Britney Spears-fans zijn geschokt nadat de trailer van 'Free Britney' is uitgebracht

Britney Spears-fans zijn geschokt nadat de trailer van 'Free Britney' is uitgebracht
Britney Spears-fans zijn geschokt nadat de trailer van 'Free Britney' is uitgebracht
Anonim

Britney Spears fans reageerden vol afschuw nadat de trailer voor de documentairereeks van The New York Time waarin haar langlopende conservatorium werd onderzocht, was uitgevallen.

De trailer werd donderdag vrijgegeven en belooft de snelle opmars van de voormalige Disney Mouseketeers naar wereldfaam te profileren.

Het zal ook de kroniek beschrijven van haar zwaar onderzochte geestelijke gezondheid en juridische strijd die op de voet volgden.

Een geïnterviewde verklaarde in de trailer: "Hoe we haar behandelden was walgelijk."

Britney Spears op Instagram
Britney Spears op Instagram

De Toxic-zangeres staat sinds 2008 onder curatele van haar vader Jamie Spears.

De trailer opent met een zwart-wit kinderfoto van een stralende Britney zoals een vrouw via voice-over zegt:

"Britney was zo gefocust. Dit was een meisje dat uit kracht komt."

britney spears familie
britney spears familie

Bij de introductie waren foto's van Britney uit het begin van haar carrière met een aura van onschuld.

Haar vader Jamie heeft de financiën van zijn dochter onder controle sinds haar publieke instorting in 2008. Vorig jaar zei Spears' advocaat, Sam Ingham, dat zijn cliënt "bang" was voor haar vader en beweerde dat ze dat zou doen. niet meer optreden terwijl hij conservator bleef.

Afbeelding
Afbeelding

Instagram

"Ze accepteerde dat het conservatorium zou gebeuren, maar ze wilde niet dat haar vader conservator zou worden", beweert een voice-over in de trailer."Elke keer dat er zoveel geld te verdienen v alt, moet je de motieven van iedereen in twijfel trekken", zegt een andere spreker. Toen de trailer werd uitgebracht, reageerden Britney-fans woedend op haar behandeling door haar vader. wordt misbruikt; haar familie laat haar posten nadat ze haar medicijnen heeft ingenomen om de perceptie te vergroten dat ze gek is. Ze is de melkkoe en door haar vastgeketend en medicinaal te houden, houdt ze de controle, "schreef een fan. [EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/7SJMg00HoR8[/EMBED_YT]"Alle mensen die blijven zeggen 'als haar vader er niet was, zou ze dood zijn' of haar 'haar vader heeft gered' haar', nee haar vader profiteerde van haar toen ze down en out was en zag een kans om haar te controleren en geld te verdienen, 'voegde een ander eraan toe. 'Ze vertoont tekenen van iemand die als kind is misbruikt. Ik hoop dat ze krijgt de juiste therapie om haar te helpen ermee om te gaan,' viel een derde in.

Aanbevolen: