Wie is de echtgenoot van 'The Goldbergs'-ster Wendi McLendon-Covey en wat is zijn taak?

Inhoudsopgave:

Wie is de echtgenoot van 'The Goldbergs'-ster Wendi McLendon-Covey en wat is zijn taak?
Wie is de echtgenoot van 'The Goldbergs'-ster Wendi McLendon-Covey en wat is zijn taak?
Anonim

Wendi McLendon-Covey heeft geen typische reis gehad om succes te vinden in haar acteercarrière. Ze kreeg haar eerste acteeroptreden in 2001 op 32-jarige leeftijd, een punt waarop de meeste mensen het meestal hebben gehaald of helemaal hebben opgegeven.

Zelfs toen stopte ze letterlijk nooit met haar dagelijkse baan tot 2012. Dit was ongeveer op het moment dat ze een hoofdrol kreeg in de sitcom uit de ABC-periode, The Goldbergs. In haar geduldige zoektocht naar succes hielp het waarschijnlijk dat ze getrouwd was met een man die niet alleen in haar geloofde, maar ook begrip had voor de brutale aard van de showbizz.

De actrice en haar man, Greg Covey, zijn nu 25 jaar getrouwd. Ze dankt hem voor het helpen van haar door de moeilijke, onzekere dagen van haar carrière. Maar wie is Gray Covey precies, en wat doet hij?

Beperkte ervaring in de filmindustrie

Wendi heeft naar verluidt Greg voor het eerst ontmoet op het Los Angeles Community College. Ze trouwden in augustus 1996 en zijn sindsdien getrouwd.

Greg heeft enige ervaring - zij het beperkte - achter de schermen in de filmindustrie. Hij heeft een IMDb-profiel, waar hij wordt gecrediteerd als producer in de politieke dramafilm uit 2012, Janeane van Des Moines, geregisseerd door Grace Lee (Barrier Device, American Zombie).

De film, die in mockumentary-stijl werd uitgevoerd, vertelt het verhaal van een fictieve, conservatieve huisvrouw die de voorverkiezingen van de Republikeinse Partij bijwoont om te beslissen op wie ze zal stemmen bij de presidentsverkiezingen van 2012. Ze wordt echter al snel gediagnosticeerd met kanker en haar man komt uit de kast als homo, waardoor de heersende kwesties van het politieke discours een stuk dichter bij huis komen.

Janeane Van De Moines
Janeane Van De Moines

Afgezien van zijn werk in de films, is Greg ook een zelfverklaarde liefhebber van katten, ouderwetse Italiaanse motoren en computercodering. Zijn bio op Instagram luidt: 'Echtgenoot van @wendimclendoncovey - Vintage Italiaanse scooterliefhebber vespa lambretta, cat wrangler cats catdad, code php vb js.'

Van tijd tot tijd plaatst hij ook foto's van klassieke horloges op het sociale-mediaplatform, waar hij het handvat @jivemiguel70 gebruikt.

Af en toe uiting van publieke genegenheid

Zoals veel andere stellen in de showbizz, zijn Wendi en Greg niet vies van af en toe openbare genegenheid; ze sturen elkaar vaak shout-outs op hun sociale media-pagina's.

Toen ze in oktober 2019 haar 50e verjaardag vierde, plaatste hij een schattige foto van haar en een kat op zijn Instagram-pagina. Het ging vergezeld van het bijschrift: 'Ik wil @wendi_mclendon_covey, de liefde van mijn leven, de vrouw die me motiveert om 's ochtends op te staan en mijn beste vriend een gelukkige verjaardag wensen. Ik hou zoveel van je en op naar nog eens 50 jaar!'

Hij was ook aanwezig om zijn vrouw en de rest van het Goldbergs-team te feliciteren in mei 2020, toen ABC de show voor een achtste seizoen verlengde. 'Gefeliciteerd @thegoldbergsabc voor het verlengen van een nieuw seizoen! Ik ben zo trots op mijn mooie vrouw @wendimclendoncovey en de rest van de cast en crew omdat ze dit mogelijk hebben gemaakt', schreef hij, naast een foto van de belangrijkste castleden.

In september van dit jaar plaatste Wendi een jubileumbericht op haar eigen Instagram-pagina: 'Een maand te laat en het wachten waard! Gelukkige verjaardag @jivemiguel70!' De post bevatte ook een foto en video van hen terwijl ze aan het dineren waren in Costa Rica.

Veel geluk

Wendi is net zo trots op haar man als op het feit dat ze niet zomaar een gewone Hollywood-beroemdheid is.

"Ik wilde nooit een van die wanhopige acteurs zijn die wachtten op hun volgende optreden, die misschien iets zouden moeten nemen dat ze niet wilden doen om de huur te betalen. Ik was verantwoordelijk, mijn man en ik hadden geld op de bank", zei ze in een interview in 2018 met het tijdschrift We althsimple. "Al mijn Reno 911-dagen, mijn Lovespring International-dagen, mijn Rules of Engagement-dagen, mijn bruidsmeisjesdagen had ik een baan."

De Goldbergs hebben de familie ongetwijfeld veel geluk gebracht. Desondanks hebben ze weerstand geboden aan de drang om naar Hollywood te verhuizen, zoals de meesten zouden doen. Ze hebben er ook voor gezorgd dat ze niets van het pragmatisme verloren dat hen in de eerste plaats succesvol maakte.

"Een van de dingen die mijn man en ik zijn gaan doen, is investeren in onroerend goed. We wonen in Long Beach, dat een stuk goedkoper is dan L. A., maar ik ben hier opgegroeid en ga nooit weg", zegt ze. drong aan. "We hebben nu vier huurwoningen en ik sta te popelen om er nog meer te kopen. Ik wil mijn geld niet overleven. Dus je moet zaadjes blijven zaaien."

Aanbevolen: