Waar je Victoria Justice misschien hebt gezien voordat Netflix een perfecte combinatie is

Inhoudsopgave:

Waar je Victoria Justice misschien hebt gezien voordat Netflix een perfecte combinatie is
Waar je Victoria Justice misschien hebt gezien voordat Netflix een perfecte combinatie is
Anonim

Fans en kijkers die bekend zijn met Nickelodeon en hun comedyseries zullen zeker bekend zijn met de hitserie Victorious. De show bevatte een getalenteerd ensemble van sterren zoals Ariana Grande en Liz Gillies, die later naam maakten voor zichzelf nadat de show in 2013 was afgelopen. Een ander castlid dat op weg was naar het sterrendom, was de hoofdrolspeelster van de show, Tori Vega (Victoria Justice), die haar sterke acteerkennis, vocaal bereik en uitvoeringsvaardigheden toonde.

Justice, die in het echte leven ook actrice en zangeres is, heeft haar romantische leven privé gehouden, maar is nog steeds erg in de publieke belangstelling, en is nu overgegaan van het spelen van de getalenteerde middelbare scholier Tori naar nu leidend enkele films van Netflix.

Na het succes van haar meest recente Netflix-film A Perfect Pairing with Sex/Life-acteur Adam Demos, vragen kijkers zich misschien af waar ze Victoria Justice nog meer hebben gezien

10 Victoria Justice's vroege acteercarrière

Zoey (Jamie Lynn Spears) en Lola (Victoria Justice) lunchen bij PCA
Zoey (Jamie Lynn Spears) en Lola (Victoria Justice) lunchen bij PCA

Victoria Justice verscheen voor het eerst in Gilmore Girls, en verscheen ook in The Suite Life of Zack & Cody van Disney Channel, en ging vervolgens door met de rol van Lola Martinez in Zoey 101, waar ze van 2005 tot 2008. Dat was voordat ze haar hoofdrol in Victorious kreeg van 2010 tot 2013. Ze verscheen in drie films tijdens deze periode van Victorious: The Boy Who Cried Werewolf, The First Time en Fun Size.

9 Victoria Justice zegende de afspeellijsten van fans met haar liedjes

Als je Victoria Justice niet in een film hebt gezien, heb je misschien nog steeds haar stem gehoord. De actrice en zangeres speelde niet alleen de hoofdrol in Nickelodeon's Victorious, ze nam het themalied en de meeste nummers van de show op en voerde ze uit, evenals de Nickelodeon-musical Spectacular. In 2013 bracht ze haar debuutsingle "Gold" uit, voor een lange muziekpauze. Ze keerde 7 jaar later terug en bracht "Treat Myself" uit in december 2020. Ze bracht ook "Stay" en "Too Fcking Nice" uit in 2021.

8 Hoe kreeg Victoria Justice de hoofdrol in Victorious?

Ariana Grande, Victoria Justice en Elizabeth Gillies in 'Victorious&39
Ariana Grande, Victoria Justice en Elizabeth Gillies in 'Victorious&39

In wat misschien wel haar beroemdste rol tot nu toe wordt genoemd, kreeg Victoria Justice de hoofdrol in Victorious nadat ze had gewerkt met de maker van de show, Dan Schneider (die ook Zoey 101) maakte en hij ontdekte dat ze kon zingen, dansen en acteren. Ze speelde Tori Vega, een getalenteerde tiener die naar een middelbare school voor uitvoerende kunst genaamd Hollywood Arts High School gaat en het scherm deelt met andere getalenteerde personages. Met zoveel vragen over de relatie en vetes van de cast en het 10-jarig jubileum van de show in 2020 hebben gevierd, mogen fans niet hopen op een reboot, maar mogen ze ook de mogelijkheid niet uitsluiten.

7 Victoria Justice Led Teen Comedy Film Leuk formaat naast Chelsea Handler

Victoria Justice speelde samen met Chelsea Handler in dit tienerkomedieverhaal dat de tiener Wren (Justice) volgde die werd uitgenodigd voor een Halloweenfeest, maar door haar moeder op haar kleine broertje moest passen. Helaas wordt haar broer vermist tijdens trick-or-treating en moet ze haar broer vinden voordat haar moeder terugkeert van een date. De film, die werd gedistribueerd door Paramount Pictures, was een grote bom in de bioscoop, maar het was een van de hoofdrollen van Justice.

6 Ze verscheen in de eerste keer

Victoria Justice IG bericht
Victoria Justice IG bericht

Deze romcom volgt middelbare scholieren Dave (Dylan O'Brien) en Aubrey (Britt Robertson) die allebei in een directe verbinding worden gezogen door een willekeurig gesprek. Justice leidde deze film uit 2012 niet, maar haar rol in dit tienerdrama was verre van irrelevant, aangezien het openingsgedeelte van Dave's verhaallijn draait om haar personage, Jane, een meisje naar wie hij smacht maar buiten zijn klasse lijkt.

5 Ze speelde mee in Rom-Com Naomi And Ely's No Kiss List

Justitie was in haar romcom-element, toen ze Naomi speelde, een maagd, die al heel lang verliefd is op haar homoseksuele beste vriend en kamergenoot Ely, en nog steeds vasthoudt aan de mogelijkheid van een relatie met hem. Ze wordt door hem verraden nadat Ely Bruce, haar nieuwe vlam, kust. Na een ruzie accepteert Naomi Ely's seksualiteit en vindt ze weer liefde. De film uit 2015 is gebaseerd op een boek uit 2007 met dezelfde naam.

4 Justice wauwde in Thriller Eye Candy

Helaas werd het misdaaddrama na één seizoen geannuleerd door MTV, maar Victoria Justice zette haar acteerbereik volledig in de kijker en nam het op tegen een technisch genie in een heroïsche jacht op een seriemoordenaar. Dit was een rol en genrekijkers hadden Justice nog nooit zien doen, maar het was verfrissend om haar te zien presteren. Het werd uitgezonden op 15 januari 2015 en de laatste aflevering was te zien op 16 maart 2015.

3 Ze verscheen als ondersteunend personage in The Real Bros Of Simi Valley

Deze tv-serie en satirische komedie volgt vier vrienden in Zuid-Californië, en hun hilarische groei en ongeschreven reis tien jaar na de middelbare school. In een show waarin ook Pete Davidson te zien was, verscheen Justice in seizoen 3 en speelde de rol van Courtney Ingles die lesgeeft op hun voormalige middelbare school.

2 Victoria Justice liet haar erotische kant zien in 2021 Trust

Victoria Justice belichaamt een meer volwassen rol in deze erotische thriller als galeriehouder die wordt geconfronteerd met buitenechtelijke verleidingen in een schijnbaar gelukkig huwelijk met echtgenoot, waardoor het paar twijfelt aan hun eigen standpunt over vertrouwen, trouw en jaloezie. Justice schittert naast Matthew Daddario (ook een mede-ster van Naomi en Ely's No Kiss List) die de echtgenoot speelt. Het speelt ook Emily In Paris-ster Lucien Laviscount.

1 Victoria Justice was in een andere Netflix-film Afterlife Of The Party

Before A Perfect Pairing, hebben kijkers misschien Justice gezien in Afterlife Of The Party van Netflix, die in 2021 in première ging. Ze speelde feestbeest Cassie, die sterft in een gênant katermoment, maar dan nog een kans krijgt met de hulp van een engel om al haar fouten recht te zetten met degenen die het dichtst bij haar staan. Justice zorgde voor verschillende komische momenten en heeft een geweldige acteerchemie met haar co-sterren.

Aanbevolen: