Gwyneth P altrow zei dat hij Robert Downey Jr. kuste: 'Voelde me niet goed

Inhoudsopgave:

Gwyneth P altrow zei dat hij Robert Downey Jr. kuste: 'Voelde me niet goed
Gwyneth P altrow zei dat hij Robert Downey Jr. kuste: 'Voelde me niet goed
Anonim

Goop-oprichter, Gwyneth P altrow en Sherlock Holmes-ster, Robert Downey Jr. hebben verschillende keren samengewerkt in het Marvel Cinematic Universe.

Met hun geweldige chemie op het scherm kunnen fans niet anders dan zich afvragen wat de ware aard van hun relatie is. Dit is alles wat de mede-sterren van Iron Man over elkaar hebben gezegd.

Gwyneth P altrow & Robert Downey Jr. zijn 'levenslange' vrienden

P altrow sprak met People in 10 in 2021 en zei dat ze een "levenslange" vriendschap met Downey Jr ontwikkelde door de jaren dat ze samenwerkten.

"Mijn relatie met Robert Downey Jr., die duidelijk werd gesmeed door alle Iron Man- en Avengers-films, "legde ze uit. "Ik heb het gevoel dat ik een ongelooflijke, levenslange, inspirerende partner en vriend heb kunnen vinden." Het duo ontmoette elkaar voor het eerst in de jaren '90 tijdens een film Destijds was P altrow niet zo enthousiast over uitgaan met de Dolittle-ster.

Downey onthulde dat een wederzijdse vriend hem had gebeld nadat hij de actrice The Shallow Hal had ontmoet. "Ze dacht: 'Wat is er mis met hem? Wie is deze man?'", herinnerde de acteur zich tijdens een interview in 2013 met Associated Press. "Ze belde hem op met de vraag of het in wezen slecht zou zijn voor haar reputatie om met mij om te gaan." P altrow zei echter dat het niet precies was hoe het gesprek verliep. Ze maakte zich destijds alleen maar zorgen over zijn "wilde" reputatie.

De Sympathizer-ster worstelde met een drugsverslaving en werd zelfs veroordeeld voor bezit van heroïne, cocaïne en een gelost.357 Magnum-pistool in 1996. In 1999 werd hij veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf na het overtreden van zijn proeftijd. "Hij was echt wild en ik was erg naïef", vertelde P altrow. "Ik wierp meteen een glans op hem. … Toen verdween hij een tijdje van de radar." Downey voegde eraan toe dat ze "daarbuiten de ene hit na de andere uithaalde, en ik werd ergens opgesloten in een badkamer. Het zij zo. Het leven is mooi."

Gwyneth P altrow is de door vrouwen goedgekeurde 'Free Pass' van Robert Downey Jr

In 2016 vertelde Downey aan Howard Stern dat zijn vrouw Susan Downey hem een "gratis pas" gaf als het op P altrow aankomt. "Mijn gratis pas is, omdat zij en Susan zulke goede vrienden zijn, P altrow is", zei de acteur.

"Ik moet haar terug krijgen in [Marvel]-films zodat ik weer met haar op het scherm kan vrijen!" Toen de gastheer vroeg of de vrouw van de acteur ooit jaloers werd op zijn romance op het scherm met zijn Avengers-co-ster, grapte Downey: "Het kan haar niets schelen!" Hij verduidelijkte echter dat "free pass" helemaal niet hetzelfde is als "hall pass" en dat het alleen beperkt is tot kusjes op de camera.

"Je vrouw zegt dat je een vrije pas hebt om bij Gwyneth P altrow te zijn?" Vroeg Stern, waarop Downey antwoordde: "Nee, ik bedoel, als we een gok wagen!" Toen hem werd gevraagd of hij ooit zijn exen op Facebook controleerde, zei de acteur: "Ik niet. Ik ben heel gelukkig getrouwd."

De acteur ontmoette zijn vrouw, toen Susan Levin, voor het eerst in 2003 op de set van Gothika. Het was haar full-credit baan als producer. Maar sinds 1999 werkte ze al als vice-president productie bij Silver Pictures.

Toen haar werd gevraagd of ze Downey voor het eerst ontmoette, zei ze: "Het belangrijkste dat ik me herinner van het ontmoeten van hem was dat ik dacht hoe vreemd hij was."

Snel vooruit naar november 2003, ging de acteur op één knie zitten, de avond voor de 30e verjaardag van de producer. Ze trouwden in augustus 2005 en verwelkomden zeven jaar later hun eerste zoon, Exton Elias Downey. In 2014 verwelkomden ze hun dochter Avri Roel. Levin is ook een stiefmoeder van Downey's eerste zoon uit zijn eerste huwelijk, Indio Falconer Downey, 28.

Gwyneth P altrow zei dat het kussen van Robert Downey Jr. 'zoals het kussen van mijn broer' is

In een aflevering van The Goop Podcast vertelde P altrow over haar ongemakkelijke kusscènes met Downey. "Met Robert, toen ik hem kuste en ik dacht: 'Je maakt een grapje. Dit is letterlijk alsof je mijn [broer] kust'," vertelde ze haar gast, Kate Hudson.

In 2010 gaf RDJ ook toe dat dit een van de vreemdste momenten in hun vriendschap was.

"Ze zei… ik wist niet wat ik aan het doen was, zoals: 'Het voelde niet goed'", zei de acteur over hun eerste kus op het scherm. "En ik zei: 'Weet je wat? Ten eerste zijn we allemaal vrienden, dus wat eng zou zijn als ik helemaal sexy tegen je zou overkomen terwijl we aan het fotograferen waren - wat ik trouwens heb gedaan in films en het schrikt ze af! Dus waarom zou ik je griezelen?'"

Maar alles kwam goed. Tegenwoordig beschouwt P altrow Downey als 'een van mijn beste vrienden'.

Aanbevolen: