De echte reden waarom Foppe niet in de 'Harry Potter'-films zat

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Foppe niet in de 'Harry Potter'-films zat
De echte reden waarom Foppe niet in de 'Harry Potter'-films zat
Anonim

Soms wordt een favoriet boek verfilmd en is het resultaat gewoon niet zo geweldig. Maar Harry Potter fans zijn zeker enthousiast over de filmfranchise, aangezien de acht films deze geliefde personages op een spannende en oprechte manier tot leven brengen.

Fans praten graag over de ins en outs van de boeken en films, van de betekenis van Harry Potter's verjaardag tot enkele van de veranderingen die plaatsvonden toen J. K. Rowlings romans werden verfilmd. Fans merkten dat het personage Foppe ontbrak in de films en ze hebben er veel vragen over. Blijf lezen om erachter te komen waarom Foppe niet in de Harry Potter-films zat.

Waarom Foppe uit de Harry Potter-films is geknipt

Fans horen graag over de huidige werkprojecten van de Harry Potter-cast, maar niet elk personage uit de boekenreeks haalde de filmfranchise.

Het blijkt dat Rik Mayall werd gecast en zelfs zijn rol in Foppe The Ghost filmde, maar toen werd Foppe verwijderd uit een Harry Potter-film.

The Independent meldde dat nadat Rik Mayall in 2014 was overleden, mensen een video vonden waarin hij vertelde over het filmen van Harry Potter & The Philosopher's Stone. Hij zei: "Ik deed het, ik ging en deed het verdomme. Ik speelde de rol van Foppe in Harry Potter."

Rik Mayall legde uit dat hij vond dat de film niet goed was, dus hij was oké dat hij er niet in zat: "met respect…nee, met helemaal geen respect…de film was s t." Hij zei dat hij zijn salaris toch kreeg: "Ik ging naar huis en ik kreeg het geld - aanzienlijk. Een maand later zeiden ze: 'Rik, sorry hiervoor, je zit niet in de film.' Maar ik kreeg nog steeds de geld. Dus dat was de meest opwindende film die ik ooit heb gemaakt", aangezien hij niet in de film belandde. Hij voegde eraan toe: "Fantastisch."

Hoewel Rik Mayall het niet erg vond dat hij niet in de film zat, zouden sommige fans willen dat Foppe erbij was geweest. Reddit-gebruiker jamieherooftime deelde in een thread: "Eerlijk gezegd denk ik niet dat er een excuus is om Foppe weg te laten uit de films. Hij was een van de grappigste personages in de boeken en hij voegde echt diepte toe aan de wereld van Harry Potter."

Chris Colombus wenste dat Foppe in de film zat: volgens The Wrap zei de regisseur dat er een versie van de film is die drie uur duurt en hij wilde dat mensen die zouden zien. De directeur legde uit: “Ik zou ook. We moeten Foppe terug in de film plaatsen, die uit de film is geknipt!”

Wie is de 'Harry Potter'-personage Foppe?

Foppe de klopgeest is een van de interessantste Harry Potter-personages.

Volgens Harry Potter Wiki begon hij zijn tijd op Hogwarts in c. 993. Hij staat erom bekend dat hij niets goeds heeft gedaan, wat bijdraagt aan het drama van het verhaal. Bovenal v alt Foppe op omdat hij gezien kan worden, maar hij kan zichzelf ook onzichtbaar maken als dat nodig is.

Een van zijn beroemdste momenten vond plaats tijdens het academiejaar 1994 en 1995 toen iedereen aan het genieten was van hun back-to-school ma altijd en hij waterballonnen op hen gooide. Argus Vilder zei tegen Sneep: "Het is Foppe, professor! Hij gooide dit ei van de trap."

Het jaar daarop leerde Harry Verweer tegen de Zwarte Kunsten en Harry was geïrriteerd toen hij Foppe in de gang zag.

Hoe was de carrière van Rik Mayall?

Rik Mayall is vooral bekend van zijn optreden in de Britse sitcom The Young Ones. Hij speelde het personage Rick gedurende de twee seizoenen van de show.

De show gaat over studenten die samenwonen in Londen.

Toen Rik 48 jaar oud was, beantwoordde hij enkele vragen in The Guardian en vertelde hij over zijn liefde voor zijn acteer- en komiekcarrière. Rik zei: "Ik heb geen buitenleven. Zie dit als pretentieus als je wilt, maar ik zie mezelf als een kunstenaar, zoals Picasso 's ochtends opstaat en een beetje schildert, dus ik ga doen wat ik doe tot ik sterf."

Rik Mayall werd beroemd door zijn optreden in The Comedy Store in Londen en The Standard meldde dat hij daar in 1979 grappen begon te vertellen. Hij en Adrian Edmondson waren toen nog maar 21 jaar oud.

Hello Magazine meldde dat Rik ging hardlopen en toen hij thuiskwam, kreeg hij een 'acute hartaanval'. Zijn vrouw Barbara zei: "We hebben altijd geweten dat Rik erg geliefd was, maar we zijn allemaal overweldigd door zovelen die ons in ons verdriet vergezellen."

Hoewel Harry Potter-fans verdrietig waren om Foppe niet in de films te zien, is hij in ieder geval nog steeds een belangrijk onderdeel van de franchise, en fans kunnen alles over hem lezen in de boeken.

Aanbevolen: