Zoe Kravitz draagt op katten geïnspireerde jurk naar NYC-première van The Batman

Inhoudsopgave:

Zoe Kravitz draagt op katten geïnspireerde jurk naar NYC-première van The Batman
Zoe Kravitz draagt op katten geïnspireerde jurk naar NYC-première van The Batman
Anonim

De 33-jarige actrice knipoogde naar haar rol als Catwoman en stond versteld op de rode loper in een op maat gemaakte zwarte Oscar de la Renta-jurk met een buste met een katachtig silhouet.

De door Matt Reeves geregisseerde superheld-kaskraker verschijnt vrijdag 4 maart in de bioscoop.

Kravitz draagt zwarte kat geïnspireerde jurk

Kravitz, een mode-icoon en gezicht van YSL, droeg een pittige jurk met veters die strak om haar slanke frame hing. Ze droeg minimale Lorraine Schwartz-sieraden, waarmee ze haar collectie tatoeages en natuurlijke schoonheid liet zien.

De High Fidelity-actrice droeg ook een uitgesneden zwarte jurk naar de première in Londen. Ze lijkt vast te houden aan een overwegend zwarte kledingkast tijdens de Batman-promotietour, zoals het personage dat ze in de kaskraker speelt.

Ze werd op de rode loper vergezeld door Robert Pattinson, die er zacht uitzag in een lange, op film noir geïnspireerde jas. Ze werden op de rode loper vergezeld door hun co-sterren Andy Serkis, Colin Farrell en Paul Dano.

Kravitz werd ook vergezeld door Jason Momoa, die als Aquaman schittert in de DC-films. Hij was eerder getrouwd met Kravitz' moeder, Lisa Bonet, en heeft een sterke band gevormd met Zoe. Hoewel ze eerder dit jaar uit elkaar gingen, gaan er geruchten over een verzoening tussen Bonet en Momoa.

Spreken met Entertainment Tonight, Jason zei: ‘We zijn gewoon zo trots. Lisa kon hier niet zijn, dus we vertegenwoordigen, mij en de baby's. We zijn erg opgewonden om hier gewoon te zijn. … Het is nog steeds familie, weet je?’

The Batman ontvangt lovende recensies

The Batman krijgt al lovende kritieken die de prestaties van Kravitz hebben geprezen. "Kravitz speelt de rol met stiekeme, melk-nippende elegantie", schreef The Independent. Sommige critici noemen het de donkerste, meest sexy Batman-film tot nu toe, terwijl anderen hebben geklaagd dat het te somber is, “Rob is perfect voor deze rol”, vertelde Kravitz aan Variety. "Hij was ongelooflijk. Zijn transformatie was niet van deze wereld. [Directeur] Matt Reeves heeft veel hart, en hij geeft zoveel om deze personages. Ik ben gewoon heel blij dat hij op vakantie kan gaan, want hij verdient het. Ik hoop dat de fans het geweldig vinden, want we hebben hier veel werk in gestoken.”

De op noir geïnspireerde reboot van het populaire DC-personage volgt een jonge Bruce Wayne, die slechts twee jaar bezig is met zijn carrière als misdaadbestrijdende vleermuisdetective. Het heeft geen verband met eerdere Justice League-films en Ben Afflecks kijk op Batman.

Aanbevolen: