Fans zeggen dat dit de slechtste aflevering van 'Ted Lasso' is

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit de slechtste aflevering van 'Ted Lasso' is
Fans zeggen dat dit de slechtste aflevering van 'Ted Lasso' is
Anonim

Om de paar maanden horen we over een tv-programma dat we absoluut moeten zien. Vrienden en familie bevelen het ons aan en we beginnen er overal over te horen. Sinds de release in de zomer van 2020 is die show Ted Lasso. De kans is groot dat we niet met vrienden kunnen rondhangen zonder dat ze vragen of we het al hebben gezien. En nu de serie in zijn tweede seizoen zit, is het weer een onderwerp van gesprek geworden.

Ted Lasso's inspiratie is fascinerend en Jason Sudeikis verdient een hoop geld om de hoofdpersoon te spelen. Het is moeilijk om een sitcom te bedenken die de afgelopen jaren meer lof en positieve recensies heeft gekregen. Maar hoewel veel fans dol zijn op Ted Lasso, is er één aflevering waar niet iedereen zo zeker van is. Laten we eens kijken naar de Ted Lasso die volgens sommigen de slechtste van de show is.

De kerstaflevering is de slechtste in de geschiedenis van Ted Lasso

Zelfs de beste sitcoms hebben af en toe een paar slechte afleveringen, en fans vonden niet elke aflevering van Seinfeld leuk.

Hoewel sommige kijkers blij waren met de aflevering van Ted Lasso van seizoen 2 genaamd "Carol Of The Bells", dachten sommige critici en fans dat het niet aan de gebruikelijke normen van de show voldeed.

Deze recensie van Paste Magazine beargumenteert een punt dat heel logisch is: de schrijvers van de show wisten dat fans dol waren op het 'feel good'-karakter van het tv-programma en daarom brachten ze dat thema echt naar huis in seizoen 2.

Shane Ryan schreef in zijn recensie dat deze aflevering "sentimenteel en afgezaagd" is en dat het leek alsof de schrijvers een hartverwarmend kerstverhaal wilden delen. Helaas betekende dat dat er geen plot was.

Veel Ted Lasso-fans delen dezelfde algemene mening over seizoen 2: dat het wil dat mensen zich goed voelen, maar het vertelt geen echt verhaal en er lijkt gewoon niet genoeg plotontwikkeling te zijn.

Zoals Reddit-gebruiker NbBurNa schreef: "Er is vrijwel geen plot" in het tweede seizoen van dit geliefde, populaire tv-programma. De fan vervolgde: "Wat S1 zo geweldig maakte, is dat er een echte karakterontwikkeling was, een echt geweldig uitgangspunt voor een verhaal, een opwindend plot met echte diepte, en ze waren op de een of andere manier in staat om dat alles in een feel-good verhaallijn te vatten.

Voor S2 voelt het alsof de schrijvers zeiden 'mensen hielden van het feel-good-aspect van S1, dus laten we dat ALLEEN doen.' Er is geen echt plot, geen spanning, geen karakterontwikkeling. Het is gewoon een lege, feelgood-show die op het randje cheesy is."

Reddit-gebruiker Business_Young_8206 zei: "Ik vond de kritiek een beetje veel, maar deze aflevering voelde niet op zijn plaats. Misschien legde seizoen 1 de lat te hoog." Rcaynpowah antwoordde dat hoewel ze genoten van deze aflevering, het niet echt in de show paste: "Ik vond de aflevering erg leuk, maar je hebt gelijk. Het voelde niet op zijn plaats, niet in het minst omdat het nu nazomer is. De gebruikelijke sfeer manifesteerde zich niet. Dit was meer een 'speciale' aflevering."

Kathryn VanArendonk schreef een stuk voor Vulture genaamd "Waarom een kerstaflevering het Ted Lasso-debat een boost gaf" en betoogde dat seizoen 2 voelde alsof het niet veel richting had en toen verscheen deze kerstaflevering. De criticus noemde de aflevering een "raar, leeg kerstverhaal".

Reddit-gebruiker Docoe deelde dat de aflevering een "vuller" leek: "Ik denk niet dat deze aflevering goed was en ik denk niet dat het slecht was. Eerlijk gezegd, het voelde als dertig minuten opvuller, met af en toe een plot. Het was gewoon licht kijken om afleveringen te overbruggen."

Volgens The LA Times gaf Apple Ted Lasso een bestelling van 10 afleveringen voor seizoen 2 en besloot toen dat de schrijvers nog twee afleveringen mochten maken. Dat betekende dat de aflevering met het kerstthema oorspronkelijk geen deel uitmaakte van seizoen 2.

Joe Kelly, die "Carol Of The Bells" schreef, vertelde waarom het positief was dat deze aflevering in de zomer werd uitgebracht: "Het zou een goede zaak kunnen zijn; we zijn er vroeg bij, wanneer er nog geen honderd kerstcommercials en afleveringen. Ik hoop dat mensen niet denken dat het te vroeg is voor een kerstaflevering, en ik hoop dat ze hem met kerst opnieuw zullen bekijken en er weer van zullen genieten.'

Alle tv is natuurlijk absoluut subjectief, en sommige Ted Lasso-fans hebben genoten van deze vakantie-aflevering.

Verschillende fans deelden hun positieve gedachten over de aflevering op Twitter en voegden eraan toe dat hoewel deze aflevering in de zomer werd uitgebracht, ze er nog steeds van genoten om in de kerststemming te komen.

Wat fans ook vinden van de kerstaflevering van Ted Lasso, het is nog steeds een geliefde show en fans willen nog steeds graag de rest van het verhaal zien.

Aanbevolen: