Dit is wat je kunt verwachten van het Mandalorian seizoen 2

Inhoudsopgave:

Dit is wat je kunt verwachten van het Mandalorian seizoen 2
Dit is wat je kunt verwachten van het Mandalorian seizoen 2
Anonim

The Mandalorian was een enorme hit en een grote reden waarom veel mensen zich aanmeldden voor Disney's streamingdienst Disney Plus. De show was een solide toegang tot het grotere filmische universum van Star Wars dat Disney aan het creëren is.

De show is een van de weinige Star Wars-projecten die universele lof heeft gekregen sinds Disney de licentie overnam en media begon uit te brengen. Elk van de films die Disney in het Star Wars-universum heeft uitgebracht, heeft vrij veel kritiek gekregen, maar zelfs de strengste critici hebben behoorlijk wat goede dingen te zeggen over de show.

Het eerste seizoen van de show was 8 afleveringen lang en hoewel het zich duidelijk afspeelde in het Star Wars-universum na de val van het rijk, was het verhaal erg op zichzelf staand. Het verhaal draaide niet om de gebeurtenissen van de hoofdfilms en had slechts een paar terugkoppelingen naar hen. Het verhaal concentreerde zich rond de export van de titulaire Mandalorian als premiejager en zijn inspanningen om ieders favoriete buitenaardse kind, The Child, beter bekend als Baby Yoda, te beschermen.

Het tweede seizoen van de show wordt in oktober van dit jaar uitgezonden. Het lijkt er ook op dat een mogelijk derde seizoen in april van dit jaar met pre-productie begon, maar werd stopgezet vanwege de huidige wereldwijde omstandigheden. Nu het volgende seizoen eraan komt, laten we het hebben over een aantal dingen die we ervan kunnen verwachten.

(Spoilers voor The Mandalorian vooruit!)

Face-Off tegen Moff Gideon

Aan het einde van het eerste seizoen maakten kijkers kennis met Moff Gideon, gespeeld door Giancarlo Esposito. Het personage is een hooggeplaatste officier van het inmiddels ter ziele gegane rijk, die schijnbaar ofwel de leider of een commandant is geworden voor de overblijfselen van het rijk.

Er wordt sterk gesuggereerd dat Gideon een rol speelde bij de aanval op Mando's thuisplaneet waarbij zijn ouders omkwamen en hem ertoe brachten deel uit te maken van de Mandalorians. Gideon blijkt ook de Darksaber te hebben; een speciale lichtzwaard met een unieke vorm, en wordt verondersteld te zijn bezeten door de leider van de Mandalorians.

Dit suggereert ook dat Gideon verantwoordelijk is voor de genocide en verstrooiing van de Mandalorians, en dat hij de Darksaber als zijn prijs opeiste. Dit alles suggereert dat de Mandalorian op een bepaald moment in het komende seizoen een persoonlijke ontmoeting met de Moff zal hebben.

Mogelijke cameo's

The Mandalorian heeft veel originele personages geïntroduceerd die het komende seizoen gewoon een soort van terugkeer moeten maken. Dit omvat Cara Dune, gespeeld door Gina Carano en Greef Karga, gespeeld door Carl Weathers. Deze twee personages waren aan het einde van het eerste seizoen een samenwerking aangegaan, dus het is waarschijnlijk dat ze samen terugkeren.

Fans verwachten ook cameo's van sommige Star Wars-personages van andere media, zoals de films en The Clone Wars-series. Degene waarvan we in principe hebben bevestigd dat we die krijgen, is Ashoka Tano, die waarschijnlijk in live-action zal worden geportretteerd door Rosario Dawson. Andere cameo's die fans hopen te zien zijn Darth Vader en Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi.

Er is één personage uit de originele trilogie dat in het eerste seizoen werd geplaagd en waarvan we waarschijnlijk meer zullen zien in het tweede.

De terugkeer van Boba Fett

Boba Fett is een personage waar fans over speculeren sinds The Mandalorian werd aangekondigd. De eerste persoon die we in de serie zagen bij het aanbreken van Mandalorian armor, maakte mogelijk een cameo aan het einde van de vijfde aflevering van seizoen één.

In de laatste scènes van de aflevering is te zien dat iemand naar het lijk van Shand loopt. De figuur heeft cowboysporen zoals Boba Fett had toen hij naast Darth Vader verscheen in Cloud City. Ondanks dat Boba Fett in de Sarlacc-put viel in Return of the Jedi, waren er veel strips in de canon van de Legends waarin hij overleefde en ontsnapte. Omdat hij zo'n favoriet bij de fans is, heeft hij het waarschijnlijk overleefd en zal hij op een of andere manier terugkeren in de serie.

De oorsprong van het kind

We zullen het komende seizoen waarschijnlijk ook wat meer informatie over Baby Yoda ontvangen. Het moet ofwel een officiële verklaring zijn van zijn werkelijke naam of soort, of de locatie van de mogelijke thuisplaneet van zijn volk.

Het is waarschijnlijk dat we er maar één van zullen krijgen, maar we gaan waarschijnlijk meer informatie krijgen over de oorsprong van ieders favoriete ruimtebaby.

Aanbevolen: