Fans zijn geschokt door wat er met Adrian Grenier is gebeurd na 'Entourage

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door wat er met Adrian Grenier is gebeurd na 'Entourage
Fans zijn geschokt door wat er met Adrian Grenier is gebeurd na 'Entourage
Anonim

Adrian Grenier werd beroemd na een hoofdrol in de populaire HBO-serie Entourage. Sindsdien heeft Grenier verschillende rollen op zich genomen voor zowel televisie als het grote scherm. De acteur is echter zoveel mogelijk buiten de publieke belangstelling gebleven.

En hoewel fans misschien weten dat Grenier zich de afgelopen jaren ook heeft verdiept in meer milieuprojecten, zijn er nog steeds enkele aspecten van zijn post-Entourage-leven die hen in shock hebben achtergelaten.

Hij kijkt nog steeds met plezier terug op zijn entouragedagen

Tijdens de acht seizoenen durende run heeft Entourage 26 Emmy-knikken en zes overwinningen behaald. Geproduceerd door Mark Wahlberg (de show is losjes gebaseerd op het leven van de acteur), de serie bevat beroemde cameo's van onder meer Lenny Kravitz, Bono, Stan Lee, LeBron James, Matt Damon, Martin Scorcese en vele anderen. Entourage werd een cultureel fenomeen en Grenier blijft ongelooflijk trots op de show waar hij deel van mocht uitmaken.

"We hadden net een pilot en op een bepaald moment klikte het gewoon en we realiseerden ons dat het hart van de show niet alleen het plezier was, het was de relatie tussen de jongens", herinnerde de acteur zich tijdens een interview met GQ Australië. "Dus toen de chemie tot leven kwam, was het gewoon magie." Grenier gelooft ook dat Entourage een belangrijke les heeft. Zeker in een tijd waarin mensen actief zijn op sociale media, waarschuwt de acteur dat "iedereen de kans heeft om te verdwalen in het beeld". "Vince begrijpt dat en blijft geaard door wat belangrijk is, namelijk zijn vrienden en zijn relaties."

Hoe graag hij ook aan Entourage werkte, Grenier gelooft ook dat een reboot misschien niet werkt. “Ik kan me gewoon niet voorstellen hoe de jongens [door een] postpandemische wereld zouden komen. Ze konden niet reizen, ze zouden bij elkaar thuis moeten blijven. Het klinkt eigenlijk als een levende hel, "vertelde hij aan People. “Alle jongens kozen ervoor om samen te leven en hun adolescentie te verlengen. Maar na, weet je, een jaar samen in één huis opgesloten zitten, is misschien te veel voor iedereen, zelfs voor de jongens."

Tegelijkertijd is Grenier nu ver verwijderd van de glamoureuze levensstijl waaraan Vince gewend is geraakt. De acteur woont zelfs niet meer in Hollywood.

Hij is sindsdien uit Hollywood verhuisd

Het is veilig om te zeggen dat Grenier een aantal jaren overwoog om te verhuizen. "Ik kocht vijf jaar geleden een huis in Austin", onthulde de acteur tijdens een interview met Austin Life voor het nummer van juni 2021. “En een jaar geleden besloot ik hier definitief te komen wonen.” Het lijkt erop dat Hollywood te blits was geworden voor Grenier en hij wilde naar een wat rustigere plek verhuizen. “Austin is kosmopolitisch zonder verwaand te zijn; het is aards', merkte de acteur op. “Mensen zijn slim en succesvol, maar ze pronken er niet mee. Er v alt niets te bewijzen, mensen accepteren je en het voelde meteen goed.” Afgezien daarvan gelooft Grenier dat er ook voordelen zijn aan het wonen hier. "Drie keer per dag taco's… En het weer - ik had genoeg van de meedogenloze winters."

Hij omarmde het boerenleven ook

Later besloot Grenier ook om van Austin naar Bastrop te verhuizen, waar hij op een boerderij kon gaan wonen. Voor de acteur was het tijd om te oefenen wat hij predikte. "Ik heb de afgelopen 20 jaar milieuwerk gedaan, ik heb organisaties opgericht en non-profitorganisaties gerund, allemaal ontworpen om mensen te vertellen meer in lijn met de natuur te leven", legde hij uit. "En toch leefde ik niet op die manier."

Grenier nam zijn passie voor het milieu serieuzer en behaalde zelfs een permacultuurcertificering. Bovendien is hij van plan iets te bouwen dat verder gaat dan een typische boerderij. "Onze bedoeling is om een natuurreservaat te creëren, met elementen om wilde dieren rust te geven - voedsel voor bijen en vlinders, nestkastjes voor trekvogels", legt Grenier uit."We zullen lama's of alpaca's hebben, misschien wat geiten - niet voor een veebedrijf, maar om het gras laag te houden, onze levende maaiers en om mest te maken voor voedingsstoffen voor de boerderij, componeren." Tot nu toe heeft de boerderij van de acteur een "fruitbos" met appels, druiven, bosbessen, mandarijnen, loquats, vijgen, perziken en avocado's.

Hij heeft ook liefde gevonden

Het blijkt dat de beslissing van Grenier om zijn grote stap te maken ook geïnspireerd kan zijn door iemand die heel belangrijk voor hem is. "Toen ik besloot dat ik me in Texas wilde vestigen, wist ik dat ik een partner wilde om die ervaring met mij te beleven", zei de acteur. "Dat is waar Jordan om de hoek komt kijken. We hebben een lange geschiedenis en ik zei: 'Ik ben verliefd, en als jij dat ook bent, wil ik samen iets bouwen."

Terwijl Grenier zich wijdt aan hun 'heiligdom', had zijn partner besloten om naar school te gaan voor acupunctuur. Daarom hadden ze een plek nodig die zowel ideaal als handig was. Grenier is zelfs van mening dat de boerderij net ver genoeg uit Austin ligt om de natuur te hebben waarnaar we op zoek waren, maar nog steeds dichtbij genoeg voor haar om toegang te krijgen tot school.”

Grenier speelt momenteel in de nieuwe Netflix-serie Clickbait. Hij is ook gehecht aan een ander aankomend filmproject. En hoewel dat hem misschien een tijdje in Hollywood houdt, verwacht niet dat Grenier blijft hangen.

Aanbevolen: