Chase Stokes onthult dat hij in zijn auto woonde voordat hij de hoofdrol boekte op Netflix's 'Outer Banks

Chase Stokes onthult dat hij in zijn auto woonde voordat hij de hoofdrol boekte op Netflix's 'Outer Banks
Chase Stokes onthult dat hij in zijn auto woonde voordat hij de hoofdrol boekte op Netflix's 'Outer Banks
Anonim

In een recente aflevering van Jimmy Kimmel Live gaf Chase Stokes, de ster van Outer Banks, enig inzicht in zijn acteercarrière voordat hij de hoofdrol in de populaire Netflix-show boekte.

Tijdens een gesprek met gastpresentator Anthony Anderson, vertelde de 28-jarige acteur dat hij in zijn auto woonde voordat hij werd gecast als John B, het leidende lid van de outcast-groep die bekend staat als "The Pogues."

"Er zat een strategie achter", legde hij uit over de fijne kneepjes van het vinden van een slaapplaats. "Je wilt niet in een hoek parkeren. Dan zegt de parkeerwachter ineens:" Die gast slaapt hier zeker.'Dus elke dag probeerde ik een andere parkeerplaats te vinden en dat lukte. Het is gelukt. Ik ben nooit gepakt."

Na een verblijf van twee maanden op de parkeerplaats van het TCL Chinese Theatre, kreeg Stokes de rol in Outer Banks. Maar daarvoor was het een schrijnende ervaring.

De cast van de Netflix-serie Outer Banks
De cast van de Netflix-serie Outer Banks

De acteur legde uit dat een vriend hem aan een baan als server heeft geholpen. Hij herinnerde zich dat hij op een Oscar-feestje werkte voor Elton John, maar hij werd 15 minuten na zijn aanstelling ontslagen omdat hij de band had zien optreden.

Later werd Stokes barman en werd hij zelfs gepromoot door de eigenaar op sociale media. Hij werd ontslagen nadat de eigenaar ontdekte dat de jonge acteur loog over zijn fotografische vaardigheden.

Toen er een uitzettingsbevel op zijn deur was geplaatst, zei Stokes dat hij "wanhopig" was voor een acteerbaan. Toen zijn manager hem de rol voor John B stuurde, wilde de acteur die afwijzen. Hij deelde dat hij na het lezen van het script het gevoel had dat de show te veel leek op, of een echte remake was van de klassieker The Goonies uit 1985, en hij wilde dat niet "verpesten".

"Ik had zoiets van, 'Dat zijn The Goonies. Dat is zeker The Goonies. Ik wil dat niet vernietigen.' Dus ik gaf het door. En ik dacht: 'Nee. Dat doe ik niet.'"

Uiteindelijk heroverwoog Stokes en deed auditie voor de rol van Topper, de vijand van John B in de show. "Ik had zoiets van, 'ik ben zo blut dat ik bereid ben om deze inspanning te leveren voor de sht hoofd van de show.' En dat deed ik en ik heb de auditie gebombardeerd."

De auditie was zo slecht dat hij het gevoel had dat hij zijn carrière 'volledig om zeep had geholpen'. Twee weken later nam een casting director van de oostkust contact met hem op en stelde hij de rol van John B. voor. Toen realiseerde Stokes zich dat de rol niet voor The Goonies was, maar voor de Netflix-serie Outer Banks.

"Ze zegt: 'Ik ga je het eerste script sturen. Laat me weten wat je ervan vindt.' Dus ik las het, en ik zat meteen in mijn borderline-uitgezette appartement en ik dacht: 'Ik heb een gigantische fout gemaakt. Het zijn niet The Goonies. Het zijn letterlijk niet The Goonies', "zei hij.

“Ik had mezelf er nu anderhalve maand volledig van overtuigd dat het The Goonie s is.”

Stokes las voor voor de rol en op Paaszondag werd hij teruggebeld door zijn agent.

"Hij zei: 'Je stapt over twee uur op het vliegtuig. Je gaat naar Charleston,' en zo begon ik de reis. Ik had twee paar ondergoed, drie t-shirts en een korte broek."

Het tweede seizoen van de breakout-serie Outer Banks gaat op 30 juli in première op Netflix.

Aanbevolen: