Heeft 'Halloween'-ster Jamie Lee Curtis echt haar benen verzekerd?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Halloween'-ster Jamie Lee Curtis echt haar benen verzekerd?
Heeft 'Halloween'-ster Jamie Lee Curtis echt haar benen verzekerd?
Anonim

Hoewel velen van ons genoten van het kijken naar Jamie Lee Curtis in de remake van Freaky Friday uit 2003, herinneren we ons allemaal de getalenteerde actrice in de film Halloween uit 1978. Het is een ongelooflijke ervaring om de ster tiener Laurie Strode te zien spelen. Natuurlijk, de film is een van de beste in het genre, met de gekke kindermoordenaar Michael Myers, een schilderachtige omgeving en geweldige tienerpersonages. Maar mensen houden ook van Halloween vanwege het optreden van Jamie Lee Curtis.

Jamie Lee Curtis' Halloween-salaris was erg klein, maar ze heeft een hoog vermogen en is sinds de eerste film een ongelooflijk succes geworden. Het is leuk om te horen dat de actrice en Kyle Richards een hechte band hebben, en het is erg leuk om te zien hoe ze opnieuw samen optreden in Halloween Kills. Er is ook iets waar fans nieuwsgierig naar zijn: had Jamie Lee Curtis echt haar benen verzekerd? Laten we eens kijken.

Heeft Jamie haar benen echt verzekerd?

Er zijn veel beroemdheden die lichaamsdelen hadden verzekerd… en is Jamie Lee Curtis een van hen?

Jamie Lee Curtis' benen waren verzekerd voor $ 1 miljoen… maar er is meer aan de hand. Het was niet de beslissing van de acteur.

Volgens People.com deed de actrice mee aan reclamecampagnes voor het pantymerk L'eggs en verzekerden ze haar benen.

Er zijn veel andere sterren die hun benen hebben laten verzekeren. Mensen meldden dat de benen van Taylor Swift voor in totaal $ 40 miljoen zijn verzekerd.

Wat betekent het eigenlijk als iemands lichaamsdelen verzekerd zijn? Het is zeker een interessant concept. Volgens Trustedchoice.com betekent dat als iemand gehandicapt is, een litteken of verwonding krijgt, of op een andere manier dat deel van zijn lichaam ruïneert, hij/zij zijn werk lange tijd niet kan doen. Volgens Fox Business zei Amy Danise van Insure.com: Als je kijkt naar het doel van verzekeringen, is het om je financieel te redden in geval van een ramp. Het is bedoeld om een persoon te redden die anders letterlijk ten onder zou gaan als ze die schade of dat verlies hadden. Voor beroemdheden is het echt niet nodig, omdat ze over het algemeen niet verzekerd zijn voor bedragen die ze niet kunnen dekken.”

Het idee om lichaamsdelen te verzekeren bestaat ook al een tijdje. Lovemoney.com meldde dat Bette Davis haar taille had verzekerd voor $ 28.000 (wat nu $ 543.000 zou zijn) in de jaren 1940. Llyod's of London verzekerde ook de benen van Betty Grable en de ster zei: "Er zijn twee redenen waarom ik succesvol ben in de showbusiness en ik sta op beide", aldus Front Row Insurance.

Jamie Mad Some Money van Activia Commercials

Veel mensen herinneren zich waarschijnlijk dat ze Jamie Lee Curtis de hoofdrol zagen spelen in commercials voor het yoghurtmerk Activia.

Jamie Lee Curtis legde uit dat deze Activia-commercials haar hielpen om de balans tussen werk en privéleven te vinden en bij haar gezin te zijn. Dit is geweldig om te horen, aangezien dit iets is waar zoveel mensen mee worstelen.

Volgens Today.com zei de actrice: "Ik doe al heel, heel, heel lang commercials, gedeeltelijk zodat ik die afstand van mijn familie kan verbeteren. Het stelde me in staat om geld te verdienen en blijf thuis."

Toen iemand op Twitter zei dat Jamie Lee Curtis geen geld had en beweerde dat ze geen fan is van horrorfilms, wat suggereerde dat ze in Halloween 2018 moest schitteren, had de actrice het niet. Jamie Lee Curtis twitterde: "Je bent een knorrige geit. Ik heb zeven jaar activia-yoghurt verkocht. Ik was niet blut."

'Halloween' heeft Jamie's leven veranderd

Fans zijn verheugd dat Jamie Lee Curtis in 2018 terugkeerde voor Halloween en dat ze terug is voor de nieuwe film Halloween Kills.

In een interview met Vogue deelde Jamie Lee Curtis dat ze graag zou willen produceren en legde uit: "Ik wil werk nastreven waar ik niet de ster ben en in plaats daarvan een cheerleader worden die artiesten ondersteunt voor de camera."

De ster zei ook dat ze graag weet dat er geld binnenkomt: "De enige keer dat ik ooit heb geweten dat ik geld zou verdienen, was toen ik een contract had om Activia-yoghurt te verkopen; ik wist dat Ik zou X dollar betaald krijgen over een X aantal jaren. Ik ben 62 en ik ben actrice sinds mijn 19e, dus het woord 'freelance' betekent voor mij werkloos."

Jamie Lee Curtis zei dat haar vader en moeder, Janet Leigh en Tony Curtis, moesten stoppen met acteren en dat was echt hartverscheurend: "Mijn ouders konden niet doen waar ze van hielden, en dat kijken maakte me verdrietig, dus ik wilde me gewoon niet zo voelen."

Dit is zo'n interessant perspectief omdat velen van ons aannemen dat beroemdheden altijd het grote geld binnenhalen, maar het is zeker mogelijk dat het werk onstabiel en onzeker aanvoelt.

Het is interessant om te horen dat een bedrijf ooit de benen van Jamie Lee Curtis verzekerde. Fans kijken er zeker naar uit om de actrice te zien in de horrorfilm Halloween Ends uit 2022.

Aanbevolen: