Fans zijn geschokt door wat er met de cast van 'The Magicians' is gebeurd

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door wat er met de cast van 'The Magicians' is gebeurd
Fans zijn geschokt door wat er met de cast van 'The Magicians' is gebeurd
Anonim

The Magicians is een fantasy-televisieserie die begon in 2015 en eindigde in 2020, met in totaal 5 seizoenen. Dit meesterwerk is een tv-show die je gezien moet hebben vanwege de geweldige verhaallijn. Als mensen er eenmaal naar gaan kijken, willen ze niet eens meer stoppen omdat het tv-programma zo meeslepend en vermakelijk is. Bovendien kunnen fans nog steeds niet over de tv-serie heen vanwege de goede show die het was, en daarom is het tot nu toe nog steeds beroemd.

Fans van de tv-serie The Magicians missen nu al de cast en personages die de show tot een succes hebben gemaakt. Sommigen van hen zijn Olivia Dudley als Alice Quinn, Stella Maeve als Julia Wicker, Hale Appleman als Eliot Waugh, Summer Bishil als Margo Hanson, Jason Ralph als Quentin Coldwater, Arjun Gupta als Penny Adiyodi, Jade Tailor als Kady Orloff-Diaz en velen meer. Nu de show is afgelopen, vragen veel fans zich af wat de cast nu aan het doen is. Dit is wat er gebeurde met de sterren van The Magicians.

6 Wat is er gebeurd met Jason Ralph van Quentin Coldwater?

De Amerikaanse acteur werd geboren in april 1986 in Texas. De 35-jarige acteur kreeg bekendheid met de Broadway-show Peter and the Starcatcher. Zijn optreden was een hit, maar fans kennen hem beter als de Quentin Coldwater van The Magicians-serie die in 2015 in première ging. Coldwater is een personage dat zich inschrijft aan de Brakebills University voor medische pedagogiek om een goochelaar te worden. Ralph speelt ook hetzelfde personage uit een alternatieve tijdlijn waar hij de persona van het beest aanneemt. Hij speelde ook in een paar populaire tv-shows, waaronder Gossip Girl, Manhattan, Younger en Grace and Frankie.

5 Wat is er gebeurd met Olivia Dudley van Alice Quinn?

Alice Quinn is een natuurlijk begaafd meisje dat uit een lijn van goochelaars komt, maar een verwaarloosd gezinsleven heeft. Dudley werd geboren in november 1985 in San Luis Obispo, Californië. Ze verhuisde op 17-jarige leeftijd naar Los Angeles en acteert sindsdien. De actrice is vooral bekend om haar rol in projecten als Paranormal Activity: The Ghost Dimension en The Vatican Tapes. De 36-jarige ster's vertolking van het bezitsslachtoffer Angela Holmes in The Vatican Tapes leverde haar lovende recensies op van Nicolas Rapold, een erkend schrijver van The New York Times.

4 Wat is er gebeurd met Hale Appleman van Eliot Waugh?

De Amerikaanse acteur werd geboren in januari 1986 en is vooral bekend van zijn rol als Tobey Cobb in de film Teeth uit 2007. De 35-jarige acteur werd geboren in Manhattan, New York, en bracht de zomers door in het optredende kamp. Hij woonde ook Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts bij. Hale maakte zijn speelfilmdebuut in Beautiful Ohio en speelde Judd Winick in Pedro. De beroemdheid is ook actief geweest op het podium. Zijn toneelcredits omvatten Passion Play, The Last Goodbye, Buried Child en Paradise Lost.

3 Wat is er gebeurd met Penny Adiyodi's Arjun Gupta?

Hij was een trotse verschoppeling, maar wanneer het beest zijn handen afsnijdt, raakt hij de controle kwijt en zoekt hij naar een oplossing voor zijn problemen. Gupta is een Amerikaanse acteur, geboren in november 1987 in Tampa, Florida. Hij ging naar de Berkeley Preparatory School, waar hij de kans kreeg om in een paar schooltoneelstukken te spelen. Zijn eerste grote film was de film Motherhood uit 2009 waarin hij samen met Uma Thurman acteerde. Zijn bekendste rol is die van de drugsverslaafde verpleegster Sam in Nurse Jackie in Showtime. Gupta won de Maverick Movie Awards 2014 als beste mannelijke bijrol voor zijn rol in Bridge and Tunnel

2 Wat is er gebeurd met Margo Hanson's Summer Bishil?

Margo Hanson is een onafhankelijke vrouw die niet bang is om haar mening te uiten in The Magicians. Ze is beste vrienden met koning Eliot. Margo is ook de Hoge Koningin van Fillory. De actrice is het equivalent van het personage Janet in de romans. Summer Bishil werd geboren in juli 1988 in Pasadena, Californië. De 33-jarige entertainer werd voor het eerst bekend door haar rollen van Taslima in de film Crossing Over en Jasira in de film Towelhead. Ze is de jongste van drie kinderen. Haar moeder is van Mexicaanse en Kaukasische afkomst, en haar vader is van Indiase afkomst. Toen ze drie was, verhuisde het gezin naar Saoedi-Arabië en vervolgens naar Bahrein, waar zij en haar broers en zussen Britse en Amerikaanse scholen bezochten.

1 Wat is er gebeurd met de Jade Tailor van Kady Orloff-Diaz?

De Amerikaanse televisie- en filmactrice is vooral bekend van haar rol als Kady in de serie. Maar ze is ook verschenen in andere populaire tv-shows zoals Murder in the First, Aquarius, Vegas en True Blood. Tailor speelt de rol van iemand die van de universiteit is getrapt en alleen duisternis ziet. Ze heeft gevaarlijke neigingen en is iemand die haar destructieve gewoonten niet kan beheersen. De 36-jarige actrice, geboren in Hollywood, Californië, in augustus 1985, heeft een Indiaanse moeder en een Israëlische vader. Ze begon op driejarige leeftijd met gymnastiek en volgde een jaar later een paar balletlessen. Na haar afstuderen verhuisde ze naar New York City om haar studie voort te zetten, maar keerde terug naar Los Angeles om acteren voort te zetten.

Aanbevolen: