Wat zijn de geruchten over het huwelijk van prinses Charlene en echtgenoot prins Albert van Monaco?

Inhoudsopgave:

Wat zijn de geruchten over het huwelijk van prinses Charlene en echtgenoot prins Albert van Monaco?
Wat zijn de geruchten over het huwelijk van prinses Charlene en echtgenoot prins Albert van Monaco?
Anonim

Monaco is een plaats van ongelooflijke glamour en rijkdom, vol plezier, schoonheid en kansen. Maar voor Prinses Charlene, echtgenote van regerend vorst Prins Albert II, voelt het kleine vorstendom misschien veel minder uitnodigend aan. Sinds de vroegste dagen van haar huwelijk met Albert, in 2011, is de roddelpers bezig met verhalen over vermeende moeilijkheden in de koninklijke relatie en over Charlene's diepe ongeluk. De geruchten zijn de laatste tijd alleen maar sterker geworden, na het onverklaarbare verblijf van drie maanden van de prinses in Zuid-Afrika, haar dramatische verandering in uiterlijk en zichtbare kilheid jegens haar man tijdens openbare verlovingen.

Dus wat zijn de geruchten over het huwelijk van dit mysterieuze stel? Is er enige basis voor, en gaat het paar echt op echtscheiding af? Laten we het bewijs eens doornemen.

6 Er was al drama voor hun huwelijk

Charlene, 43, die oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt, had voorafgaand aan haar huwelijk een succesvolle zwemcarrière - ze won medailles op de Commonwe alth en All-Africa Games. Haar leven veranderde echter in 2000, toen ze haar toekomstige echtgenoot ontmoette tijdens een zwemwedstrijd in Monaco. Het paar ging een aantal jaren rustig met elkaar uit voordat ze hun eerste officiële openbare uitstapjes samen maakten rond 2006, en kondigden hun verloving aan in 2010, waarbij Charlene een prachtige diamanten verlovingsring droeg.

Alles leek echter niet goed, aangezien het gerucht gaat dat de hofprinses niet één maar drie ontsnappingspogingen heeft gedaan voor de bruiloft. Ten eerste toen ze in mei naar Parijs reisde om haar trouwjurk te passen en blijkbaar 'toevlucht zocht' in de ambassade van haar land in de Franse hoofdstad. Charlene deed haar tweede poging tijdens de Grand Prix van de Formule 1 van Monaco. Haar derde en laatste poging gebeurde kort voor de bruiloft, toen ze via de helikopterdienst tussen Monaco en Frankrijk naar het vliegveld van Nice probeerde te komen. Charlene's paspoort werd naar verluidt in beslag genomen en ze was gedwongen om door te gaan met het huwelijk.

5 Er waren tranen op de bruiloft - maar geen gelukkige

artikel-2362899-1ACF228D000005DC-567_634x459
artikel-2362899-1ACF228D000005DC-567_634x459

Veel bruiden huilen tranen van vreugde op hun trouwdag, maar voor Charlene waren de tranen niet vreugdevol. De voormalige zwemmer werd beroemd gefotografeerd in tranen tijdens de ceremonie, huilend bij het altaar terwijl haar bruidegom zwijgend toekeek. De ongemakkelijke balkonkus achteraf leek de geruchten alleen maar te bevestigen - dit was verre van een liefdesmatch.

Er wordt aangenomen dat het paar tot een 'overeenkomst' kwam over het huwelijk - door te gaan met het 'schijnhuwelijk' om af te leiden van geruchten over Albert die een ander onwettig kind zou verwekken tijdens hun relatie. Playboy-prins Albert, 63, heeft al verschillende erkende onwettige kinderen, waaronder de zesjarige zoon Alexandre van voormalig stewardess Nicole Coste, en de 19-jarige dochter Jazmin met de Amerikaanse makelaar Tamara Rotolo.

4 Een moeilijke alliantie

Sinds hun huwelijk hebben Charlene en Albert geprobeerd hun huwelijk te laten slagen door de wettige erfgenamen prins Jacques en prinses Gabriella, beide 6, voort te brengen en een positief imago bij het publiek te behouden, regelmatig openbare afspraken te maken en ook romantische video's te plaatsen en afbeeldingen van de twee op hun Instagram-pagina.

Maar de ongemakkelijke wapenstilstand heeft nog steeds zijn barsten vertoond, en de spanning van het opvoeren van de gelukkige vertoning is zeker te zien - het werd steeds duidelijker tijdens hun tien jaar huwelijk. Bronnen zeggen inderdaad dat het paar 'gescheiden levens' leidt - nauwelijks tijd samen doorbrengt en zich in plaats daarvan stort op hun liefdadigheidswerk en andere bezigheden.

Inwoners van Monaco beginnen de geruchten serieus te nemen, met beschuldigingen die beginnen te verschijnen in gerenommeerde tijdschriften en het publieke debat betreden.

3 Ontsnap naar Zuid-Afrika

In wat een steeds vreemder en verwarrender huwelijk wordt vanuit het perspectief van een buitenstaander, namen de zaken eerder dit jaar een nog vreemdere wending toen Charlene Monaco verliet voor Zuid-Afrika op een natuurbehoudsreis. Haar terugkeer werd uitgesteld vanwege een vermeende oorontsteking, waarvoor de prinses geopereerd moest worden en een verlengd ziekenhuisverblijf nodig had, waardoor ze de twee grootste feesttenten van het seizoen in Monaco, de Grand Prix en het Rode Kruisbal, moest missen, en haar tien- jaar huwelijksverjaardag.

Maar er gaan geruchten dat Charlene met opzet kampeert in haar geboorteland en weigert terug te keren naar Monaco. Albert en de kinderen kwamen haar vorige week bezoeken in Zuid-Afrika en probeerden een verenigd front te vormen door zeer 'geposeerde' foto's op Instagram te plaatsen in een poging het publiek ervan te overtuigen dat ze gelukkig herenigd waren. Niemand lijkt echter erg overtuigd en de zeer geforceerde uitstraling van de beelden heeft de roddels alleen maar aangewakkerd.

2 Charlene heeft de spanning al laten zien

In januari debuteerde Charlene met een schokkende nieuwe look - een "halve havik" (in haar eigen woorden) kapsel dat fans schokte en een gemengde reactie kreeg. De punk-rockstijl, die half geschoren is met een langere bovenkant, oogstte kritiek vanwege zijn 'onkoninklijke' look - maar veroorzaakte ook bezorgdheid over de geestelijke gezondheid van Charlene, waarbij sommige fans zich afvroegen of deze dramatische verandering een soort van 'schreeuw om hulp' van de verontruste prinses, symptomatisch voor een verlangen om voor zichzelf op te komen of het koninklijk protocol aan te vechten, of zelfs een teken van mentale nood.

Hare Doorluchtigheid zag er de afgelopen maanden ook moe en gespannen uit, ze zag er vaak moe en emotioneel uit en worstelde om te herstellen van haar ziekte.

1 Albert slaat terug tegen de geruchten

Het paar zweeg meestal over de geruchten rond hun huwelijk en koos ervoor om in plaats daarvan een positieve publieke indruk te maken. Maar dit veranderde onlangs, toen prins Albert ervoor koos om met het tijdschrift People te spreken om de roddels aan te pakken.

De prins verklaarde dat hij "geschokt" was door de geruchten, en toen hem werd gevraagd naar de vermeende onderduiking van Charlene in Zuid-Afrika, zei hij: "Ze verliet Monaco niet in een opwelling! Ze ging niet weg omdat ze boos was op ik of iemand anders. Ze ging naar Zuid-Afrika om het werk van haar Stichting daar te herzien en om wat tijd vrij te nemen met haar broer en een paar vrienden."

"Het zou maar een verblijf van een week zijn, maximaal 10 dagen, en [ze is er nu nog] omdat ze deze infectie had, ontstonden al deze medische complicaties. Ze ging niet in ballingschap. absoluut gewoon een medisch probleem dat behandeld moest worden,' drong hij aan.

In reactie op geruchten dat hun huwelijk hapert, verklaarde hij: "Ik concentreerde me op het zorgen voor de kinderen. En ik dacht dat het waarschijnlijk zou verdwijnen. Weet je, als je probeert om alles te beantwoorden wat eruit komt dan ben je constant aan het [reageren], je verspilt je tijd."

"Natuurlijk beïnvloedt het [de geruchten] haar, natuurlijk raakt het mij. Het verkeerd lezen van gebeurtenissen is altijd schadelijk… We zijn een gemakkelijk doelwit, gemakkelijk geraakt, omdat we veel in de publieke belangstelling staan."

Aanbevolen: