Hier is hoeveel de cast van 'His Dark Materials' waard is

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel de cast van 'His Dark Materials' waard is
Hier is hoeveel de cast van 'His Dark Materials' waard is
Anonim

Tussen 1995 en het jaar 2000 werden de drie romans "His Dark Materials" van Philip Pullman met groot succes uitgebracht. Omdat fantasiefans overal de zeer boeiende verhalen van Pullman omarmden, was het slechts een kwestie van tijd voordat ze werden aangepast voor het scherm. Helaas werden de plannen om de romans aan te passen tot een reeks films opgegeven nadat de eerste film in de reeks, The Golden Compass, flopte.

Gelukkig voor iedereen die "His Dark Materials" volledig tot leven wilde zien komen op hun schermen, koos de BBC ervoor om de nieuwe serie om te zetten in een tv-show. Meer nog, een reeks ongelooflijk getalenteerde acteurs werd ingehuurd om te schitteren in de serie His Dark Materials. Gezien alle getalenteerde acteurs die in de show schitteren, hebben sommige fans zich afgevraagd hoe de cast van His Dark Materials zich verhoudt tot elkaar in termen van nettowaarde.

13 Dafne Keen – Netto waarde: $500, 000

Voor de meeste fans van stripboeken is Logan de X-Men-film die beter is dan de rest. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat verschillende acteurs een sleutelrol speelden in het succes van die film, blies Dafne Keens verbazingwekkende vertolking van Wolverine's jonge kloon Laura bioscoopbezoekers gewoon weg. Met dat in gedachten is het logisch dat Keen werd aangeboord om de centrale rol te spelen in His Dark Materials. Ondanks het feit dat ze een paar spraakmakende rollen heeft gekregen, is Keen nog steeds erg vroeg in haar carrière en daarom heeft ze slechts een fortuin van $ 500.000 volgens celebnetworths.com.

12 Ruta Gedmintas – Netto waarde: $1 miljoen

Tijdens de indrukwekkende carrière van Ruta Gedmintas speelde ze in verschillende shows, waaronder The Innocence Project, Lip Service en The Strain. Ondanks al die rollen, zou je gemakkelijk kunnen stellen dat Gedmintas vooral bekend staat om het spelen van een krachtige heks in His Dark Materials. Als gevolg van die rollen en alle andere shows en films waar ze deel van uitmaakte, heeft Gedmintas momenteel een fortuin van $ 1 miljoen volgens idolnetworth.com.

11 Lucian Msamati – Netto waarde: $1,5 miljoen

Helaas is het heel duidelijk dat Hollywood geen echte meritocratie is. Lucian Msamati zou nu immers een veel grotere ster zijn geworden. Aan de positieve kant heeft Msamati de kans gekregen om meerdere keren te pronken met zijn duidelijke acteervaardigheden, waaronder toen hij Game of Thrones' Salladhor Saan en His Dark Materials' John Faa speelde. Hopelijk zal Msamati's carrière de komende jaren nog meer van de grond komen, waardoor hij meer kan verzamelen dan het huidige fortuin van $ 1,5 miljoen dat celebworth.net meldt.

10 Clarke Peters - $1,5 miljoen

Elke keer dat producenten op zoek zijn naar een acteur die een personage onmiddellijk een gevoel van autoriteit kan geven, moet er één persoon zijn die ze als eerste bellen, Clarke Peters. Misschien wel het meest bekend om zijn geweldige optreden in een van de beste shows aller tijden, The Wire, heeft Peters ook opvallen in veel andere projecten. Het werk van Peters in films als Harriet en Da 5 Bloods, maar ook in shows als Treme and His Dark Materials is ongelooflijk indrukwekkend. Volgens celebritynetworth.com heeft Peters dankzij zijn lange carrière een fortuin van $1,5 miljoen weten op te bouwen.

9 Anne-Marie Duff – Netto waarde: $ 1,9 miljoen

Op het moment van schrijven is Anne-Marie Duff internationaal geen begrip. Desondanks weet iedereen die bekend is met de carrière van Duff hoe geweldig ze was in shows zoals de originele versie van Shameless, The Virgin Queen en Sex Education, evenals in verschillende opmerkelijke films. Als resultaat van al die rollen heeft Duff een fortuin van $ 1,9 miljoen volgens networthlist.org.

8 Adewale Akinnuoye-Agbaje – Netto waarde: $3 miljoen

Voor sommige fans van His Dark Materials is het waarschijnlijk verwarrend om Adewale Akinnuoye-Agbaje op deze lijst te zien verschijnen. Tenslotte is Akinnuoye-Agbaje tot nu toe in geen enkele aflevering van de populaire show verschenen. Er is echter aangekondigd dat Akinnuoye-Agbaje deel gaat uitmaken van de aankomende derde serie van de show, wat geweldig nieuws is voor fans van His Dark Materials overal. Akinnuoye-Agbaje is waarschijnlijk ook opgewonden, aangezien het fortuin van $ 3 miljoen dat hij heeft volgens celebritynetworth.com zal groeien terwijl hij doorgaat met het bemachtigen van zeer gewilde rollen.

7 Ruth Wilson – Netto waarde: $7 miljoen

In het jaar 2020 won Ruth Wilson de BAFTA Cymru Best Actress-prijs voor haar geweldige werk als Marisa Coulter van His Dark Materials. Zoals iedereen die His Dark Materials heeft gezien waarschijnlijk al weet, verdiende Wilson die prijs en het is een schande dat haar prijzenkast niet vol zit vanwege haar werk in de show. Aan de positieve kant heeft de hoofdrol in His Dark Materials een rol gespeeld in Wilson met een fortuin van $ 7 miljoen volgens celebritynetworth.com.

6 James Cosmo – Netto waarde: $8 miljoen

Tijdens de lange carrière van James Cosmo heeft hij een ondersteunende rol gespeeld in een lange lijst van films die de geschiedenis in zullen gaan. Zo speelde Cosmo een gedenkwaardige rol in films als Highlander, Braveheart en Trainspotting. Bovendien was Cosmo ook indrukwekkend in verschillende shows, waaronder Game of Thrones, His Dark Materials en Sons of Anarchy. Aangezien er gedurende zijn hele carrière veel vraag naar Cosmo is geweest, meldt celebritynetworth.com dat hij $ 8 miljoen waard is.

5 Andrew Scott – Netto waarde: $10 miljoen

Door de jaren heen was Andrew Scott uitstekend in veel rollen, waaronder als kolonel John Parry van His Dark Materials. Desondanks lijkt het onbetwistbaar dat Scott vooral bekend staat om zijn verbluffende prestaties als de ongelooflijk sluwe schurk Jim Moriarty van Sherlock. Gebaseerd op de kracht van die vertolking, blijft hij een zeer gewilde acteur die Scott in staat heeft gesteld een fortuin van $ 10 miljoen op te bouwen volgens celebritynetworth.com.

4 Terence Stamp – Netto waarde: $10 miljoen

Sinds Terence Stamp werd opgenomen in de aftiteling van His Dark Materials, is hij het waard om in deze lijst te worden opgenomen, ook al verscheen hij niet in veel afleveringen van de show. Het is duidelijk een legendarische acteur, maar Stamp speelde in zoveel films en shows dat het dwaas zou zijn om te proberen zijn carrièrehoogtepunten hier op te sommen. Op basis van dat feit is het logisch dat Stamp $ 10 miljoen waard is volgens celebritynetwoth.com.

3 James McAvoy – Netto waarde: $20 miljoen

Op dit punt in zijn carrière is James McAvoy een van de grootste filmsterren ter wereld. McAvoy is vooral bekend omdat hij Charles Xavier tot leven bracht in verschillende X-Men-films, maar hij speelde ook in een hele reeks andere hitfilms, waaronder Split en Wanted. Op basis van zijn indrukwekkende staat van dienst heeft McAvoy de macht om enorme uitbetalingen te eisen, waardoor hij een fortuin van $ 20 miljoen heeft kunnen opbouwen volgens celebritynetworth.com

2 Phoebe Waller-Bridge – Netto waarde: $20 miljoen

Sinds 2016 is Phoebe Waller-Bridge een van de belangrijkste stemmen op televisie als de ster van Fleabag en de creatieve geest achter die serie en Killing Eve. Voor fans van His Dark Materials is het ook vermeldenswaard dat Waller-Bridge de stem van John Parry's daemon Sayan Kötör heeft geuit. Vanwege al die rollen en het feit dat ze L3-37 uitte in Solo: A Star Wars Story, heeft Waller-Bridge een fortuin van $ 20 miljoen volgens celebritynetworth.com.

1 Lin-Manuel Miranda – Netto waarde: $80 miljoen

Op het moment van schrijven kan gemakkelijk worden beweerd dat Lin-Manuel Miranda een van de machtigste mensen in de entertainmentindustrie is. Er is immers veel vraag naar Miranda als acteur en het leek alsof elke film- en televisieproducent zo ongeveer alles zou doen om Miranda in te huren om muziek te schrijven voor hun project. Het is niet verwonderlijk dat Miranda's machtige positie in Hollywood hem in staat heeft gesteld een fortuin van $ 80 miljoen op te bouwen volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: