Fans zijn geschokt door de ervaringen van Kate Beckinsale met Harvey Weinstein

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door de ervaringen van Kate Beckinsale met Harvey Weinstein
Fans zijn geschokt door de ervaringen van Kate Beckinsale met Harvey Weinstein
Anonim

De nu in ongenade gevallen Harvey Weinstein heeft een negatieve invloed gehad op het leven van talloze vrouwen, vooral degenen die in Hollywood werken. Natuurlijk was niet al het vreselijke gedrag van Harvey gericht op vrouwen. Er is veel over Harvey waar mensen van wisten voorafgaand aan de MeToo-beweging en dat omvat ook hoe hij The Lord of the Rings bijna verpestte. Maar Harvey's walgelijke en criminele gedrag jegens vrouwen weegt zwaarder dan praktisch al het andere dat hij heeft gedaan. En helaas was Kate Beckinsale een doelwit voor een deel ervan. De Underworld-acteur beweert echter dat ze redelijk geluk heeft gehad in vergelijking met de meeste vrouwen. Maar dat betekent niet dat haar relatie met Harvey minder vreemd, ongepast of ongemakkelijk was.

Harvey heeft zich misschien op Kate gericht toen ze net 17 was

In 2017, toen de hele planeet zich bewust werd van het type persoon dat filmmagnaat Harvey Weinstein werkelijk was, onthulde Kate dat hij haar seksueel had lastiggevallen toen ze nog maar 17 jaar oud was. Tijdens een interview met Howard Stern in oktober 2021 beweerde Kate dat ze misschien zelfs 16 was toen ze Harvey Weinstein voor het eerst ontmoette terwijl hij een badjas droeg. Net als veel van de andere vrouwen die hij terwijl hij verder bad, nodigde Harvey de jonge aspirant-acteur uit in zijn hotelkamer. Hoewel Kate zei dat dit niet ongebruikelijk was voor reizende producenten die Engeland bezochten en vergaderingen hielden, was het ongebruikelijk dat Harvey tijdens de vergadering alleen een badjas droeg. Bovendien was het achteraf gezien raar voor Kate om alleen naar zo'n vergadering te gaan. Ze zat tenslotte nog op de middelbare school in Londen.

Kate beweerde dat haar naïviteit haar redde, omdat ze totaal niet dacht dat Harvey haar in de maling nam. Ze geloofde zelfs dat hij vergeten was dat er een vergadering was en er daarom niet klaar voor was… vandaar de badjas.

"Ik had zoiets van, 'Oh mijn god, deze arme man, ik kan zijn bbs zien!'" zei Kate tegen Howard voordat ze zei dat Harvey haar alcohol aanbood.

Gelukkig zei Kate dat Harvey niets extreems op haar had geprobeerd tijdens hun 'werk'-bijeenkomst. Vanwege haar naïviteit beweerde Kate dat Harvey niet echt wist wat ze met haar aan moest. Ze deed niet bang. Ze handelde er niet naar. Ze was zich niet bewust. En dat leek in haar voordeel te werken.

Kate kwam uiteindelijk uit de ontmoeting door te zeggen dat het een schoolavond was en dat ze naar huis moest.

"Ik ging weg en ik dacht er helemaal niets van", zei Kate tegen Howard.

Na de ontmoeting kwam Kate Harvey een paar keer tegen op Hollywood-evenementen en -feesten. Maar ze had altijd haar vriend aan haar zijde. Tegen de tijd dat ze werd aangenomen om Serendipity te maken onder Harvey's bedrijf, werd hij 'schuchter' met haar.

"Ik merkte op dat hij nogal bezorgd was over hoe oud ik was [toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten]", legde Kate uit aan Howard Stern. Ze zei toen dat Harvey haar vroeg of hij iets ongepasts met haar had gedaan toen ze 16 was. "En ik herinner me dat ik dacht: 'Wauw… ten eerste, A, misschien wel? En B, hoe weet je dat niet meer?' En C, hoe weet je het niet meer?'"

Kate beweerde dat Harvey zich echt niet herinnerde wat er wel of niet tussen hen was gebeurd. Maar ze zette die ontmoeting snel opzij toen ze erachter kwam dat hij haar assistent stiekem had ontslagen zonder dat ze het wist. Dit was echter niet het einde van haar problemen met Harvey tijdens het maken van de romantische komedie.

Harvey viel Kate aan omdat ze een kostuum droeg naar een première

Tijdens Kate's interview in 2021 met Howard Stern, legde ze uit dat Harvey degene was die haar dwong om deel te nemen aan de première van Serendipity. Kate zei dat zij en co-ster John Cusack de première van de romantische komedie wilden afblazen omdat deze kort na 9/11 werd gehouden. De cast was van mening dat het vieren van een film in New York zeer ongepast was omdat de stad nog steeds in rep en roer was. De uitvoerend producent van de film, Harvey, zette echter zijn voet op de grond en eiste dat de première zou plaatsvinden. De macht die hij had, dwong alle agenten van de acteurs om hun handen op te steken en in te stemmen met zijn eisen.

"En ik droeg een pak [naar de première]. Ik dacht gewoon: 'We moeten hier een beetje nuchter zijn, het is al zo fed dat we dit doen'," legde Kate uit naar Howard. "En ik kwam in grote problemen omdat ik een pak droeg. Daar werd ik absoluut voor geruimd."

"Harvey heeft je geramd omdat je een broek droeg?" vroeg Howard.

"Oh, ja. Ik was eigenlijk zo geschokt omdat hij belde en zei -- we hadden kinderen van dezelfde leeftijd, eigenlijk dezelfde naam [Lily] en zo -- en hij zei: 'Wil je je baby over en een speelafspraakje met mijn kind hebben?' En hij had me nooit gevraagd om zoiets te doen. Ooit. En ik had opnieuw het gevoel dat ik geen 'nee' kon zeggen en dus kwam ik opdagen. En hij zei: 'Breng je oppas' en dus bracht ik mijn vriend Kate en zodra we binnenkwamen, zei hij: 'Oké, kindermeisjes halen de kinderen uit.' En ik dacht: 'F, wat gebeurt er?' en hij werd gewoon gek. 'Jij verdomde stomme klootzak!' Jij weet alles. Alles wat je je maar kunt voorstellen op topvolume. Zoals: 'Ik heb je verdomme betaald. Als ik zeg ga op een rode loper, schud je je fing ts en a!' Het was meteen in tranen en trilde omdat ik een soort van binnengebracht werd onder het voorwendsel van een speelafspraakje met peuters en plotseling werd er naar me geschreeuwd."

Kate zei verder dat ze dankbaar is dat ze niet de meest gruwelijke ervaringen met Harvey heeft gehad die andere vrouwen hadden, maar ze zei toch dat het traumatisch voor haar was.

"Nogmaals, hij kreeg zijn pe er nooit uit bij mij. Ik denk dat ik overkwam als het type persoon dat er met mijn schoen op zou kunnen slaan," vertelde ze Howard. "[Maar] er was een aantal duistere dingen waar ik erg van streek door was en dat was onthullend in termen van wie hij uiteindelijk bleek te zijn."

Aanbevolen: