‘Outer Banks’ cast deelt overvloed aan BTS-momenten uit seizoen twee

Inhoudsopgave:

‘Outer Banks’ cast deelt overvloed aan BTS-momenten uit seizoen twee
‘Outer Banks’ cast deelt overvloed aan BTS-momenten uit seizoen twee
Anonim

Seizoen twee van de populaire Netflix-show, Outer Banks, keert terug op vrijdag 30 juli. Terug naar roekeloze tieners die rondrennen op kattenkwaad in hun madeliefjeshertogen en teenslippers.

Outer Banks werd vorig jaar een van de meest binge-waardige shows tijdens quarantaine en fans klagen niet.

"Het prachtige landschap, de mooie mensen, strandfeesten en boottochten laten je in een andere wereld glippen. Er is geen betere tijd dan nu om volledig te verdwalen in een nieuw verhaal, en Outer Banks helpt je zeker te vergeten over onze huidige situatie, al was het maar voor even. Ik kreeg er allemaal een heel heimwee naar de zomer, stranden en opstandige jeugd."

De cast bestaat uit Chase Stoke als John B, Madelyn Cline als Sarah Cameron, Madison Bailey als Kiara, Jonathan Daviss als Pope en Rudy Pankow als JJ. Ze spelen een groep beste vrienden in de show en die vriendschappen zijn ook naar de buitenwereld overgegaan.

"Ik woonde bij Rudy die JJ speelt, JD die Pope speelt en Austin die Topper speelt, woonde een paar deuren verderop," zei hij. 'Maddie woonde op de verdieping onder ons. Drew, die Rafe speelde, woont in een gebouw op misschien drie minuten afstand, Madison Bailey woonde vijf minuten verderop. In de weekenden kwam iedereen langs om spelletjes te spelen, muziek te maken, te eten. We hadden als cast veel tijd om onze tanden erin te zetten - niet alleen de relatie tussen mij en Maddie - maar iedereen als geheel. Het was een soort van natuurlijk organisch iets voor iedereen.”

Deze hechte cast plaagt graag fans met momenten achter de schermen voor het komende seizoen.

'BTS-momenten van Outer Banks

Madison Bailey deelde een foto van haar en de jongens die drijven op hun surfplanken, samen met een grappige video van haar medester en vriendje, Madelyn.

Madelyn Cline deelde een foto met het bijschrift "5 pogues 5 days." Ben jij team Pogue of team Kook?

Chase Stokes pronkt met zijn lieve rit en een video van co-ster, Drew Starkey, die Rafe Cameron speelt, de oudere broer van Sarah.

Jonathon Daviss deelt wat een normale foto van de ploeg lijkt te zijn, totdat je naar links scrolt. Geen big deal, het bevat gewoon de cast in lego-formatie!

Deze opname achter de schermen lijkt een emotioneel moment vast te leggen tijdens het volgende seizoen. Bedankt, Rudy Pankow, voor het breken van de harten van fans.

Bekijk het volgende seizoen van Outer Banks deze vrijdag alleen op Netflix!

Aanbevolen: