Fans dorsten naar Zoë Kravitz nadat 'The Batman' de eerste looks heeft uitgebracht

Fans dorsten naar Zoë Kravitz nadat 'The Batman' de eerste looks heeft uitgebracht
Fans dorsten naar Zoë Kravitz nadat 'The Batman' de eerste looks heeft uitgebracht
Anonim

Verplaats Michelle Pfeiffer, Gotham City heeft een nieuwe Catwoman in de stad. Acteur Zoë Kravitz heeft fans met ontzag achtergelaten nadat de eerste afbeelding van haar rol in de aankomende Batman-film werd onthuld.

The Batman gaat naar verwachting in maart 2022 in première. Twilight-acteur Robert Pattinson speelt het titelpersonage en Kravitz speelt Selina Kyle, ook wel bekend als Catwoman. Sinds haar rol werd aangekondigd, is ze het slachtoffer van een stroom van haat van online platforms. Velen hebben het gevoel dat haar sterke feministische affiliatie afbreuk zal doen aan het hyperseksuele karakter van het personage.

In een recent interview met AnOther Magazine ging Kravitz in op deze conflicten. Ze deelde: "Ik heb alle films gezien, ja. Ik heb nu een aantal strips gelezen, maar ik was geen stripfiguur of zo. Ik probeerde er ook niet over na te denken als Catwoman, maar als vrouw, hoe voel ik me hierdoor?"

"Hoe pakken we dit aan en hoe zorgen we ervoor dat we niet fetisjen of stereotypen creëren? Ik wist dat het een echt persoon moest zijn," vervolgde ze.

Als reactie verdraaiden velen haar woorden en beschuldigden haar van het ruïneren van dit favoriete personage van fans. De critici leken echter te bedaren nadat de eerste afbeelding van haar Catwoman was gevallen.

Een fan schreef: "We staan mogelijk op het punt om de grootste iteratie van catwoman in elk medium te zien, of dat nu strips, tv, games of films zijn."

"kijk, ik wil hier niet te controversieel worden, maar Zoë Kravitz is hot", schreef filmcriticus Chris Evangelista.

Maar helaas, ondanks deze overweldigend positieve feedback, zijn de trollen nog steeds op vrije voeten. Een van hen uitte hun afkeer van de casting van Kravtiz, puur vanwege haar ras. Ze zeiden: "Eliza Gonzalez zou de optimale keuze zijn geweest. Is er een kans dat je films hetzelfde ras bevatten als personages uit het bronmateriaal? Ooit?"

Hoe dan ook, fans zijn enthousiast over deze update van The Batman. De film, die oorspronkelijk in juli 2021 in première zou gaan, heeft veel Covid-19-gerelateerde vertragingen opgelopen. Dit wordt een belangrijk weekend voor de aankomende film, aangezien er meer updates worden verwacht tijdens DC FanDome.

Directeur Matt Reeves plaagde dit door te tweeten: "Maak kennis met Selina Kyle… Zie morgen meer van haar op DCFanDome." Het officiële Twitter-account voor de film heeft ook enkele hints gegeven, wat bevestigt dat de langverwachte trailer van de film tijdens het evenement zal worden uitgezonden.

The Batman wordt naar verwachting op 4 maart 2022 in de bioscoop uitgebracht.

Aanbevolen: