Fans zijn geschokt door de tijd dat Dwayne Johnson zijn collega heeft mishandeld

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door de tijd dat Dwayne Johnson zijn collega heeft mishandeld
Fans zijn geschokt door de tijd dat Dwayne Johnson zijn collega heeft mishandeld
Anonim

In de afgelopen jaren was het belangrijkste dat als acteur een filmster wilde worden, hoe goed ze presteren op de set. Tegenwoordig lijkt het echter alsof beroemde mensen elk uur van de dag op hun hoede moeten zijn. Als een beroemdheid bijvoorbeeld op camera wordt betrapt terwijl ze iets grofs doet, zal dat ene moment van hun leven jarenlang in lijsten worden vastgelegd. Bovendien, als een ster op een rode loper uitglijdt, is de kans groot dat het publiek hen hun fout nooit zal laten vergeten.

Before Dwayne Johnson werd een van de grootste filmsterren ter wereld, hij was een beroemde professionele worstelaar. Tijdens Johnson's eerste carrière, toen hij bekend stond als The Rock, deed hij verschillende dingen voor camera's waarvan de meeste filmsterren nooit zouden willen dat de wereld ze zou zien. Er is echter geen reden om de meeste van die dingen naar voren te brengen, aangezien Johnson destijds een personage was.

Helaas voor een van de voormalige WWE-collega's van Dwayne Johnson ging het op een avond veel te ver toen The Rock in de ring was. Johnson heeft tenslotte een medeworstelaar brutaal mishandeld en de beelden waren moeilijk om naar te kijken. Sindsdien is de wereld veel meer te weten gekomen over de gevolgen van hersenschudding, wat de beelden ronduit misselijkmakend heeft gemaakt.

Een ongelukkige gebeurtenis

Tijdens het Royal Rumble-evenement van WWE in 1999 worstelden The Rock en Mick "Mankind" Foley in een "I Quit" -wedstrijd voor het WWE-kampioenschap, dat destijds het WWF-kampioenschap werd genoemd. Dat betekent dat om de wedstrijd te winnen, een van de worstelaars hun tegenstander zo hard moest slaan dat ze de wedstrijd stopten.

Gedurende de carrière van Mick "Mankind" Foley heeft hij deelgenomen aan een aantal ongelooflijk brute wedstrijden. Als gevolg hiervan hadden worstelfans nooit verwacht dat The Rock zou winnen, aangezien de mensheid nooit zou stoppen. Uiteindelijk was The Rock destijds een schurk, dus speelde hij vals om te winnen door een eerder opgenomen audioclip af te spelen waarin de mensheid stopte. Ook al ging The Rock vals spelen, hij vernietigde toch de mensheid tijdens de wedstrijd.

Op een gegeven moment in hun Royal Rumble-wedstrijd in 1999, deed The Rock de handen van de mensheid op zijn rug geboeid. Later pakte The Rock een stalen stoel en begon de mensheid er keer op keer mee op het hoofd te slaan. Voor iedereen die denkt dat worstelen "nep" is, dus dat zou geen pijn doen, als je het natte plofgeluid zou horen dat elke keer dat de stoel werd aangesloten, zou je weten hoe verkeerd dat is. Uiteindelijk sloeg The Rock de mensheid elf keer op het hoofd met een stoel op volle kracht in slechts enkele ogenblikken. De beelden van de landing van die slagen zijn zo brutaal dat toen de WWE een video van de wedstrijd op YouTube uploadde, er geen beelden van de stoelschoten werden opgenomen.

Wrestlers Reageren

In de jaren sinds de Royal Rumble in 1999 plaatsvond, is de wedstrijd van The Rock en Mick "Mankind" Foley op het evenement berucht geworden om hoe gewelddadig het was. Sterker nog, zelfs in de wereld van het worstelen waar blessures vaak voorkomen, waren veel artiesten duidelijk genoeg gestoord door die stoelschoten dat ze bleven praten over de wedstrijd.

Ongetwijfeld de grootste worstelaar aller tijden, wanneer Stone Cold Steve Austin gaat zitten voor een interview, zijn er veel voor de hand liggende vragen over zijn carrière. Desondanks werd Austin, toen hij deelnam aan een interview in 2021, gevraagd naar de verbijsterende I Quit-wedstrijd van The Rock and Mankind. Toen die wedstrijd eenmaal ter sprake was gekomen, nam Austin geen blad voor de mond toen hij het "wreed" en "moeilijk om naar te kijken" noemde. Even later verklaarde Austin dat hij kan respecteren wat de mensheid en The Rock probeerden te doen, maar toen ging hij onmiddellijk over tot het in twijfel trekken van hoe gewelddadig de wedstrijd werd.

In 2019 sprak een WWE Hall of Famer genaamd Sean W altman over de "I Quit" -wedstrijd van Mankind en The Rock tijdens een optreden op de WINCLY-podcast. In plaats van te praten over zijn eigen kijk op de wedstrijd, onthulde W altman dat Dwayne "The Rock" Johnson van streek was door de brutaliteit van wat hij had gedaan.“Ik herinner me dat ik met The Rock sprak en ik herinner me dat hij daarna erg gestoord was. Hij was niet aan het graven wat er net was gebeurd en niet aan het graven dat hij dat net had gedaan.”

Van zijn kant heeft Mick 'Mankind' Foley het geweld van de 'I Quit'-wedstrijd in de loop der jaren verschillende keren aan de orde gesteld. Foley schreef bijvoorbeeld "Ik denk dat @TheRock en ik misschien een beetje te ver zijn gegaan op deze specifieke avond" op Twitter over de wedstrijd in 2021. Foley had blijkbaar spijt van die Tweet om welke reden dan ook, aangezien hij deze later verwijderde.

Als je eenmaal hebt geleerd hoe brutaal de wedstrijd van The Rock and Mankind in 1999 was, lijkt alle discussie over de Vin Diesel-vete van Dwayne Johnson extreem tam.

Aanbevolen: