Nieuwe 'Stranger Things'-trailer laat zien wat je kunt verwachten buiten de omgekeerde wereld

Inhoudsopgave:

Nieuwe 'Stranger Things'-trailer laat zien wat je kunt verwachten buiten de omgekeerde wereld
Nieuwe 'Stranger Things'-trailer laat zien wat je kunt verwachten buiten de omgekeerde wereld
Anonim

Eleven schrijft een brief over haar nieuwe leven in Californië, en dat zij en Mike de beste voorjaarsvakantie ooit zullen hebben.

Fans van de hitshow Stranger Things hebben nu iets anders te vieren dan Stranger Things Day. Netflix heeft vanmorgen een nieuwe trailer uitgebracht die de levens van Eleven (Millie Bobby Brown) en Will (Noah Schnapp) op school laat zien, met een voice-over van de brief van Eleven aan Mike (Finn Wolfhard). De trailer toonde ook aanwijzingen van de actiescènes die overal plaatsvinden, behalve in Upside Down.

Joyce (Winona Ryder) en Jonathan (Charlie Heaton) verschijnen ook in de trailer, hoewel hun nieuwe leven onduidelijk lijkt. Er wordt echter een kort fragment getoond van het nieuwe personage Argyle (Eduardo Franco), die Jonathans beste vriend zal zijn.

Naast de aankondiging van seizoen vier, is dit de vijfde trailer die Netflix heeft uitgebracht om de show te promoten. De vorige trailers toonden seizoensverhaallijnen, alle prominente castleden en de bevestiging dat Jim Hopper (David Harbour) nog steeds in leven is na de finale van seizoen drie.

Viering StrangerThingsDay

Kort na het uitbrengen van de trailer voegde het Twitter-account van Stranger Things zich bij het feest en plaatste een tweet met de hashtag strangerthingsday ter ere van de leuke dag. Gebruikers hebben op de tweet gereageerd met antwoorden van het Byers-huis, waar Max (Sadie Sink) ook is. De meeste tweets zijn echter afkomstig van fans die Hopper willen zien, en de bromance van Steve (Joe Keery) en Dustin (Gaten Matarazzo).

Hoewel de show in première ging in juli 2016, vindt Stranger Things Day plaats op 6 november omdat Will Byers op die datum vermist werd in seizoen één. De verdwijning van het personage was het middelpunt van seizoen één en creëerde het middelpunt van seizoen twee. Na de verlenging voor seizoen twee, werd Schnapp al snel een vast castlid, met zijn personage Will Byers als het derde meest sympathieke Stranger Things-personage op Screen Rant.

Sterren verschijnen in seizoen vier

Andere acteurs dan Franco zijn Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn en Brett Gelman, die al sinds seizoen twee in de show zit. De beruchte Freddy Krueger-portrettist Robert Englund zal ook een terugkerende rol hebben, maar het is niet bekend in hoeveel afleveringen hij te zien zal zijn.

Seizoen vier is langverwacht sinds de finale van seizoen drie in 2019. De productie begon in februari 2020 in Litouwen, voordat het werd stopgezet vanwege de COVID-19-pandemie. Het werd hervat in september 2020 in Georgië en er werd bevestigd dat het in september 2021 was afgerond. Het seizoen gaat in première in 2022 en de hele serie is momenteel beschikbaar om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: