Fans zijn geschokt door wat er is gebeurd met 'Reba'-ster Mitch Holleman

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door wat er is gebeurd met 'Reba'-ster Mitch Holleman
Fans zijn geschokt door wat er is gebeurd met 'Reba'-ster Mitch Holleman
Anonim

Als fans opgroeien met een acteur in een sitcom, is er een zekere mate van verrassing wanneer die acteur uit de schijnwerpers verdwijnt. Hoewel sommige kindersterren voor onze ogen zijn opgegroeid en relevant blijven, waaronder Dakota Fanning en haar vriend Freddie Highmore, vinden ze vaker wel dan niet hetzelfde niveau van succes. Soms piekte hun carrière te vroeg. Andere keren raakten ze gedesillusioneerd door Hollywood en besloten ze te vertrekken als Home Improvement-ster Jonathan Taylor Thomas. Dan zijn er de gevallen zoals andere Home Improvement-ster Zachary Ty Bryan, waar ze in grote problemen komen.

Hoe gezond de sitcom ook is, acteurs kunnen altijd in de problemen komen. Dus, was dit het geval met Mitch Holleman?

Wie was Mitch Holleman voordat hij Jake Hart speelde op Reba?

Reba, wat onmiskenbaar een "gezonde sitcom" was, gaf de wereld een paar enorme sterren, namelijk Shameless' Steve Howey. Maar gezien de kwaliteit van het schrijven en het waanzinnige niveau van het kijkcijfersucces dat de WB-show had, is het verrassend dat de meeste sterren van de show zijn verdwenen. Dit geldt ook voor Mitch, die Reba's jongste kind, Jake Hart, speelde. Dus, wat gebeurde er met Mitch nadat Reba in 2007 eindigde?

Mitch Holleman is door en door een kindsterretje. Hij startte tenslotte al op zeer jonge leeftijd in het bedrijf. Nadat zijn familie van Alabama naar Miami was verhuisd, schreven zijn ouders hem snel in bij een talentenbureau. Het lijkt erop dat ze er zeker van waren dat hun zoon een enorme ster zou worden en serieus geld zou verdienen. Maar de waarheid is dat het een tijdje duurde voordat Mitch echt ergens kwam. Na twee jaar had hij nog maar twee commercials geboekt, zij het één voor Burger King en de andere voor Nickelodeon.

Maar deze commercials openden uiteindelijk een aantal grote deuren voor Mitch omdat ze hem iets gaven om op zijn acteerrol te zetten. In 2000 boekte Mitch een kleine rol in een aflevering van The Sopranos en speelde vervolgens Jake Woods in de kortstondige sitcom, Daddio. Dit was een groot iets voor de vijfjarige acteur, aangezien hij uiteindelijk 15 afleveringen van de show speelde waarin hij een van de kinderen speelde. Kort daarna verdiende Mitch de rol van Jake Hart op Reba.

Hoewel hij de eerste jaren weinig te doen had met elke aflevering van de familie-sitcom, toen hij ouder werd, vertrouwden de schrijvers meer op zijn acteerprestaties en gaven ze hem sappigere verhaallijnen. Veel daarvan werden gedeeld met zijn moeder op het scherm, Reba McEntire. Mitch had op zijn minst zeven jaar een vast dienstverband. En gezien het succes van de serie in de latere jaren (vóór de annulering), lijdt het geen twijfel dat Mitch een zeer goede munt voor zijn werk heeft gemaakt.

Maar uiteindelijk komt er een einde aan alle mooie dagen in de zon.

Wat heeft Mitch Holleman gedaan sinds Reba eindigde?

Nadat Reba in 2007 eindigde na nogal wat netwerkdrama, verdween de carrière van Mitch. Hij kreeg een paar optredens na de succesvolle sitcom, maar die waren er maar heel weinig. In 2009 speelde hij een niet-gecrediteerde student op de achtergrond van een scène in The Hangover. Toen kreeg hij een aflevering van Shake It Up met Zendaya en Bella Thorne. Hij speelde een schattige ober waar beide meisjes mee flirten.

Na Disney's Shake It Up maakte Mitch twee indiefilms en twee hele kleine tv-shows. Alle rollen die hij in deze projecten speelde waren klein. En toen… verdween hij. Maar een blik op zijn Instagram-account heeft onthuld wat Mitch echt doet met zijn leven na Reba…

De waarheid is… Mitch doet niet echt veel meer met acteren. Sterker nog, het lijkt alsof hij het bedrijf heeft verlaten. In plaats daarvan streeft Mitch Holleman naar komedie. Hij stelt zelfs dat hij een komiek is op zijn profielpagina. Hij doet niet alleen stand-upshows, maar Mitch heeft ook zijn eigen comedyshow gecreëerd, de Really Very Show die plaatsvindt in Burbank, Californië. Tijdens de pandemie stonden de shows online en werd geld ingezameld voor Black Lives Matter, een organisatie waar Mitch nauw bij betrokken is. Tegelijkertijd heeft Mitch zijn eigen podcast waarin hij praat over komedie en alles wat met internetcultuur te maken heeft.

Naast zijn zoektocht naar nieuwe artiesten heeft Mitch ook een vrouw gekregen. In 2002 stapte hij in het huwelijksbootje met Emma Elizabeth Holleman tijdens een privéceremonie.

Op zijn Instagram plaatste de nu 27-jarige komiek een foto van de twee die gaan trouwen en het bijschrift: "Deze post is 386 dagen te laat: op 16 mei 2020, te midden van een pandemie, voor god, mijn broer en een Fred Armisen-imitator ik ben getrouwd met mijn beste vriend en de liefde van mijn leven het is meer dan een jaar geleden en ik ben je zo elke dag zo dankbaar Emma je bent zo mooi en slim en grappig en perfect en sexy. we kijken nu 90 dagen verloofde in bed en je bent zo verdomd schattig en niemand zal ooit verliefd zijn zoals we zijn. ik hou van je, emma.mijn prachtige perfecte engelenvrouw."

Hoewel Mitch zeker niet doet wat velen dachten dat hij zou doen met zijn carrière, lijkt het alsof hij zijn nieuwe passie vindt en bezit. Zijn fans wensen hem het beste en kijken uit naar wat er daarna gebeurt.

Aanbevolen: