De echte reden waarom KJ Apa zei dat zijn 'Riverdale'-rol voelde alsof hij in de gevangenis zat

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom KJ Apa zei dat zijn 'Riverdale'-rol voelde alsof hij in de gevangenis zat
De echte reden waarom KJ Apa zei dat zijn 'Riverdale'-rol voelde alsof hij in de gevangenis zat
Anonim

KJ Apa, 24, werd beroemd in 2016 toen hij werd gecast als Archie Andrews in de CW-serie Riverdale. Vijf jaar later zijn hij en het Franse modelvriendin Clara Belly, 27, nu ouders van een zoontje genaamd Sasha Vai Keneti Apa. Onlangs bestempeld als een DILF, is het duidelijk dat de Nieuw-Zeelandse acteur veel is gegroeid sinds het tienerdrama werd uitgezonden. Het was dus geen verrassing toen hij het werken in Riverdale beschreef als "het gevoel alsof ik veel in de gevangenis zit", in vergelijking met zijn volwassen rol in de controversiële pandemische thriller Songbird.

Sommige fans dachten dat hij ondankbaar was sinds de show praktisch zijn carrière lanceerde samen met zijn co-sterren, Camila Mendes, 27, Madelaine Petsch, 27, Cole Sprouse, 29, en Lili Reinhart, 25, die eerder maakte dezelfde vergelijkingen over het werken aan het CW-drama. Dit is de echte reden waarom Apa Riverdale vergeleek met gevangenschap en waarom Reinhart het met hem eens is.

Waarom KJ Apa het gevoel had in de gevangenis te zitten in 'Riverdale'

In een Interview Magazin e chat met Demi Moore, 58 - zijn co-ster in Songbird - opende Apa over het gevoel "zo vrij" te zijn bij het maken van een film die heel anders is dan Riverdale. "Ik weet niet hoe het voor jou was, maar ik herinner me dat ik dacht dat de film ofwel heel goed of heel slecht zou worden", vertelde de acteur aan Moore over het overwegen van de COVID-19-film. "Vanwege de toestand van de wereld en hoe we werden gedwongen om te schieten tijdens COVID. Jij en al deze geweldige mensen waren gehecht en ik dacht: 'F --- het. Laten we het proberen.'"

"Ik had geen idee waar ik aan begon", antwoordde Moore. "Het was geen grote rol, maar daar ging het ook niet echt om. Het ging om het avontuur." Apa sprak ook zijn dankbaarheid uit voor het feit dat hij ondanks de terugslag in de film werd gecast."Ik voelde me zo vrij toen ik uit een show kwam waar ik het gevoel heb dat ik vaak in de gevangenis zit", zei de Dead Reckoning-ster van het werken aan Riverdale. "Er zijn zoveel beperkingen op wat ik wel en niet kan doen. Met dit personage was het als, 'Wauw, dit is hoe het is om mezelf echt op een natuurlijke manier uit te drukken.' Ik zat niet onder de make-up of haarproducten. Ik had lang haar en een baard. Ik voelde me gewoon vrij."

De G. I. Jane-actrice voelde met hem mee en zei dat ze "kan zien hoe het spelen van een personage dat is gebaseerd op een stripboek met een specifiek kader zou komen." Als iemand die haar haar en lichaamsbouw tijdens haar carrière drastisch heeft veranderd, voelt Moore zeker voor de jonge acteur. "Er is zoveel druk geweest om Archie te spelen", voegde Apa eraan toe. "Ik ben zo dankbaar voor de show en het succes ervan, maar tegelijkertijd gaat er veel bagage mee naar dat succes." Inderdaad, Apa's vergelijking van Riverdale met de gevangenis werd 'in overweldigende mate versterkt', zoals Moore zei over hoe moeilijk het is om een beroemdheid te zijn 'in een tijd van sociale media."

Lili Reinhart vergeleek 'Riverdale' ook met gevangenis

Met in de hoofdrol Betty Cooper in Riverdale vergeleek Reinhart het filmen van Riverdale ook met gevangenschap. Het was in september 2020 toen de cast tot december afleveringen in Canada moest opnemen zonder pauzes. "Ik voel me echt een gevangene, ik ga weer aan het werk, want ik kan Canada niet verlaten", vertelde Reinhart aan Nylon Magazine. "Dat voelt niet goed. Je kunt niet naar huis gaan voor Thanksgiving, je familie niet bezoeken. Niemand kan je komen bezoeken tenzij ze twee weken in quarantaine gaan. Het voelt gewoon f-----."

In het geval van de Chemical Hearts-actrice werd ze meteen geroepen omdat ze toondoof was. Veel mensen hebben in deze tijd veel moeilijkere uitdagingen doorstaan. Reinhart had in ieder geval het geluk nog aan het werk te zijn, terwijl velen door de crisis hun baan zijn kwijtgeraakt. Serieus, beroemdheden zouden gewoon moeten stoppen met het maken van gevangenisvergelijkingen. Zo kreeg Ellen DeGeneres, 63, in april 2020 ook te maken met terugslag omdat ze zei dat quarantaine in haar huis van miljoenen dollars was als "in de gevangenis zitten"."

Wat KJ Apa momenteel voelt over 'Riverdale'

Zoals Apa zei, hij is dankbaar dat hij deel uitmaakt van Riverdale. Hij is door de jaren heen gewoon de serie ontgroeid en is waarschijnlijk nieuwsgierig om zijn assortiment te verkennen. "Ik heb het gevoel dat de enige mensen met wie ik over mijn problemen kan praten, mijn costars zijn, de mensen die zich echt met mij kunnen identificeren", legt de acteur uit. "Cole [Sprouse, die Jughead Jones speelt] is een geweldig persoon om op de set te hebben, omdat hij dit al zijn hele leven doet. Ik probeer het vanuit het perspectief van een fan te bekijken om te begrijpen hoe ze denken. Maar er zijn momenten waarop Ik heb zoiets van, 'Wauw, ze hebben echt geen idee dat we echte mensen zijn. Ze kunnen ons niet scheiden van onze personages.'"

De Last Summer-acteur besprak ook hoe zijn meningen gemakkelijk tegen hem worden gebruikt vanwege zijn bekendheid. "Dat heb je in andere beroepen niet", zei hij. "Je ontleedt niet het leven van een bouwer en begint niet te oordelen over de beslissingen die hij in zijn leven neemt met zijn vrouw en kinderen. Als acteur word ik op alles beoordeeld: mijn politieke mening, mijn mening over drugs, mijn mening over de mensen met wie ik wil zijn. Alles. Het is iets waar ik mee in het reine moest komen." Nou, het hoort allemaal bij het territorium.

Aanbevolen: