Wie is Will Forte's baby mama, en wat is haar taak?

Inhoudsopgave:

Wie is Will Forte's baby mama, en wat is haar taak?
Wie is Will Forte's baby mama, en wat is haar taak?
Anonim

Blijkbaar was het niet genoeg voor Will Forte om te schitteren in een film genaamd Baby Mama. Hij moest het ook zelf ervaren.

Forte is misschien wel een van de meest onderschatte SNL-castleden, maar hij zal geen onderschatte vader zijn. Hij verwelkomde net zijn eerste kind, een dochter genaamd Zoe, met zijn baby mama-vriendin, Olivia Modling, met wie hij sinds 2019 verloofd is. Terwijl Forte jongleert met zijn succesvolle post-SNL-carrière, moet hij jongleren met het eerste ouderschap.

Maar wie is Olivia Modling precies, en zullen zij en Forte ooit in het huwelijksbootje stappen? Dit is wat we weten over de wederhelft van de komiek en hun relatie.

Wie is Will Forte?

Forte betrad de comedywereld toen hij het stripboek 101 Things to Absoluut niet Doen als je een Chick wilde maken, wat hem later zijn eerste schrijfoptreden op The Jenny McCarthy Show opleverde.

Vanaf daar werkte hij negen maanden voor David Letterman, maar werd ontslagen. Na vele starts en stops begon Forte met succes te schrijven voor 3rd Rock from the Sun en That '70s Show. Tijdens het optreden met Groundlings' Main Company, een komediegroep, werd hij opgemerkt door Lorne Michaels, de maker van SNL, die hem uitnodigde om auditie te doen voor SNL. Hij verscheen op de show van 2002 tot 2010.

Die eerdere jaren van de beroemde comedyshow op de late avond waren in veel opzichten een uitdaging voor Forte. Ten eerste moest hij extreme plankenkoorts overwinnen en het onvermogen om schetsen te begrijpen die hij niet schreef. Ten tweede moest hij na zo lang schrijven snel opnieuw leren handelen. Hij werd populair door zich voor te doen als president George W. Bush, maar zijn bekendste personage was MacGruber, voor wie hij en Michaels uiteindelijk een film maakten in 2010.

In 2004 maakte hij zijn filmdebuut in Around the World in 80 Days en in 2008 speelde hij in de komedie Baby Mama van Amy Poehler en Tina Fey. Sindsdien is hij verschenen in meer dan honderd televisieshows en films, waaronder zijn eigen show, The Last Man on Earth. Hij heeft ook heel veel stemwerk gedaan voor verschillende projecten, waaronder zijn meest recente, HouseBroken en No Activity.

Wie is Forte's baby mama?

Modling lijkt niet veel online aanwezig te zijn, dus er is niet veel over haar bekend. Haar Instagram is privé en er zijn slechts vier berichten. Haar Twitter is iets inzichtelijker, maar niet veel. Ze retweet verschillende dingen en praat over dromen, maar niets over haar privéleven en zeker niets over haar leven met Forte.

Volgens haar LinkedIn-account heeft Modling een aantal banen. Ze is bestuurslid bij de Boys & Girls Club van Venetië en werkt in de verkoop bij Imagine Marketing. Gossip Gist zegt dat ze uit Californië komt en een graad heeft behaald aan de Universiteit van Alabama. People meldt dat ze werkt op de afdeling verkoop en merkpartnerschappen bij SGE Worldwide. Maar dat is alles wat we over haar kunnen ontdekken.

Omdat we een niet-beroemd persoon zijn die uitgaat met een relatief beroemd persoon, kunnen we haar niet kwalijk nemen dat ze een beetje privacy wil.

Hoe heeft Modling Forte ontmoet?

De eerste keer dat we ooit van Olivia Modling hoorden, was toen haar verloving met Forte werd aangekondigd in april 2020. Een bron vertelde People dat het paar elkaar ontmoette op een feestje in 2018 en al snel serieus werd in 2019.

De bron vertelde dat Modling een paar maanden later naar Forte's huis verhuisde. Toen ze zich tijdens de feestdagen in 2019 verloofden, zetten ze weer een belangrijke stap in hun relatie.

Ze slaagden erin hun blije nieuws voor zichzelf, goede vrienden en familie te houden totdat Forte's vader, Reb Forte, het nieuws in april 2020 onthulde. Forte verscheen op ABC's Who Wants to Be a Millionaire, spelend voor een goed doel genaamd het Pangea Network, en schakelde zijn vader in voor advies.

Toen onthulde Reb dat zijn zoon verloofd was. "Mijn volledige naam is Orville Willis Forte III," zei Reb nadat gastheer Jimmy Kimmel naar zijn naam had gevraagd.

"Hij is Orville Willis Forte IV," vervolgde hij, wijzend naar Forte. "Hij is momenteel verloofd en zegt dat als hij een jongen heeft, ze het er allebei over eens zijn; het is een mogelijkheid dat het Orville Willis Forte V zou zijn. Geen beslissing, maar een mogelijkheid."

Waarom werd Forte verliefd op Modling?

In december 2019 plaatste Forte's The Last Man On Earth-collega Mary Steenburgen een foto van Forte en Modling samen met de opmerking: "Als een van je geliefden zijn zielsverwant vindt."

"Ik heb eindelijk mijn Ted Danson gevonden", reageerde Forte op de post van hem en zijn verloofde die bijpassende lama-pyjama's droegen.

In gesprek met Extra zei Forte dat het de ultieme pre-huwelijkstest was, omdat we met Modling door lockdown moesten gaan. Maar ze hebben het overleefd en gaan gelukkig nog steeds trouwen.

"Het bewijst echt dat ik bij de juiste persoon ben, want ze heeft de patiënten van een heilige," zei Forte.

Hun dochter kwam voor op schema

Helaas voor Forte's vader was zijn kleinkind geen jongen, en dus ook niet de vijfde Orville Willis Forte omdat Modling en Forte in februari een dochter verwelkomden met de naam Zoe.

Forte straalde toen hij op Conan de geboorte van zijn dochter aankondigde. "Ik heb net een baby gekregen - nou ja, mijn verloofde Olivia heeft net een baby gekregen," zei Forte, "Precies zeven weken geleden, 15 februari. … We houden van haar. Ze werd bevallen door een dokter genaamd Dr. Rad."

Forte grapte later dat hij Zoe's eerste luier voor sentimentele doeleinden in een specimenzak had bewaard. Modling noemde hem grof omdat hij het hield, maar Forte zei dat hij het hield voor het geval Zoe 'de eerste president van Mars zou worden'. Het klinkt als iets wat Forte zou doen. Forte vertelde later Seth Meyers op Late Night dat het tot nu toe de beste is om Zoe's ouder te zijn.

"Er waren een paar enge tijden, want toen ze voor het eerst naar buiten kwam, leek ze nogal op mij, en dat was een angst die de hele familie had", grapte Forte."En toen begon ze over te schakelen op het uiterlijk van haar moeder, wat volgens mij een goed voorteken is voor haar langetermijnvooruitzichten voor uiterlijk en zo."

Forte is misschien voor het eerst ouder op 50-jarige leeftijd, maar we denken dat hij zoveel plezier zal hebben met zijn dochter, zelfs als ze arriveerde voordat haar ouders in het huwelijksbootje konden stappen. Modling lijkt ook een grappig bot te hebben omdat ze Forte een hoodie heeft gemaakt met de tekst: "Papa of Opa." Hoe dan ook, Forte zal zijn handen vol hebben aan het jongleren met baby Zoe, zijn nieuwe Netflix-serie Sweet Tooth en het filmen van de MacGruber-serie. We hebben vertrouwen in hem.

Aanbevolen: