Hoeveel heeft Jamie Lee Curtis verdiend aan alle 'Halloween'-films

Inhoudsopgave:

Hoeveel heeft Jamie Lee Curtis verdiend aan alle 'Halloween'-films
Hoeveel heeft Jamie Lee Curtis verdiend aan alle 'Halloween'-films
Anonim

Jamie Lee Curtis was pas 19 jaar oud toen ze de rol van Laurie Strode kreeg in de originele horrorfilm uit 1978, Halloween. De film werd niet alleen een klassieker, maar we waren allemaal bang voor Michael Myers, ondanks dat het een personage uit pure fictie was. Curtis hernam later haar rol in Halloween II, III, Resurrection en natuurlijk de meest recente Halloween Kills.

Curtis is teruggekeerd naar het grote scherm naast Kyle Richards, die in de originele film met Jamie verscheen, en aangezien Jamie Lee de originele schreeuwkoningin is, is het geen verrassing dat fans dol zijn op de film. De film had Curtis naar het sterrendom gekatapulteerd, omdat het haar debuutrol was, waardoor ze zelf een A-lister werd.

Sindsdien heeft Jamie rollen gespeeld in Freaky Friday, Trading Places en My Girl, om er maar een paar te noemen, waardoor ze een nettowaarde van $ 60 miljoen heeft kunnen vergaren. Dus, met zoveel Halloween-films onder haar riem, vragen fans zich af hoeveel Jamie verdiende aan de filmfranchise, en het zou je verbazen te weten dat het aanvankelijk niet veel was.

'Halloween Kills' doodde de kassa

Toen werd aangekondigd dat Blumhouse Productions Michael Myers terug zou brengen in Halloween Kills, konden fans van de filmfranchise hun opwinding niet bedwingen. Nou, het ging van goed naar geweldig toen werd onthuld dat Jamie Lee Curtis haar rol als Laurie Strode zou hernemen, naast de originele castmate, Kyle Richards, die Lindsey Wallace speelt.

Jamie Lee Curtis en Kyle Richards verschenen allebei in de horrorfilm uit 1978, dus om beide acteurs terug te laten keren naar het grote scherm was een moment dat veel Halloween-fans niet wilden missen. Hoewel de première een heel jaar werd uitgesteld vanwege Covid-19, konden fans eindelijk hun ogen uitkijken naar de film, en het is duidelijk dat deze goed werd ontvangen. Tijdens het weekenddebuut wist Halloween Kills maar liefst $ 50,4 miljoen binnen te halen, wat bewijst dat de franchise het nog steeds heeft.

Hoeveel heeft Jamie Lee Curtis verdiend?

Gezien het kassucces van de film, vragen veel fans zich af hoeveel Jamie Lee Curtis heeft verdiend met het verschijnen in de Halloween-films. Het bleek dat Curtis niet veel verzamelde voor de eerste film, sterker nog, ze verdiende slechts $ 8.000, ondanks dat ze de hoofdrol speelde. Haar salaris werd later verhoogd tot $ 100.000 in Halloween II na de erkenning die de eerste film ontving.

Gelukkig voor Jamie Lee Curtis was het alleen maar hoger. Toen Halloween: H20 tot wasdom kwam, verdiende Jamie een enorm salaris van $ 5 miljoen. In 2002 kwam Halloween Ressurection op het grote scherm, en hoewel Jamie pas in de eerste paar minuten van de film verscheen en eerder werd vermoord dan de fans wilden, slaagde de actrice er toch in om weg te lopen met maar liefst $ 3 miljoen salaris.

Hoewel haar Halloween Kills-salaris niet bekend is gemaakt aan het publiek, geloven velen dat Jamie wegliep met nog eens $ 5 miljoen salaris, met een mogelijke loonsverhoging als de film het goed deed in de bioscoop Gezien de productie begroot op $ 20 miljoen voor Halloween Kills, het is duidelijk dat hun succes aan de kassa wonderen zal doen voor Jamie's bankrekening.

Aanbevolen: