased naast Nicole Kidman en Joel Edgerton.

Madelyn werd bekend door haar romance buiten het scherm met hoofdrolspeler Chase Stokes. Het paar dateerde meer dan een jaar en kondigde onlangs hun breuk aan in oktober. Het zal interessant zijn om te zien hoe hun relatie in de show zal evolueren.

In 2022 zal Madelyn verschijnen in Knives Out 2 naast de cast van Daniel Craig, Kate Hudson, Jada Pinkett Smith, Edward Norton, Leslie Odom Jr., Kathryn Hahn, Dave Bautista, Janelle Monáe en Jessica Henwick.

5 Rudy Pankow werkte bij de Cheesecake Factory

Het is onmogelijk voor te stellen dat Rudy Pankow bij The Cheesecake Factory werkte voordat hij onze roekeloze maar lieve heethoofd JJ was. Pankow had een kleine rol in Netflix's The Politician voordat hij officieel stopte met afwassen. Rudy Pankow is geboren en getogen in Ketchikan, Alaska en heeft op de een of andere manier zijn weg gevonden naar de Outer Banks!

4 Madison Bailey was in 'Black Lightning'

Madison Bailey acteert sinds 2015 professioneel, maar ze kreeg haar grote doorbraak pas toen ze speelde in Outer Banks. Ze werd geboren in North Carolina, maar verhuisde naar LA om acteren na te streven. Ze speelt Kiara (of "Kie") die beste vrienden is met de Pogues, ook al is ze technisch gezien een Kook. Voordat ze Kie werd, speelde ze in Black Lightning op The CW als Wendy Hernandez. Gelukkig duurde dat niet lang en werd ze gescout voor haar rol als Kiara Carrera.

3 Jonathan Daviss verscheen in 'Edge Of The World'

Voordat hij paus Heyward was in Outer Banks, was Jonathan Daviss zowel in ABC's Revolution als Baselines. Jonathan verscheen ook in de films Edge Of The World, Age of Summer en Shattered Memories. Pope is een van de Pogues en is eigenlijk het brein van de operatie. Hij had een romance op het scherm met Kie, het personage van Madison Bailey, dus fans zullen moeten afwachten hoe dat allemaal uitpakt.

Jonathan zal verschijnen in Netflix' Strangers-film, samen met Camila Mendes, Maya Hawke, Rish Shah, Sophie Turner en Austin Abrams.

2 Carlacia Grant zat in 'Roots'

Carlacia Grant is een nieuwe toevoeging aan de Outer Banks-familie nadat ze in het tweede seizoen verscheen. Grant speelt de rol van Cleo die uiteindelijk John B en de rest van het leven van de bende redt. Ze komt uit Nassau en kruist meerdere keren het pad van John B en Sarah Cameron tijdens hun ontsnapping naar de Bahama's.

Carlacia Grant is vooral bekend van haar rollen als Irene in Roots van History Channel, Danielle Turner in Greenleaf en Leesha in Game of Silence.

1 Drew Starkey was op 'Ozark'

Drew Starkey speelt het gemene personage Rafe, de oudere broer van Sarah Cameron. Nadat ze oorspronkelijk auditie hadden gedaan voor John B, wisten de castingdirectors dat Starkey perfect zou passen bij Rafe Cameron.

Drew zei: "Ik had auditie gedaan voor John B. Ik zette het op band en stuurde het in. Casting zag het en ze zeiden: "Hij is verschrikkelijk voor deze rol. Hij is het helemaal niet. Maar we hebben een andere rol waarvan we denken dat hij geschikt is voor.”

Voorafgaand aan zijn rol in Outer Banks, verscheen de acteur in meerdere films, korte films en tv-shows, waaronder Mercy Street, Ozark, Brockmire, Good Behaviour, Doom Patrol, Queen Sugar en Scream: Ressurection. Starkey kreeg ook rollen in American Animals; Liefs, Simon; De haat die je geeft; en de duivel de hele tijd.

Aanbevolen: